Otázky a Odpovědi
zd, nevite vcem by mohl byt problem ze me to nechce pustit na rmah? stale mi to pise "please wait while your payment methods are retrieved" pak time out a nic...
Re: Dotazy ohladom D3
Nevite jestli si Blizz nahodou nevzpomnel na to, ze jsou Vanoce a do hry neumistil treba nejaky vanoci Q nebo neco s Vanoci spojeneho ? ;-)
- Model
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Model#2654
Nic takového Blizz dělat nehodlá... máme smůlu. Každej normální člověk slaví vánoční svátky s rodinou a nesedí u Diabla... kdyby tam něco nahodily tak by to zvýhodnilo jen ty nolifery co nemají rodinu(asi) a svátky jsou jim ukradený. Takže žádné special questy, žádné special itemy, žádný upravený drop...sodak píše:Nevite jestli si Blizz nahodou nevzpomnel na to, ze jsou Vanoce a do hry neumistil treba nejaky vanoci Q nebo neco s Vanoci spojeneho ? ;-)
PS: jestli vážně někdo sedíte na Vánoce u Diabla a hrajete celý den, tak se běžte léčit
2 Model
ale vanoce nejsou jen 24.12, tak by dle meho mohli klidne pridat nejaky vanocni event a nemusi to byt zrovna o nejaky specialni itemy, upraveny drop atd. bohate by stacila i jen vanocni pripominka treba vanocnim stromkem v tristramu :-) A taky si myslim, ze je uplne jedno jestli na vanoce sedis u Diabla nebo spamujes forum, to je uplne jedno, vyjde to nastejno, venujes se kktinam
ale vanoce nejsou jen 24.12, tak by dle meho mohli klidne pridat nejaky vanocni event a nemusi to byt zrovna o nejaky specialni itemy, upraveny drop atd. bohate by stacila i jen vanocni pripominka treba vanocnim stromkem v tristramu :-) A taky si myslim, ze je uplne jedno jestli na vanoce sedis u Diabla nebo spamujes forum, to je uplne jedno, vyjde to nastejno, venujes se kktinam
Jsem ateista neverim v zadny pi.... neslavim zadny svatky ani moje narozeniny. Lecit by se meli lidi co veri v nadprirozeny bytosti.Model píše: PS: jestli vážně někdo sedíte na Vánoce u Diabla a hrajete celý den, tak se běžte léčit
Zdravim, chtěl bych se zeptat..
Před dlouhou dobou jsem si vytvořil účet na battlenetu, jen jsem chtěl zkusit D3 Trial a poté jsem na účet nechodil, když jsem si hru koupil, tak se nemohu přihlásit, protože mám locknutý účet, a když se snažim ho unlocknout, nemohu. Jelikož jsem si na battle netu zvolil nějaké jméno, které si nepamatuju. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo neví jak mohu účet unlocknout.
Děkuji.
Před dlouhou dobou jsem si vytvořil účet na battlenetu, jen jsem chtěl zkusit D3 Trial a poté jsem na účet nechodil, když jsem si hru koupil, tak se nemohu přihlásit, protože mám locknutý účet, a když se snažim ho unlocknout, nemohu. Jelikož jsem si na battle netu zvolil nějaké jméno, které si nepamatuju. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo neví jak mohu účet unlocknout.
Děkuji.
Osobne bych si radsi zalozil novej ucet s pravdivima udajema.
Jelikož jsem si hru již aktivoval na tento účet, tak si nemyslím, že je to ta nejlepší volba ..
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Zdravím, chci vám ukázat dnešní fail. Jak je možné že mám v aukci 12 předmětů?
http://oi47.tinypic.com/2zyigkk.jpg
http://oi47.tinypic.com/2zyigkk.jpg
- Still
- Gorebelly
ještě stále tam mám reálně 12 itemů včera jsem dával do aukce 10 předmětů,když jsem dneska poprvý vlítl do AH měl jsem v aukci jen 8,koukal jsem co se prodalo a neprodalo se nic.tak jsem dohodil další dva do 10, chvilku jsem hrál pak jsem se mrknul a ejhle dva ztracený itemy byly z5 v aukci
zaujimave tak toro sa mi este nestalo no uz sa mi bugol Cain ked mal bit uz mrtvy este stale tam bol ale toto este nie
- Still
- Gorebelly
no koukám že nám Blizz připravil spoustu krásnejch bugů
to s tou aukcí je kvůli tomu, že přes noc se někam "ztratily" nějaké itemy z Ah, mě to udělalo asi u 4 věcí ve RMAH a pak, když se tím Blizz začal zabývat asi po tisících stížností, tak se jim nějak podařilo to nahodit zpět a když si mezitím přidal itemy, tak jich tam pak mohlo být 12 nebo víc )
- Still
- Gorebelly
Díky za vysvětlení.Ještě že to dali do kupy
Tak co, mně když bylo takovejch 14-15 (což bych viděl na takovej průměrnej věk tady), tak sem taky o vánocích vysedával u kompu, co chceš taky celej den dělat, že Stromek je nazdobenej za hodinu... Dneska už jsem starej, tak je to samozřejmě o něčem jiným...Model píše:Každej normální člověk slaví vánoční svátky s rodinou a nesedí u Diabla... kdyby tam něco nahodily tak by to zvýhodnilo jen ty nolifery co nemají rodinu(asi) a svátky jsou jim ukradený. Takže žádné special questy, žádné special itemy, žádný upravený drop...
PS: jestli vážně někdo sedíte na Vánoce u Diabla a hrajete celý den, tak se běžte léčit
Mimochodem, na nějakej "problém" spíš poukazují takovýhle řeči, bez urážky
Jinak všem přeju všechno nej do novýho roku
Zdar, mel bych dotaz ohledne RMAH, konkretne prodal jsem 28.12. item na rmah, aukce klasicky v review cca za den az dva se mi ve hre u itemu objevilo konecne sold, ale zadny email ani penize na paypal nedorazily. Hrajou v tom roli svatky nebo tak? Minule to bylo hned vyrizene. Diky predem
Ono to trva celkom dlho kym to tam dorazi, minule som si z paypalu posielal na ucet peniaze az za skoro tyzden mi to az prislo na ucet takze musis len pockat
ano to vim ze z paypalu na b.ucet to trva par dni, ale mne to jeste nedorazilo na paypal ucet