Inferno
v prvnim aktu pada prd,tezce pochybuju o vydelku 3M = 2,5 hodiny...budes rad za 250K s tim,ze vetsinu prodas vendorovi
Re: Inferno
Diablo na Inferno down.
Sestava:
Maniac teh wizzardz0r
Kuzma kouzelnik
Sestava:
Maniac teh wizzardz0r
Kuzma kouzelnik
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Je vidiet, ze si tam asi nikdy nebol...alebo mas 0% mf....JohnyX píše:Tak to je pěkná blbost...tolik teda těžko vyděláš s rychlostí jakou se prodává na AH, když lidi ty itemy moc nekupují. V actu 1 padaj jen ho*na a i když nabereš 100 itemů, tak stejně málo který se dá prodat
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Tak jsem asi kouzelník :-D brečte dál no :-D
Edit: Za dnešní celodení farmení jsem vidělal 4 mega... farmil jsem jen Act I(samozřejmě i s prodejem na Ah a to ještě nemám všechno prodané)
Edit: Za dnešní celodení farmení jsem vidělal 4 mega... farmil jsem jen Act I(samozřejmě i s prodejem na Ah a to ještě nemám všechno prodané)
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
aby si sa nahodou neposral z tvojej scitanosti som to tu postol lebo som to videl 1 krat nie kazdy stravi den na oficialnom fore
-
- Fallen Shaman
Aha takže o tomhle je Diablo III? Shánět prachy a pak si equip koupit v aukci?Ravenwolf píše:Tak jsem asi kouzelník :-D brečte dál no :-D
No to musí být docela zábava
A jak jinak to chcete udělat? chcete projet všechny obtižnosti na jeden zatah? Infermo mělo být jiné a je prostě jiné.
Postavy
Softcore:
Postavy
Softcore:
-
- Fallen Shaman
No tak třeba jako v DII, kde jsem si ty itemy hledal sám.
Taky jsem si je mohl odněkud stáhnout, ale to potom ta hra ztrácí trochu smysl.
Taky jsem si je mohl odněkud stáhnout, ale to potom ta hra ztrácí trochu smysl.
Ty si je můžeš hledat sám ale pak se musíš smířit stím, že budeš hledat itemy( farmit ) měsíce. A tak to má prostě být a je jasná, že se ti přirozeně za tu dobu nahrdomadí i dost goldu takže třeba já bych neodolal a něco si z toho Ah koupil. Taky bych si to nejraději nadropoval sám ale ono vydělat 50 mega na ty top itemy taky není otázka týdne(pokud nejste strašní luckeři) :-D takže na tom zas tak moc zlého nic nevidím.
Navíc v příštím patchi má přijít buff legendárek to se podle mě ceny zase extremně zvednout a hodnota goldu bude zase o něčem jiném a jen tak dostupné to nebude.
A logicky člověk co nemá čas od rána do večera farmit tak je jasné, že na infermu bude měsíce či roky a to je přece v pořádku.
Kdyby to bylo jak chcete takže už tady všichni aktivnější hrači mají infermo projete a jen gearuji dál a dál nebo mají nové postavy ale proco? žádná výzva už tu není dokud neudělají pvp.
Nevím mě to prostě vyhovuje jak to je, musím se s barbarem jo ohanět abych mohl pokračovat dál a troufam si říct, že pokud mi náhodou nepadne něco co prodám za 50 mega a nakoupím nějaký op gear tak budu první akt farmit ještě minimálně další týden, než budu schopný podobný způsobem zvládat druhý.
Navíc v příštím patchi má přijít buff legendárek to se podle mě ceny zase extremně zvednout a hodnota goldu bude zase o něčem jiném a jen tak dostupné to nebude.
A logicky člověk co nemá čas od rána do večera farmit tak je jasné, že na infermu bude měsíce či roky a to je přece v pořádku.
Kdyby to bylo jak chcete takže už tady všichni aktivnější hrači mají infermo projete a jen gearuji dál a dál nebo mají nové postavy ale proco? žádná výzva už tu není dokud neudělají pvp.
Nevím mě to prostě vyhovuje jak to je, musím se s barbarem jo ohanět abych mohl pokračovat dál a troufam si říct, že pokud mi náhodou nepadne něco co prodám za 50 mega a nakoupím nějaký op gear tak budu první akt farmit ještě minimálně další týden, než budu schopný podobný způsobem zvládat druhý.
Postavy
Softcore:
Postavy
Softcore: