Zeď nářků
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
mě ty tat dala jako první item
já chci ale hezké magefisty když jsme gamblil s dh tat měl jsem magefistů plnou prd... ééé inventorář
dá každýmu jen si někdo musí připlatit
já chci ale hezké magefisty když jsme gamblil s dh tat měl jsem magefistů plnou prd... ééé inventorář
dá každýmu jen si někdo musí připlatit
Re: Zeď nářků
No ale je fakt, ze je lepsi od ni chtit nejaky uplne jiny predmet, jakoze ne taty, ale gladiatory atd... Chtel jsem TaT pro DH na HC, jelikoz jsem jeste nemel nikdy zadne, pokud mluvim o ROS. Nakonec mi je dropnula manzelka, kdyz jsem stal ve meste a ona jeste dodelavala level v nejakym bounty. Spadly ji z parezu nebo odkud. Taty uz jsem tedy mel a zatouzil jsem pro frostburny pro support monka. Nic. Umrel jsem, chtel jsem Taskery, hodila mi frostburn. Super, tak jeste taskery. Nic. Tak firebirdy pro wize. Dostal jsem taskery. Super, jeste ten firebird. Umrel jsem s taskerama. Taskery prosim! Dostal jsem firebird.
Byt to jeden tyden v mesici, chapu to. Ale kazdej vecer?!?
Byt to jeden tyden v mesici, chapu to. Ale kazdej vecer?!?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
viac menej nevidim rozdiel ked bol AH a ked nie je. Tak ci tak kadala da vsetko a za taky isty cas ako som nasporil goldy na kupu itemu z AH.
ZItra je statni svatek a Bliz na ani na jeho oslavu nezvedne drop, no kde to sme?
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
A teďka si ještě pobrečím já , hodně dlouho už jsem nebyl ve Vaultu od goblina... Tedy abych byl konkrétní byl jsem tam jen 1x... Jak jsou na tom ostatní asi stejně předpokládám...
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Já 2x, ale ono s gemem Boon of the Hoarder to už více není potřeba .
- Vizharan
- Wraith
Není ale i tak je to mapa kde moc často se někdo nedostane tak proto bych tam chtěl jít
- Demogorgon
- Doom Knight
To máš pravdu, vždy když zabíjím goblina si říkám: "otevřeš?" .
- Vizharan
- Wraith
Přesně taky si to vždy říkám Ale ten šmejd vždy neotevře ! Tak jsem pak naštvaný jak něco
- Demogorgon
- Doom Knight
No, tak to nezávidím. To se pak hůř snáší, jak Goblin portál nenechá . Aspoň u mě to tak rozhodně bylo .
- Vizharan
- Wraith
Taky nezávidím že jsi nebyl ve Vaultu je to trošku změna lokace aspoň
Já byl na HC za dva dny hraní už dvakrát u medvídků a koníčků, fujtajbl
Včera jsem byl fest nasranej! GR 35, ukazatel času v půlce a já asi 1 cm před koncem, náskok jak kráva...pohoda...a pak to debilní patro z 5 aktu, jen ty chodníčky s portálama no a hned za portálem naskládaný 3 Elite packy :/ :/ Waller,Horde,Arcane....no neprošel jsem to ani Spirit walkem...uplně prostě z p*če situace. No tak sem se tam zasekl, cesta jinudy samozřejmě žádná v této debilní mapě :/. Tak se to i přes asi 5min náskok nestihl :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Na HC už jsem dropnul či vymlátil z Kadily snad všechny hlavy co existují, ale Mask of Jeram nikde - já to prostě s ženskejma asi neumím
A místo Kukri je to samej Gidbin a jinej odpad, huf
A místo Kukri je to samej Gidbin a jinej odpad, huf
Včera jsem se naštval, při hraní na publicu sezoně.
Konečně jsem našel super partu na publicu, jeden super Crus + 2 DH + já DH a solili jsme to tam o stošest i jsem si nabral zásobu exp poolů a najednou měl můj net neobvyklý 1 minutový výpadek a po obnovení jsem byl mrtvý a bez party
Pak jsem už tak dobrou partu nenašel a expení a lov démonů šel značně pomaleji a nudněji
Konečně jsem našel super partu na publicu, jeden super Crus + 2 DH + já DH a solili jsme to tam o stošest i jsem si nabral zásobu exp poolů a najednou měl můj net neobvyklý 1 minutový výpadek a po obnovení jsem byl mrtvý a bez party
Pak jsem už tak dobrou partu nenašel a expení a lov démonů šel značně pomaleji a nudněji
@HELLERcz Tak to jsem na tom stejne kdyz najdu slusnou partu vydrzi to maximalne jenom 3 rifty
Achievements: 7400 (92%)
na HC je to radost ... Není nad zápis ve Fallen heroes - Slain by: Chubby Pink Unicorn nebo Cuddle BearTyckin píše:Já byl na HC za dva dny hraní už dvakrát u medvídků a koníčků, fujtajbl
sc: ramadan 1
hc: ramadan 0, vault 0
hc: ramadan 0, vault 0