Musím se pochlubit: Udělal jsem conquest Masters of the Universe. Takže jsem zvládnul s oběma sezónovýma holkama všechny jejich set dungeony. Což považuju za velkej úspěch, neboť mě setový dungeony z principu štvou, ale nemohl jsem odolat a ten conquest jsem chtěl taky přidat. Abych si to za pár let nevyčítal, že jsem to nezkusil.
Za DH to překvapivě nebylo tak těžký. Napoprvý jsem nedal samozřejmě žádnej. Ale časem, když jsem trochu čuchnul k tomu, jaká je mapa, tak se povedlo. Malinký trápení byl ten set jak se musí házet kudlou, ale to se nakonec taky povedlo.
Druhá část byly sety za barbarku. Immortal jsem měl už dávno hotovej. Might of The Earth jsem kdysy nemohl udělat, protože to je pakárna, tak jsem si ho nechal na konec. O whirlwind setu jsem četl, že to je jeden z nejhorších, takže taky počkal. Raekor dal trochu zabrat, ale po nasáknutí situace a co největšímu zrychlení se to povedlo. WW set mě držel celý jedno dopoledna. Padlo asi 187 sprostých slov a naštavý mávání rukama nad tím, když mě něco kleplo. Shánět skupinku o deseti na Rend a žádnou neschytat byl problém. Když už se zadařilo, tak mi jeden hajzlík někde zůstal a nemohl jsem ho najít. Nakonec to dopadlo tak, že se mi podařil 5x rend, a jel jsem dál jako o život najít poslední zbytek, našel jsem zase až na jednoho. Zbývalo pár sekund, rozjel jsem se a viděl na mapě lebku, zbývalo 5 sekund... vidím moba, nedýchám... done... 2 seconds left. Úleva. Hotovo.
A teď Might of The Earth. Smířil jsem se s tím, že se musím oslabit. Tak se oslabím, testnu to, elitka nezařve po jedný ráně, takže dobrý. Takže jeden pokus za druhým. Občas to s elitkou zmrvím a jedu znova. Když už se podaří, tak nestíhám a nebo mi nějakej pidimužík někde zůstane.
V tom koukám, že kolega Skyrim se právě přihlásil, tak ho oslovím... přišel a pomohl. Strategie "já oslabený klepu elitky a ty po mě čistíš každej kout" jsme to po pár neúspěším udělali. Takže díky kolego.