PTR 2.1 Online
zdarec, chapu to dobre, ze u wize zmenili cost disintegrate z 18 na silenych 30 AP?
Jestli to tak bude i ve finale tak potes koste, navysit damage ca o 10 procent a cenu kouzla o 70 procent to je IMHO uplne zabijacky, takze pokud se na wizovi jely buildy torrentu a disintegrate, tak to opet muzou lidi cely prekopat.... A Blizzard uz nejlip nakopat.
Mno nic, tak co bude "vylepseno" dalsiho kua....
Jestli to tak bude i ve finale tak potes koste, navysit damage ca o 10 procent a cenu kouzla o 70 procent to je IMHO uplne zabijacky, takze pokud se na wizovi jely buildy torrentu a disintegrate, tak to opet muzou lidi cely prekopat.... A Blizzard uz nejlip nakopat.
Re: PTR 2.1 Online
dotaz: ráno jsem zkoušel 2 rifty na T1 a nepadl žádný greater key stone, to padá náhodně nebo něco dělám blbě?
Ne, zvýšil initial cost na 30 AP. I to je tedy zhoršení, ale aspoň ne tak hrozné jako kdyby byl 30 AP/s pořád. Initial znamená, že první sekundu to stojí 30 AP, tedy každé sebekratší použití a pokud nemáš v tu chvíli aspoň těch 30 AP, tak ani nezačnes. Následně při souvislém použití už to navýšené na 30 AP/s není.lulinak píše:zdarec, chapu to dobre, ze u wize zmenili cost disintegrate z 18 na silenych 30 AP?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Padaju nahodne no vzdy dropne lvl 1c4llix píše:dotaz: ráno jsem zkoušel 2 rifty na T1 a nepadl žádný greater key stone, to padá náhodně nebo něco dělám blbě?

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... jj padají náhodně a mě teda moc ne ... včera jsem šel 6 riftů než mi padl - 3xT3, 2xT1 a nakonec padl až na T5 ...
aha diky, ja stejne moc nechapu jak se to disintegrate pocita, ma davat 630 procent damage, ale to jako za vterinu? anebo za 1,4x v ramci vteriny (coz je moje AS) a kdyz to drzim jen pul vteriny tak to jako da jen polovinu? je to nejaky cudny....
subjektivne mi prijde, ze v porovnani napr. s orbem, ktery dava jen 390 DPS tj polovinu a kazdy vystrel se musi cvaknout manualne (cili to ruka urcite netrefi udelat presne 1,4x za vterinu ale spis pomaleji) by to melo bejt dvakrat tak silny, ale neni....
subjektivne mi prijde, ze v porovnani napr. s orbem, ktery dava jen 390 DPS tj polovinu a kazdy vystrel se musi cvaknout manualne (cili to ruka urcite netrefi udelat presne 1,4x za vterinu ale spis pomaleji) by to melo bejt dvakrat tak silny, ale neni....
Papagaj, mdmT: díky za info 

díky Speedy za info o Monkovi, toho jsem se právě obával
-
- Minion of Destruction
... je už implementovanej hellfire amulet? ... a pokud jo, zkoušel už to někdo?:-) ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj u nás v topicu dával Black screen. :-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
... a nedá mi to, sice zase budu proti všem ( monkům ), ale prostě musím :-)) ... nesouhlasím s tím jak je tu monk dlouhodobě prezentovanej a toto :"hraní v partě je pak o ničem když jste bud furt na zemi nebo se snažíte zdrhat fakt díky Blizzard" je s prominutím dokonce hloupost ... ano monk je na solo hru špatnej, ano monk je jako dmg dealer špatnej, ale jak může někdo kritizovat monka pro hru v partě? ... psal jsem to už kdysi a pořád si stojím za tím, že monk je pro partu na nejvyšších obtížnostech naprosto must charakter a věřím tomu, že každá parta co bude vysoko v leaderbordech bude mít v partě monka ... hraju teda jen HC, ale myslím, že ani u SC to nebude jinak ...
Doufám, že po ostrým spuštění patche nebudeme muset zase všichni nutně přegearovat. Před chvílí nalezený pecky se mi vážně nechcou rozkládat :/ :/
Na hell amulet jsem zvědav! jestli to bude stejnej šrot jako prsten, tak už to bude vážně výsměch
Na hell amulet jsem zvědav! jestli to bude stejnej šrot jako prsten, tak už to bude vážně výsměch

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Tak komu padne Furnace tak ma v tech vyssich tierech strasne velkou vyhodu. Tolik asi k tomu, jak Blizzard nechce, aby nahoda moc ovlivnovala ten zebricek.
Já jsem včera měl čas jen na 2 pokusy, ale ani na podruhé jsem nestihl lvl 24 s běhacím WoW buildem viz. profil (18m toughness + Deflection + Dominance). Chybí jak damage (2,5m fire damage, 42 elity, 43 EB), tak toughness, CC efekty z BH a FN už leckdy moc nepomáhají. Samozřejmě bez Unity.Papagaj píše:Padlo mi http://jpeg.cz/images/2014/06/27/ho26.jpgDava_C píše:http://www.youtube.com/watch?v=1rjfcMDt ... e=youtu.be Ten MM/H/DD wiz vypadá dobře, jen se bojím toho dropu DD, TaT jsem před týdnem sešrotoval s tím, že WD nikdy nebudu...
A rozhodne to nema na mierne upraveny WOW build. Po 10 min testu som to zabalil. Do greater riftu 25+ nepouzitelne, kedze nemas absolutne ziadny crowd control okrem black hole a na lvl 28 greater rifte maju mobaci zhruba o 50% viac HPciek ako na Torment 6. A nestaci uz ani UNITY ring3-4 x seknu a konec
Miesto teleportu mam na PTR mammoth hydru. Frost nova runa coldsnap a prakticky perma frost.... do toho polozena mammoth hydra + explosive blasty.
Inak pozeral som, ze ta vec na soketovanie funguje aj na uz rerollnute zbrane, kde bol rerollnuty soket. Cize na svojej 2391 WOW po patchi rerollnem socket na 10% CD reduction a nasledne tou vecou dorobim soketBude to ppci
Uz to potvrdil aj blue, ze to takto bude fungovat. Zial tomu co padli zbrane uz so socketom to maju blbe
MM/H jsem zkoušel asi 10 minut zatím jen v obyč riftu, ale bez DD a TaT. 34m toughness a docela to šlo (eDPS na singletarget je větší, na grupy to neni moc dobrý a chybí CC efekty, možno tam nahodit místo BH meteor, ale to spíš na obyč rifty a nižší GR levely), ale je to jiný gameplay, moc mi nevyhovuje, jsem zvyklý na melee.
O víkendu se na to budu muset podívavt.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
fixed for yamdmT píše:... a nedá mi to, sice zase budu proti všem ( monkům ), ale prostě musím :-)) ... nesouhlasím s tím jak je tu monk dlouhodobě prezentovanej a toto :"hraní v partě je pak o ničem když jste bud furt na zemi nebo se snažíte zdrhat fakt díky Blizzard" je s prominutím dokonce hloupost ... ano monk je na solo hru špatnej, ano monk je jako dmg dealer špatnej, ale jak může někdo kritizovat monka pro hru v partě? ... psal jsem to už kdysi a pořád si stojím za tím, že EXPLODING PALM je pro partu na nejvyšších obtížnostech naprosto must have a věřím tomu, že každá parta co bude vysoko v leaderbordech bude mít v partě EXPLODING PALM ... hraju teda jen HC, ale myslím, že ani u SC to nebude jinak ...
Naposledy upravil(a) AlterEgo dne 27.06.2014, 08:49 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
Setone nebude - viz ten co postoval Blackmage : http://i.imgur.com/TmSAEsj.jpg :-) ...
-
- Minion of Destruction
Alter děkuji za opravu, je to jak píšeš, nicméně takto by jsi mohl opravit každej char, místo wd psát pet nebo jade místo cruse psát brokovnice nebo HF, prostě každej char tam má 1-2 věci ... a nemluvě o tom, že u toho monka by jsi musel ještě připsat cyclone strike ... ale to je jedno, každopádně ta Tvoje úprava nemění nic na tom co jsem napsal :-))) ...
AHA! sem s tím amuletem
!

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !