Reakce D3 po case
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
myslim, ze by uplne pomohlo, keby zvysili level na 99
Reakce D3 po case
no, PvP oblibu zvedne. staci se mrknou na twitch na starcraft. diablo se tam uspesne propada od chvile, co Kripp dal HC Inf. Ono take koho by bavilo koukat na znudeny borce chodici stale stejny akty s miliardovym equipem. Nebo do nekonecna craftujici rukavice za prachy. Neni v tom trocha zabavy. Jedu nyni novou postavu a je to fakt na palici. Chybou D3 je to, ze na 60. lvl je kazdy a postavy se lisi jen hromadou goldu/eur, ktere se do nich narvaly na ah/rmah. Cekal jsem vice. Diablo je o postave. Cekal jsem uvodni obrazovku, kde budou za postavou vyset hlavy nejtezsich bossu a jine trofeje z bitev, specialni ukoly odmenene specialnim equipem. Proste, aby kazdy na prvni pohled videl, ze postava je fakt silna. To by dalo diablu dusi. Lide by se schazeli a obdivovali postavy druhych. Jenze kdyz se da vse koupit a na uvodu vlaje jeden trapny praporek 

Naposledy upravil(a) umiyaki dne 24.07.2012, 07:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Reakce D3 po case
V Diablu by měla být hlavně zábava zlepšovat postavu pomocí itemů, ale u toho se nemůžeš dost dobře bavit, když při 1st walkthrough za 1/2 goldů co nasbíráš koupíš 10x lepší gear než ti dropne...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
no pvp, za tech podminek jak d3 ted funguje, bude jen "z nouze cnost" a bude to stejny fail jako cela hra... blizz musi postavy "vysvlect do naha" aby to bylo hratelne...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, co si ti lidé chtějí dokázat. Jsou to furt ti samí a v každé větě je slovíčko "fail" , "hrozná hra", "propadák"...a to už tu píší minimálně měsíc - opakuju furt ti SAMÍ. Baví vás to nebo si léčíte mindráky ze života? Za všecko může Diablo, že? Proboha...
kulisku treba taky jednou pochopis jak blizz tuhle hru failnuli, a pak to sem taky i nekolikrat napises
jsem si na 99% jistej, ze byt v blizz lidi co delali d1, d2, wow(bez datacu), tak d3 by nikdy v tomhle stavu nevyslo, jako "sc ghost".. proste jsou lide, co delaji jen pro penize a jsou lide co delaji pro penize, ale i chteji, aby to co vytvori, melo svoji uroven, myslenku atd atd.

-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Javurek píše:Hlavní kámen úrazu je v systému skillů spolu s expením. Drop se dá vždy předělat, ale s tímhle toho moc neudělaj, aniž by museli změnit většinu herních systémů. Všechno je taky hrozně moc nalajnované, není prostor na to aby si člověk zkoušel co chtěl, dělal blbosti atd. Prostě tomu chybí taková ta volnost co byla v d2. Mohl bych napsat tisíc věcí co je špatně, ale to by bylo na dlouho
Třeba tohle mi osobně vůbec nevadí... respektive, určitě by se to dalo udělat o hodně lépe, ale takhle je to už součástí hry a změna je naprosto nereálná.
Spíš si opravdu myslim, že ten kámen úrazu je AH a k němu přizpůsobený drop. Víceméně se tady na tom shodli všichni od Garna až po nevim koho... a víceméně to potvrdil i Bashiok.
Na tom modelu hry D1+2 byla v endgame (a pro mě v celé hře) ta největší zábava právě hledání itemů. V D3 ale tohle tak nefunguje, mnohem efektivnější progress je farmení a nákup na AH... což ale ve výsledku znamená fakt sterilní opakované farmení a pak hodiny v nějakém AH systému. Po nějakém čase jsem zjistil, že mě už opakované stálé farmení lokality jen stylem "gold monkey" fakt vůbec nebaví a že když stejnou dobu budu pracovat ve svém RL, tak vydělám mnohem více peněz. Takže ještě efektivnější progress je kupovat za RM. Tak jako vydělám peníze a koupim si za ně gear... a co jako pak? :-). Pak budu mít gear na postavě a budu se na ní chodit dívat?
Tohle je důvod, proč už dneska Diablo nehraju a i většina mejch přátel se dostala do téhle fáze. Nekřičim o nějakém epic failu apod... D3 byla za svou cenu slušná porce zábavy.
Ale to, co udělalo ze série Diablo tu legendu.... to tam už prostě není. D3 bych si koupil znovu i kdyby teď teprve vyšlo, ale dojel bych ho asi jen na normal - nightmare, bez AH kuli příběhu. To co člověka motivovalo k letitému hraní předchozích dílů už prostě v D3 není (alespoň pro většinu lidí).
Škoda je to, že neumím třeba ohodnotit, jakou by D3 mělo dostat známku. Je to stále mnohem lepší hra než projekty konkurence. Ale zároveň mohla být mnohme, mnohem lepší. Mohl tady být milion šílenejch ach. (sekaná = zabij Diabla s barbarem v partě sekerama, nestrkej ruce do elektřiny = zabij Diabla v partě s wiz jen s nějakým electric spellem, bloody match = zabij Diabla holejma rukama), za které by hráč získaval body a mohl upgradovat celý svůj účet (bonus všem postavám). Mohl tady být ten NA mód. Mohla tady být fakt spousta věcí.
Škoda je, že za to člověk nemůže Diablo ani pořádně kritizovat, protože i skrze to, že to rozhodně neni dokonalej produkt, je stále lepší než většina projektů konkurence....
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Tak sice na foru, ale na webu máte banner na e-shop... Nevím, jakou máte návštěvnost, ale moc dobře vím, že se z toho při dobré návštěvnosti webu dají vydělat docela pěkné prachyGarn píše:Pokud jsi to nemyslel tak, že z toho máme peníze, tak je ta věta ještě hloupější. Co si myslíš, že z toho mám? Candys od Blizzu?

- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
This!pns píše:kulisku treba taky jednou pochopis jak blizz tuhle hru failnuli, a pak to sem taky i nekolikrat napisesjsem si na 99% jistej, ze byt v blizz lidi co delali d1, d2, wow(bez datacu), tak d3 by nikdy v tomhle stavu nevyslo, jako "sc ghost".. proste jsou lide, co delaji jen pro penize a jsou lide co delaji pro penize, ale i chteji, aby to co vytvori, melo svoji uroven, myslenku atd atd.

Taky člověk v diablu 2 musel mnohem více přemýšlet nad resisty. Když šel člověk lokace se souly musel mít co nej lightning resist, proti vybuchujícím zase fire atd. V Diablu 3 nic takového člověk nemusí řešit, prostě co nejvíc all resist a je to.
perfekte: treba to nekdy pochopis
javor: d3 neni rpg hra
jedine co je tam hezke je wamp leah a to je tam jen par sekund, kdyby tu bitku udelali se skilama co diablo pouziva potom ve hre, tak videa by se blizz opravdu povedla

javor: d3 neni rpg hra

jedine co je tam hezke je wamp leah a to je tam jen par sekund, kdyby tu bitku udelali se skilama co diablo pouziva potom ve hre, tak videa by se blizz opravdu povedla

Ja si myslím že údaje z xfire sú dostatočne veľká vzorka. Pravdepodobne máš veľký talent (alebo lobotómiu) ignorovať fakty.Xkryspin píše:A samozřejmě víš, co se od vydání v této oblasti změnilo, takže si do svéoh výpočtu zahrnul tyto změny:Alfajk píše:dle poctu hracu u "public games" usuzuju,ze to hraje tak maximalne 10% hracu,oproti tomu,kolik jich hralo,kdyz to vyslo
1) Číslo už neukazuje všechny public games, ale jen ty, do kterých se můžeš přihlásit (tj. ty co mají volný slot a máš odpovídající lvl)
2) Změna logiky obsazování her, kde se na začátku (kvůli load balancing) dříve založila nová hra, než aby se volná doobsadila do plna - nově se přednostně obsazují hry doplna (a tím pak vypadnou z toho čísla).
Ale to samozřejmě víš, a já zcela zbytečně zpochybňuju tvoji erudici pro podávání kvalifikovaných odhadů a statistik.
z 500k na 10-k je pekny skok. vela vypovedajuci.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
A co to vubec je xFire? nikdy jsem to nepoužíval (takových lidí asi bude víc) takže je to imho nevypovídající...
No myslim ze neak tolko predali kopii. Teraz to hra tak 10%? Podla mojho odhadu este menej, myslim tak 3-5%. Ked pozreme na xfire, Twitch (kde uz diablo prebieha aj minecraft
) ) a na to ze server lagy uplne zmizli :p Imho myslim, ze ten pokles z 300ms na terajsich 50 nie je sposobeny upgradom serverov, ale skor tym ze to uz skoro nikto nehra :ppp
Xfire je neaky klient ktory spaja hracov imho, kde sa zaznamenava co kto kedy hral v akych mnozstvach a ludia sa tam mozu dohovorat na hry.( len moj nazor, neviem ci to je pravda)

Xfire je neaky klient ktory spaja hracov imho, kde sa zaznamenava co kto kedy hral v akych mnozstvach a ludia sa tam mozu dohovorat na hry.( len moj nazor, neviem ci to je pravda)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
tvle vy fakt musite ujizdet na hroznym materialu,kdyz vam ani xfire nestaci...Still-Alive píše:A co to vubec je xFire? nikdy jsem to nepoužíval (takových lidí asi bude víc) takže je to imho nevypovídající...
neni uplne jedno,jestli xfire pouziva 100 000 lidi a nebo 1 000 000 000 lidi ? kdyz ho pouziva 100 000 lidi,ktery hrali diablo a ted jich hraje uz jen 10 000,tak v pripade 1 000 000 by jich ted hralo 100 000,a 100k lidi je podle me dostatecne velkej vzorek,ono mozna kdyby ste cetli i jiny foro nez tohle,tak by ste videli,ze na tom diablo neni nijak ruzove
-
- Doom Knight
Tak o tom, že dneska hraje jen pár % z původních hráčů hry snad není třeba polemizovat... co by Ti lidé taky dneska po několika měsících ve hře dělali?
Dokolečka farmili, aby měli dost goldů na nějakej novej gear? :-). Myslíte, že někdo dneska hraje ještě třeba Skyrim, když v něm trávil 2 měsíce času? To je prostě život.
I u Diabla 2 drtivá většina hráčů po několika měsících odpadla a zůstalo jen tvrdé jádro. U Diabla 3 je to jádro % ale mnohem menší, to už je jiná debata. U DIabla 3 je to o to více vidět hlavně díky tomu, že okolo hry byl obrovský hype a většina hráčů startovala hned na samém začátku. I já jsem si hru koupil v den vydání... nic podobného jsem nikdy neudělal (na Diablo 2 jsem se taky těšil, ale i tak jsem ho koupil v klídku opatchované po pár měsících). Takže je ten úbytek hráčů vidět více...
... nicméně je otázka, zda je to fakt takovej fail. Kdyby tu nebyl AH, já osobně bych ještě asi Diablo hrál. Ale 98-99% prostě nebude hrát hru typu Diablo 3 x let :-). Není to WOW. Pevně věřim, že se najde i pár lidí, kteří budou drtit z nějakého důvodu D3 taky ještě za 4-5 let. Myslim, že jich ale bude méně než u D2... minimálně % ke kupujícím.
Dokolečka farmili, aby měli dost goldů na nějakej novej gear? :-). Myslíte, že někdo dneska hraje ještě třeba Skyrim, když v něm trávil 2 měsíce času? To je prostě život.
I u Diabla 2 drtivá většina hráčů po několika měsících odpadla a zůstalo jen tvrdé jádro. U Diabla 3 je to jádro % ale mnohem menší, to už je jiná debata. U DIabla 3 je to o to více vidět hlavně díky tomu, že okolo hry byl obrovský hype a většina hráčů startovala hned na samém začátku. I já jsem si hru koupil v den vydání... nic podobného jsem nikdy neudělal (na Diablo 2 jsem se taky těšil, ale i tak jsem ho koupil v klídku opatchované po pár měsících). Takže je ten úbytek hráčů vidět více...
... nicméně je otázka, zda je to fakt takovej fail. Kdyby tu nebyl AH, já osobně bych ještě asi Diablo hrál. Ale 98-99% prostě nebude hrát hru typu Diablo 3 x let :-). Není to WOW. Pevně věřim, že se najde i pár lidí, kteří budou drtit z nějakého důvodu D3 taky ještě za 4-5 let. Myslim, že jich ale bude méně než u D2... minimálně % ke kupujícím.
Naposledy upravil(a) Majky_majk dne 24.07.2012, 18:12 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Doom Knight
A btw... na nějaké zásahy do hry je už asi stejně pozdě. Je třeba se smířit s tím, že D3 oživí asi až datadisk. Z pohledu vývojářů to byl úspěšný projekt. Dnes do něj tlačit nějaké velké množství peněz nemá už moc smysl, lidi co "dohráli" se nevrátí... pár si zkusí PVP, ale v téhle podobě hry s AH se obávám, že to bude stejně nuda na chvilku.
Nenapadlo by mě, že to řeknu... ale možná prostě mělo D3 vyjít až letos na vánoce. Každej kdo by ho předobjednal by měl přístup k betě o velikosti plného aktu 1 a následně kompatibilní s plnou verzí hry. Dost by jim to ukázalo, co se zábavností udělá AH a taky by první měsíc nebyl o takovém množství errorů.
Nenapadlo by mě, že to řeknu... ale možná prostě mělo D3 vyjít až letos na vánoce. Každej kdo by ho předobjednal by měl přístup k betě o velikosti plného aktu 1 a následně kompatibilní s plnou verzí hry. Dost by jim to ukázalo, co se zábavností udělá AH a taky by první měsíc nebyl o takovém množství errorů.