Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
patch v pohode ale setovka a ani legendarka ziadna {
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swen #2595
Re: Patch 1.0.5 líbí/nelíbí anketa + dojmy
Tfuj farmit na MP3 bych se ukousal nudou i MP4 mi prijde takova moc easy tak MP5 je uz akoat a celkem zabava a furt to de pomerne rychle .-)
Hraji za wizarda a oslabeni energy armoru, prismatic runy a bonus armoru u enchantersky je v infernu hodne znat. I A1, ktere bylo na pohodu je na surviabilitu tezsi. Mobove vsak umiraji rychleji.
Patch se mi libi.
Patch se mi libi.
koukal sem, ze aji ceny sly patchem dolu..rychleji nez sem cekal..pred patchem Andarielka se socketem za 13-15m ta nejlevnejsi a ted uz tam jsou s prehledem za 7m
A nie je to tak vzdy? Kazdym patchom prichadzaju silnejsie a silnejsie veci a tie stare stracaju hodnoty. 50% z ceny pri andarielke este nie je take strasne. Najhorsi bol prechod z 1.03 na 1.04 ked niektore zbrane isli aj zo 100m na 1,5-3. :p
Celkom ma bavi sledovat tato blizzardia fylozofia, ten zacarovany kruh co si vytvara. Som zvedavy ako sa z toho po par dalsich patchoch vysomari. Dnes uz ma kazdy zbran s 1,1+ dps a tie co maju menej nemaju takmer hodnotu. Som velmi zvedavy co bude dalej ;p
Celkom ma bavi sledovat tato blizzardia fylozofia, ten zacarovany kruh co si vytvara. Som zvedavy ako sa z toho po par dalsich patchoch vysomari. Dnes uz ma kazdy zbran s 1,1+ dps a tie co maju menej nemaju takmer hodnotu. Som velmi zvedavy co bude dalej ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
jj tak z 1.03 ma 1.04 o tom ani nemluvim, ale to bylo jasny, protoze prisly mnohem silenjsi legendarky.TEd ale nic neprislo..nejaky lepsi rare a hellfire ring...tenhle pad cen je jen kvuli vetsimu dropu.pad sem cekal, ale ne tak rychlej...
kolik MP by ste tak srovnali s infernem 1.04? MP1?
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
já bych řekl, že je to něco mezi MP1 a MP2
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Zalezi na zvolenem actu, rekl bych ze A3 1.04 odpovida A3 1.05 MP2-3, u A1 diky navyseni levelu monster z 61 na 63 je ten rozdil asi vetsi - pokud byl nekdo zvykly chodit A3 runy prijde mu to lehci, pokud nekdo hral prevazne A1, A2 tak na MP2-3 to bude mit tezsi. Par znamych mi rikalo ze jim v A1 prijde i MP1 tezsi nez jak to bylo pred patchem, ale to nemuzu posoudit, rozdil tam nevnimam a A1 jsem dlouho prakticky nechodil..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Když porovnám obtížnost, tak si myslím, že pro 3. akt platí 1.0.4 = MP3 v 1.0.5. Rozdíl je v tom, že teď mají monstra menší dmg a vyšší HP (aspoň mi to tak přijde).
Zdravím, omlouvám se za spam... asi jsem natvrdlý či slepý, ale nikde nemohu najít to nastavení Monster Power Levelu...?
Musíš si to nejdřív nastavit v Options. Potom to vybereš při výběru Questu, hned vedle výběru obtížnosti.
Před chvíli jsem si odpověď našel na offic stránkách... můj dotaz můžeš klidně smazat... každopádně děkuji za odpověď...
Menim nazor, inferno je konecne inferno a konecne zomieram , furt
No já ho chodil skoro furt, což se teď nezmění díky 1.05, takže můžu porovnávat a je těžší, né nějak závratně, ale první hra (ještě se svým starým buildem) nešla skoro hrát. Po nutných úpravách teď hraju MP2 s občasným zařváním a musím říct, že je to teď mnohem větší zábava. Hraje tu někdo aktivně DH? Jen mě zajímá jakej MP hraje a jak to zvládá.spiderer píše:Zalezi na zvolenem actu, rekl bych ze A3 1.04 odpovida A3 1.05 MP2-3, u A1 diky navyseni levelu monster z 61 na 63 je ten rozdil asi vetsi - pokud byl nekdo zvykly chodit A3 runy prijde mu to lehci, pokud nekdo hral prevazne A1, A2 tak na MP2-3 to bude mit tezsi. Par znamych mi rikalo ze jim v A1 prijde i MP1 tezsi nez jak to bylo pred patchem, ale to nemuzu posoudit, rozdil tam nevnimam a A1 jsem dlouho prakticky nechodil..
PS: už mi padly dvě setovky
Naposledy upravil(a) Prestigo dne 20.10.2012, 10:45 hod., celkem upraveno 2 x.
Prestigo: Já . Solo MP4 v pohodě, MP5 se taky docela dá. V partě sem hrál zatím jenom MP5 a šlo to pěkně. Jinak pokud nefarmím klíče, tak jedu MP3, protože na vyšší MP už mi docela trvá, než zabiju Elitky a moc mě to nebaví... Na můj profil se dostaneš tak, že klikneš na podpis.
Ahojte, neviem, či sa to tu už riešilo, ale po rozohraní patchu sa mi moja WD zdá akási pomalšia, je to pravda, alebo len moj dojem? Ak je to pravda, tak prečo spomalili hrdinov? Mám D3 moc rád a toto mi dosť výrazne otravuje radosť z hry.
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
max mf a gf po 1.05 je 625?