DIII Collector's Edition
Co je na nekonečnu k nepochopení? Prostě to můžeš používat do skonání věků.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: DIII Collector's Edition
Aj mna by zaujimalo co je myslene tym nekonecna. Nejak sa mi to k tomu nehodi. Ze by ostatne dye casom zmizli?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Jak zmizly? Je to speciální předmět z CE. Ostatní dyes budou mít jednorázové použití, u dyes z CE toto ale z logického důvodu aplikovat nejde. Pokud člověk umí sčítat a odčítat, tak v tom nemusí hned vidět Ludolfovo číslo.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Fakt mi hlava nebre co na tom pořád kdo nechápe, ty speciální Dye jsou svázané se sběratelskou edici a může jimi člověkl "obarvit co chce" třeba milionkrát. Prostě donekonečna. Na to snad člověk nemusí bejt atomovej technik aby to chápal.
Ach jo
Ach jo
CE Starcraftu 2 stojí na amazonu (nová) £109.99 (3 200kč), což je teda pěkná pálka a D3 bude dle mého stát úplně stejně. Just sayin' jsou to podle mě vyhozený peníze
Ak berieš D3 len ako hru a nezaujíma ťa Lore, čiže to neberieš do hlbšej miery, tak pre teba to vyhodené peniaze určite budú, avšak ak to berieš niečo na štýl knihy, je lepšie mať doma CE ako len v počítači stiahnutú hru a opísaný key.Pseudopes píše:Just sayin' jsou to podle mě vyhozený peníze
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
Mohu se zeptat, proč je lepší mít doma CE, když se zajímáš o Lore? Pokud tedy za lore nepovažuješ flashku a übercool diablovu lebku (art book není lore, chápu, že pro Spellsworda má ta art book cenu zlata, ale lore to není to pardón)Ecthe píše:Ak berieš D3 len ako hru a nezaujíma ťa Lore, čiže to neberieš do hlbšej miery, tak pre teba to vyhodené peniaze určite budú, avšak ak to berieš niečo na štýl knihy, je lepšie mať doma CE ako len v počítači stiahnutú hru a opísaný key.Pseudopes píše:Just sayin' jsou to podle mě vyhozený peníze
Btw - četl jsem Sin War v angličtině a kupuju Book of Cain v angličtině (mimojiné, protože čeština ve fantasy sucks - Kolosální sudlice? radši CV), ale vlastně mě lore vůbec nezajimá.
nicméně all-in-all pořád nevím, proč připlatit 2200 korun za něco(ha! ono se dá koupit D3 za nějakých 890 korun + poštovné?... :D), co má s lore rozhodně méně společného než knížky, které stojí 200 korun :-D Ale chápu, někteří lidé si prostě CE koupí, aby dělali to co děláš ty.
Jojo, vidím toEcthe píše: Když tě nezajímá lore, tak si to někde upiráti, na špinavej kousek papíru si napiš key, já si budu běhat s übercool dyema a křídlama (ačkoli jsi to kupoval kvůli lore že?), art book jsem někde ztratil, flashku mi ukradli a na lebku se práší. Oh jaká ty jsi socka, že sis to koupil tak maximálně digi, ačkoli o 2200 levnějc :-D
Pseudopes, CE by se prodala i kdyby stála 5k a já bych si ji koupil. Víš proč? Protože na D3 čekám 10 let a minimálně dalších 10 let se D3 bude smažit, v tomto jediném případě je u mne koupě CE naprostá samozřejmost.
Neviem prečo útočíš na mňa s niečím takým, že sa potrebujem vyťahovať s krídlami a s dye. Nejde mi vôbec o krídla a dyes na postavičke. Veriť môžeš ale aj nemusíš. Asi nedokážeš pochopiť, že CE môže mať pre niekoho aj inú hodnotu nielen pre chválenkárov s kridielkami. Mne osobne sa tá kolekcia páči so všetkým, najviac ten artbook (nielen spellsword má na ňu zálusk) a soundtracks tiež ocením. Jednoducho ak máš k niečomu vzťah a berieš to ako hobby, tak ťa poteší každý jeden kúsok do zbierky. Ak to berieš len ako hranie, ja ti tvoje presvedčenie brať nebudem.Pseudopes píše:Jojo, vidím toEcthe píše: Když tě nezajímá lore, tak si to někde upiráti, na špinavej kousek papíru si napiš key, já si budu běhat s übercool dyema a křídlama (ačkoli jsi to kupoval kvůli lore že?), art book jsem někde ztratil, flashku mi ukradli a na lebku se práší. Oh jaká ty jsi socka, že sis to koupil tak maximálně digi, ačkoli o 2200 levnějc :-D
Qoliker - hm, tomu teda nerozumím, kupuješ CE, protože to trvalo dlouho...
Ecthe - Abys pochopil, proč jsem napsal něco tak ostrého, tak si přečti svůj první příspěvek. Nemají od sebe daleko. Jednoduše - na D3 se těším, jako na pkračování hry a ságy, kterou jsem hrál tak dlouho, ale pořád nevím, proč kupovat CE... Do sbírky? Tím se to vysvětluje, nikdy jsem nevěděl, proč cpát nekřesťanský peníze do sbírek známek, různých kartiček (MTG jsem hrál, ale nesbíral apod.) a dalších ptákovinek. Tím se to docela vysvětluje. Koupím si krabici, tak, jako mám D2, SC2, protože je chci mít pěkně pohromadě a začít ten pocit toho rotujícího CD, ale uchcávat ze soundtracků můžu i u D3 a vzhledem k tomu, že nejsem v kreslení tak strašně imba jako Spellsword, tak věřím, že Artbook bych prošel 4x nanejvýš a možná zkusil něco nakreslit a šlus. Mimochodem, to s tou lore jsi mi nevysvětlil nějak a to by mě docela dost zajímalo, jak CE ovlivňuje lore zážitek
Ecthe - Abys pochopil, proč jsem napsal něco tak ostrého, tak si přečti svůj první příspěvek. Nemají od sebe daleko. Jednoduše - na D3 se těším, jako na pkračování hry a ságy, kterou jsem hrál tak dlouho, ale pořád nevím, proč kupovat CE... Do sbírky? Tím se to vysvětluje, nikdy jsem nevěděl, proč cpát nekřesťanský peníze do sbírek známek, různých kartiček (MTG jsem hrál, ale nesbíral apod.) a dalších ptákovinek. Tím se to docela vysvětluje. Koupím si krabici, tak, jako mám D2, SC2, protože je chci mít pěkně pohromadě a začít ten pocit toho rotujícího CD, ale uchcávat ze soundtracků můžu i u D3 a vzhledem k tomu, že nejsem v kreslení tak strašně imba jako Spellsword, tak věřím, že Artbook bych prošel 4x nanejvýš a možná zkusil něco nakreslit a šlus. Mimochodem, to s tou lore jsi mi nevysvětlil nějak a to by mě docela dost zajímalo, jak CE ovlivňuje lore zážitek
myslel som to tak, že ak sa niečomu venuješ, to znamená že si si prečítal knihy a nielen prečítal ale aj kúpil, začal si zbierať od toho veci, jednoducho našiel si v tom svoj koníček tak je jasná voľba CE. Má to svoje miesto na poličke a nerozoberáš, že to stojí toľko koľko stojí.
k tomu že prečo som narážal na lore. väčšina klasických hráčov lore nečíta, prípadne vedia o tom málo a berú hru naozaj len ako HRU, zapneš zabiješ čas a čaues. Nič viac nič menej. V hre preklikajú dialógy s tým, že čítať to netreba, aj tak ti to helper na mape ukáže. Pre týchto hráčov CE je zbytočné ak sa tým nechcú len ako si písal chváliť krídlami a dyes!
k tomu že prečo som narážal na lore. väčšina klasických hráčov lore nečíta, prípadne vedia o tom málo a berú hru naozaj len ako HRU, zapneš zabiješ čas a čaues. Nič viac nič menej. V hre preklikajú dialógy s tým, že čítať to netreba, aj tak ti to helper na mape ukáže. Pre týchto hráčov CE je zbytočné ak sa tým nechcú len ako si písal chváliť krídlami a dyes!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pseudopes: zkus třeba pochopit, že někteří lidé prostě koupí CE chtějí blizzard podpořít (ať už to zní jak moc chce fantasticky, někdo to tak má postavené)
Pseudopes, Ecthe: snažte se, aby vaše debata nebyla moc ostrá a příliš se nevzdalovala od tématu...berte to jako prevenci.
Pseudopes, Ecthe: snažte se, aby vaše debata nebyla moc ostrá a příliš se nevzdalovala od tématu...berte to jako prevenci.
Někteří chtějí být něco "víc" , někdo jak říká "damagedeath" chce podpořit finančně blizz , někomu stačí dobrý pocit z CE někomu z normal . Každý je jiný a má jiný názor , já osobně bych poradil aby jsme si nezasahovali do vl. názorů stejnak je nikdo nezmění .
BTW : Všimli jste si že CE z X-Zone byla stažena ze sortimentu 2 dny po vydání a JRC to tam má už měsíc, nevíte jak je to možné , to JRC může mít větší odběr či jak nebo to není tak "seriozní" web kde by se to tolik prodávalo ?
BTW : Všimli jste si že CE z X-Zone byla stažena ze sortimentu 2 dny po vydání a JRC to tam má už měsíc, nevíte jak je to možné , to JRC může mít větší odběr či jak nebo to není tak "seriozní" web kde by se to tolik prodávalo ?
Jednou budu obdarován mocí , i navzdory jakémukoliv postižení a předpokládám že se mi to splní.
My power....will be.... beyond anything you can fight!
My power....will be.... beyond anything you can fight!
Kupuju CE, protože je to Diablo III. Nuff said.Pseudopes píše:Qoliker - hm, tomu teda nerozumím, kupuješ CE, protože to trvalo dlouho...
Rozumět tomu vůbec nemusíš. :>
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pánové!!!
Qoliker: chápu tvoji reakci, ale je to takový polínko přidaný do ohně...
Pseudopes: Prosím, nereaguj...
Qoliker: chápu tvoji reakci, ale je to takový polínko přidaný do ohně...
Pseudopes: Prosím, nereaguj...
ahoj at si kazdej rozhodne jakou edici si koupi dyt je to jedno.
Achievements: 7400 (92%)
damagedeath: Nekřižuj se, protože doufám, že to nereaguj nebylo celkově, ale jen na Qolikera, který ovšem má recht. Rozumět nemusím
S tou podporou Blizzu by se dalo pochopit, jenomže blizzu? :-D Pirátit Indie games (pro ty co si nejsou jistí - hry, které vytvořily skupinky "amatérů", žádné společnosti) je opravdu pěkná sockovina a když se jedná o 5 dolarů, tak totálně hajzlovská a ještě sockovina, nicméně nemyslím, že by si člověk koupil CE o 2200 kč dražší aby podpořil Blizzard, to se mi zdá hodně přehnané
Co se lore týče Ecthe, chňápu co se snažíš říct, pokud to má člověk jako koníček a sbírá všechno co má souvislost s Diablem, proč ne. (btw Knížky jsem bral z knihovny nebo po známostech, Diablácký jsem neinternetoval.)
Zavřel bych to větou, pro pravé fanoušky CE proč ne, lidem (a psům xP), kterým jde o požitek ze hry a né celkově o vlastnění a mumání s krabicí (nadsázka, klídek ;-)), vystačí klasické D3.
Doufám, že DD nedostal šok, ale upřímně vzato, nevidím důvod, proč by měl ;-)
S tou podporou Blizzu by se dalo pochopit, jenomže blizzu? :-D Pirátit Indie games (pro ty co si nejsou jistí - hry, které vytvořily skupinky "amatérů", žádné společnosti) je opravdu pěkná sockovina a když se jedná o 5 dolarů, tak totálně hajzlovská a ještě sockovina, nicméně nemyslím, že by si člověk koupil CE o 2200 kč dražší aby podpořil Blizzard, to se mi zdá hodně přehnané
Co se lore týče Ecthe, chňápu co se snažíš říct, pokud to má člověk jako koníček a sbírá všechno co má souvislost s Diablem, proč ne. (btw Knížky jsem bral z knihovny nebo po známostech, Diablácký jsem neinternetoval.)
Zavřel bych to větou, pro pravé fanoušky CE proč ne, lidem (a psům xP), kterým jde o požitek ze hry a né celkově o vlastnění a mumání s krabicí (nadsázka, klídek ;-)), vystačí klasické D3.
Doufám, že DD nedostal šok, ale upřímně vzato, nevidím důvod, proč by měl ;-)
Pseudopes: s týmto súhlasím
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já teké
Je od tebe hezké, že šetříš můj myokard
Je od tebe hezké, že šetříš můj myokard