Patch 1.0.4.
zajimala by me jedna jedina vec a jedna jedina rozumna odpoved od blizardu...PROC TAKOVY LEGENDARKY NEBYLY HNED ? To nikdy nepochopim co mohli zamyslet tim, ze udelaji 90% legendarek nepouzitelnych
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: Patch 1.0.4.
Tie legendarky su masaker a uz sa tesim ako ich pekne pofarmim
Dnes rano mi padli behom pol hodiny zasa 2 a zasa to slo na salvage
Inak teraz by mal blizzard zamestnat tak 3-5 ludi, ktorych praca by bola v systeme sledovat vsetky postavy co maju na sebe Goldskin lebo v 99% pojde vzdy o botov.
Pockam ako upgratnu zunimassa set.... myslim, ze v pripade roby a bot by mohlo ist o solidne MF combo. Uz teraz moze rollnut 20% MF na oboch veciach no staty su dost na houby aj ked sa prirata +130 int set bonus.
Dnes rano mi padli behom pol hodiny zasa 2 a zasa to slo na salvage
Inak teraz by mal blizzard zamestnat tak 3-5 ludi, ktorych praca by bola v systeme sledovat vsetky postavy co maju na sebe Goldskin lebo v 99% pojde vzdy o botov.
Pockam ako upgratnu zunimassa set.... myslim, ze v pripade roby a bot by mohlo ist o solidne MF combo. Uz teraz moze rollnut 20% MF na oboch veciach no staty su dost na houby aj ked sa prirata +130 int set bonus.
Mě osobně mnoho těch změn těší, především konkurenceschopnost skillů/run, předělání systému zbraní, odstranění ET. Že chtějí upravovat HP monster je mi šumák, i když by to dělat nemuseli, minimálně u A1 a A2 Inf mi ty hodnoty přijdou v pořádku. Místo HP monster by si spíše měli pohrát s jejich dmg, některá monstra mají v A3 tu dmg až příliš vysokou a některé kombinace typů monster a affixů jsou prostě takové, že se z nich stávají monstra nezabitelná. Úpravy skillů jsou velmi potěšující, snad budu konečně mít možnost hrát některé postavy tak, jak já chci, ne jak to po mě chce D3.
Úpravy legendárek mě těší, ale pro mě je mnohem důležitější, aby padaly lepší rare věci, protože to, co padá nyní, působí silně demotivačně. A byl bych velmi nerad, aby ty legendárky opět převzaly vedoucí úlohu jako v D2. Legendárka by dle mého měla vypadat jako opravdu dobře vygenerovaná rare věc, tedy i ty rare věci zůstanou konkurenceschopné a používané.
Úpravy legendárek mě těší, ale pro mě je mnohem důležitější, aby padaly lepší rare věci, protože to, co padá nyní, působí silně demotivačně. A byl bych velmi nerad, aby ty legendárky opět převzaly vedoucí úlohu jako v D2. Legendárka by dle mého měla vypadat jako opravdu dobře vygenerovaná rare věc, tedy i ty rare věci zůstanou konkurenceschopné a používané.
žádný zázrak, ale alespoň něco
jako ja uz kolikrat zapnu diablo...vim, ze bych mel projet desitky veci a rozhazet to na AH a to se me nechce tak to radsi vypnu a koukam na TV.Kdyz nebude padat tolik crapu bude to lepsi.
jinak stim nerfem monster to neuznavam.Diablo dohralo tolik lidi, ze to proste tak tezky neni a nevidim duvod nerfovat cokoliv na infernu.Jediny jak uz sem psal to healovani(ani bych nerekl nerfovat, ale dat tomu nejaky jasny system).
jinak stim nerfem monster to neuznavam.Diablo dohralo tolik lidi, ze to proste tak tezky neni a nevidim duvod nerfovat cokoliv na infernu.Jediny jak uz sem psal to healovani(ani bych nerekl nerfovat, ale dat tomu nejaky jasny system).
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Hm, to vypadá opravdu zajímavě Škoda, že hlavu začali používat až teď. Všechny ty změny, které přijdou, tu mohly být už od začátku, na to nepotřebovali tři měsíce řevu hráčů na forkáchsatik píše:http://us.battle.net/d3/en/blog/6923457/
Tesim se, mozna zase po dlouhe dobe na chvili sednu k Diablu
tak hru ako taku v podstate uz nehram, akurat sa sem tam prehrabavam v AH, to ma prekvapivo celkom bavi stale... novy patch to nijak nezmeni, jedine ze by fakt spravili skilly/runy/pasivky tak, ze by vznikli nove moznosti buidlov a bolo by co skusat a testovat... to je jedine co tu hru moze spravit pre mna opat zaujimavou, pretoze ani pvp, ani znizovanie obtiaznosti, upravy MF atd to nie su
Dost lidí (včetně mě) to "dohrála" tak, že A4 proběhli se zoufalou snahou vyhnout se přeboostovaným packům a skočit na Diabla. To, že jde zabít Diablo na Inferno neznamená, že k němu jde dojít včetně kompletního vyčistění všech lokací.
-
A ještě k těm packům. V D2 nikdy nikde nebyla monstra, která by s postavou házela k sobě přes celou obrazovku, která by nešla zranit, která by znemožnila pohyb, která by ovládla postavu tak, že neřízeně bez možnosti hráčova zásahu běhala sem-tam. Prostě v D2, když jsem narazil na hordu, na kterou jsem neměl jsem vždy, nebo téměř vždy mohl alespoň UTÉCT.
-
A ještě k těm packům. V D2 nikdy nikde nebyla monstra, která by s postavou házela k sobě přes celou obrazovku, která by nešla zranit, která by znemožnila pohyb, která by ovládla postavu tak, že neřízeně bez možnosti hráčova zásahu běhala sem-tam. Prostě v D2, když jsem narazil na hordu, na kterou jsem neměl jsem vždy, nebo téměř vždy mohl alespoň UTÉCT.
jojo tomu se rika INFERNO...nebo spis rikalo... ted uz to bude hell kde padaji lepsi veciMilacek píše:Dost lidí (včetně mě) to "dohrála" tak, že A4 proběhli se zoufalou snahou vyhnout se přeboostovaným packům a skočit na Diabla. To, že jde zabít Diablo na Inferno neznamená, že k němu jde dojít včetně kompletního vyčistění všech lokací.
-
edit: tak do toho IV. aktu nemas lezt undergeared tech dost lidi o kterych mluvis..
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Koukal jsem na odkazy na ty legendarky a presne takhle jsem si je predstavoval... Proste nacpanej item jak ma byt... Nevim proc tyhle legendarky uz nebyli predtim a udelali z nich z vetsiny odpad.... Des.... Meli by taky zlepsit bonus u setovych itemu jako tomu bylo v D2... Ty bonusy v D3 jsou docela suchy....
to jo no...absoluzne nechapu bonusy tal rasha setu..total knicemu...ted jeste mozna ne..ale jak doladi elemental dmg tak to bude k ho....3% za kazdou vec + jinyho elementu..to znamena za hodne spatnej boost...jako by te to boostlo jen jednou a pak uz to mas sumak, protoze stejen tolik elementu pouzivat nebudes
Všichni nemohu být plně vybaveni gearem na A4, protože těch předmětů je ve hře tak pro 1% hráčů.Reve píše:jojo tomu se rika INFERNO...nebo spis rikalo... ted uz to bude hell kde padaji lepsi veciMilacek píše:Dost lidí (včetně mě) to "dohrála" tak, že A4 proběhli se zoufalou snahou vyhnout se přeboostovaným packům a skočit na Diabla. To, že jde zabít Diablo na Inferno neznamená, že k němu jde dojít včetně kompletního vyčistění všech lokací.
-
edit: tak do toho IV. aktu nemas lezt undergeared tech dost lidi o kterych mluvis..
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Jojo, proto jsem ho ještě nepokořil... Odmítám dohrát hru stylem - To proběhnem, to oběhnem... To pak není dohrání, ale zoufalost Chci to mít hotové s pocitem, že žádný pack nebyl natolik silný, abych ho nedalMilacek píše:Všichni nemohu být plně vybaveni gearem na A4, protože těch předmětů je ve hře tak pro 1% hráčů.Reve píše:jojo tomu se rika INFERNO...nebo spis rikalo... ted uz to bude hell kde padaji lepsi veciMilacek píše:Dost lidí (včetně mě) to "dohrála" tak, že A4 proběhli se zoufalou snahou vyhnout se přeboostovaným packům a skočit na Diabla. To, že jde zabít Diablo na Inferno neznamená, že k němu jde dojít včetně kompletního vyčistění všech lokací.
-
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Reve: souhlasim.... V nekterych vecech Blizzard docela nevim premyslim jeslti si na necem nestoji nebo nesedi.... Na jednu stranu se nedivim ze to Diablo 3 je takhle jeste nevyladeny ono kdyby meli lidi cekat treba na 15srpen-zari jak jsem hadal ja ze bude D3 tak by se asi zblaznili ale kdyz to vidim jak to je muj odhad mohl byt real a mohlo to D3 byt tak jak jsem si myslel ze bude... A ne po x patchy... Nerikam ze me nebavi ze to neni Diablo ale ty legendarky a drop me velmi sklamal na tezke elitky jsem si docela uz zvykl... Ale na drop ne...
No já se celkem děsím toho jejich "factor of four", protože už takhle mě vůbec nebaví prolézat během runu několikrát plný inventář rare crapů a teď jich má být 4xtolik
Milacek: Tak to je blbost...pokud nehraje "no AH mod" a nejses uplna lama tak to neni problem dobrat
Mr_Perfect:Toze vynechas 3-4 packy za celou hru to ti myslim na zazitku moc neubere
Mr_Perfect:Toze vynechas 3-4 packy za celou hru to ti myslim na zazitku moc neubere
jako chapu boost itemu, ale uz to hru neuveritelne zjednodussi tak proc k tomu jeste nerfovat inferno ?
Nechapem preco tam nie je moznost ako v Diablo2, ze mi pekne vsetky predmety naraz identifikoval Deckard Cain. Takto musim klikat na kazdy jeden zvlast.
Kludne tam mohli nechat moznost ze si to identifikujem sam po jednom alebo u nejakeho vendora vsetko naraz. SAk kym poklikam 25 itemov tak sa zblaznim. A nasledne ich este prechadzat ktory z toho je dobry.
Kludne tam mohli nechat moznost ze si to identifikujem sam po jednom alebo u nejakeho vendora vsetko naraz. SAk kym poklikam 25 itemov tak sa zblaznim. A nasledne ich este prechadzat ktory z toho je dobry.
- R-2
- Fallen Shaman
- BattleTag:Arto#2669
No ale tento způsob je jediný správný, nebo bys jako skupinku osekával, mezi tím umíral a pomalu by pak umřela ona na Tvůj 3,4,5....pokus...??? Proč? Když zabijou Tebe a Ty se probereš na 100% a jdeš na ně znova, tak ať mají zase 100%. Když na ně nemáš, musíš prostě na chvíli zastavit a až to půjde půjdeš dál.Abbottaker1 píše: a tim se vyhnout nepopularnimu, ze ho dosekas skoro do konce a zdechnes a je v plnych
Zahraj si HC a tam to nemusíš řešit vůbec = tam buď hraješ a žiješ, nebo jsi mrtev a je úplně jedno co dělají mobové, protože Ty jsi skončil.
Já vás tady některé nechápu, je fakt tak děsně důležité mít Inferno v kolonce celé splněno? Proč prostě nehrát, zkoušet to, měnit techniku postupu a tím se postupně propracovávat, prostě si tu hru užívat.
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.
WD - forever [/size]
WD - forever [/size]