Otázky a Odpovědi
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Tvůj dotaz mi moc nejde pochopit, zkus ho přeformulovat... Jinak, Tobě se to nechce číst? No tak to máš asi smůlu... Těžko pak sehnat informace... Tahle doba je tak nefér, když chci něco zjistit, tak si to musím najít a přečíst? Kde to žijeme... Mimochodem kdyby se ti nechtělo farmit, tak to nech, on to za Tebe někdo udělá... Sry za ot
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Re: Dotazy ohladom D3
Pta se na to jestli se MF z MP zapocitava do capu, coz je na teci strankac a taky uz jsem to tady napsal i s prikladem
ako moc su teraz este cenene na itemoch staty MF a GF? dviha to cenu itemov este stale poriadne hore, alebo uz ludia s prichodom paragona a mp tieto staty potlacili?
Z mé zkušenosti vím, že itemy s MF se stále dají prodat o dost dráž, než srovnatelné itemy bez MF. Ale musí to být dobrý roll MF, když budeš mít někde na amuletu míň jak 20%, tak je to jako by to tam nebylo.
To samé platí i pro itemy s GF, které prodávám překvapivě lépe než s MF. Ale jak je psáno výše, hodně záleží na rollu.
MF a GF veci sa ešte dajú predať drahšie ale len ak tam je max alebo blízko max roll, a aj to len o čosi drahšie, už to nie je to čo kedysi ešte pred paragonom kde každý zháňal MF gear
S4 Monk 1100+
Měl bych otázku na Natalya's set pro DH. Jak je to s bonusem po oblečení čtvrtého itemu ze setu? Někde mi to píše, že bonus je +20 Discipline a někde, že ti to zvýší Discipline regen. Jediný co mě napadá, tak že je rozdíl mezi Legacy a novýma Legendary. Jak to tedy je??
U Legacy je to Discipline regen a je to strašně OP, tak to v patchi 1.0.4 zrušili a ty nový dávají +20 Discipline.
To sem si myslel. A předpokládám, že musíš mít všechny části setu legacy aby si měl regen?
Abych řekl pravdu, nevím jak to funguje, ale předpokládám, že aby se ti započítávali set bonusy, musíš mít všechny části stejné, takže všechno legacy, nebo všechno nový. Ale nezkoušel jsem to .
Chcel by som sa spýtať ako si zahrám D3 na viacerých pc, čo k tomu potrebujem?
Lebo keď sa chcem prihlásit z druheho pc tak mi to hned zablokuje ucet
Dotazy ohladom D3
Hraju na 2 PC - jedine reseni je Authenticator. Jinak Te budou porad blokovat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ta blokace se vstahuje jenom na první spuštění z jiné IP. Jakmile změníš heslo a vše potřebné co po tobě Blizz chce, tak tím vlastně potvrdíš, že si to ty ikdyž hraješ ze dvou IP adres. Pak už to jde bez problémů...bruno192 píše:Chcel by som sa spýtať ako si zahrám D3 na viacerých pc, čo k tomu potrebujem?
To je sice pekne ale ja chcem ci sa to da aj jednoduchsie.
Je tu niekde topic alebo podrobný navod ako na ten authenticator
Je tu niekde topic alebo podrobný navod ako na ten authenticator
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Janík#2790
ja som ta vyriesil tak ze z primarniho pc som skopiroval polozky okrem Data_D3 a nepotrebujem Authenticatorbruno192 píše:Chcel by som sa spýtať ako si zahrám D3 na viacerých pc, čo k tomu potrebujem?
Myslíte si ze by stalo zato si kupit Puzzle ring a při farmení si ho přehazovat nebo je to úplně naprd, když ten goblin je act1?
Lidičky koukal jsem, že ceny gemu jsou hodně pod výrobní hodnotou.. Tak jsem mrknul na net a prý je to z důvodu možnosti kopírování předmětů, to je chyba ve hře kterou může využít každej nebo je to nějakej hack a zásah do souborů hry? Dík za rekci a omlouvám se pokud se to tu už řešilo...
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Diablo 3- plán na sestrojení prstenu
dobrý den můžu se vás zeptat jestli jste hrál Diablo 3 a jestli mi můžete pomoct? já jsem byl se skupinou ve čtyřech hráčů v uber lokáci a šli jsme zabít Siegebreaker Assaulta a toho čaroděje z 2. aktu v ůkolu Black Soultstone tak jsme zabili ty dva uber bossy a mně došlo nephalen vator a nevypadl mi žádný plán pro vytvoření prstenu. můžete mi poradit prosím? děkuju.