O co jde?
Však ať si hraje každý jak chce ne?
Někdo s aukcí (viz já) je to oživení hry (pro Ty jedince kteří nejedou pure res,vita a daný atribut jejich classu..
Pro ty je to nuda,pač itemy s res,vita a daným atributem to projdou s prstem v pr*eli.
Ale neberme nikomu koho jakýkoli styl baví.
Umírám nad topicama typu jak ty legendary nepadaj, mě štve že mi padaj, ano štve, netroluju.
Až budou mít ti co craing postujou že jim legendary nepadá alespoň 200 MF pak ano, to je smůla.
Ale s full vita, all ressama, a max dmg se jen tak něco nedropne.
Mam na hrbu cca 30 legendary a jedinej co za něco stál byla andarielka,bohužel až po nerfu,takže šla za 4 mega.
Čtyři prodané do jednoho mega a zbytek salvage.Všechny měli lvl 60+ ani jedna mi nepadla nižší.
A to jsem se na hellu trápil nějakou chvilku,jen to MF jsem měl 0

Teď po nějakym tom "boostu" mi srdce opět zabuší až něco legendary uvidim ležet na zemi.
D2 i přes svůj věk byla dlouho top gameska.
Hrál jsem jí do doby než vyšlo D3.Ale ke konci (počínejme necelý půl rok než vyšlo D3 ) jsem měl svůj patch, který byl udělaný podobně jako drop v D3.
Sice byl lepší drop ale itemy měli většinou class skill.Takže to padalo aby to člověka bavilo, ale málo co se dalo využít

Co se týče AH v D3 tak pro mě je velké +
Proč?Už v Ultima online atp byla možnost "nelegálně" koupit si jak char,či itemy.Každý svého štěstí strůjce.
A v D2 to frčelo také.Jen itemy stály pár dolarů či do dvou tří stovek (Full gear).
Jinak to ani nešlo neb goldy v D2 byly uplně useless.Ono i v D3 jsou skoro k ničemu, imaginární platidlo.
Jen ty opravy nutí hráče být trochu ve střehu.Ono i v D2 by to bylo o něčem jiném, kdyby oprava nebyla skoro free a item,pomalu jakýkoli z hellu,
se nedal prodat vendorovi za 35k.Jediný co žralo goldy byl merc.Ale to stačilo 5 nájezdů na mefa, kde merc nebyl stejně třeba, ba na opak a 300 k bylo zas v truhle.Ale kdo nebyl lama tak stejně neripal...Ale kdo farmil čtvrtý akt tak iron maiden se o merce vždy postarala.
A proč píšu tenhle román.V d2 byla aukce (kdo chtěl) stylem :
Rushnu tě hellem za hellforge a dám ti za to ještě gear.
Takže to vezmu ze své zkušenosti jak jsem to dělal já.
Rushnul jsem někoho hellem, s tim že mi dá hf runku a já mu dám k tomu nějakej ten gear.
Což bylo shako, oculus nebo echuta.Pro jinou classu než sosa nějaká zbraň pro tu classu.Brnko arcane valor či to s MF nevim teď název..Botek plná pr*del takže od sandstormu po wartravelky..A pokračovat bych mohl až do vypsaní všech středně využitelnejch itemů.
Nic méně za jednu runku z HF měl každý gear na to aby si dával hell a sám něco dropnul.
A bez tété jakoby HF aukce by spousta lamek nedala ani andariel na hellu

Samozřejmě fungoval čistý trade, item za item.Nebo se platilo runama.Ale to bylo celkem složitý když se jednalo o top itemy.
Málo kdo měl srovnatelně dobrý item na výměnu, nebo dost vysokou runu za něj.A ta forma typu dám ti půlku a zbytek ti doplatim, heh, nikdo nikdy nestihl srovnat dluhy než přišel wipe :-D
Tak jsem se vyblil, omluva těm co jim to sebralo 2 minuty života, a děkuji vám za pozornost :-)
PS. Nečetl jsem to po sobě, a to že píšu jak negr. vím, ale už na škole jsem na to měl papír, tak mě za to nesežerte!