RMAH

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
sklb
Burning Soul
Re: RMAH

Příspěvek od sklb » 17.06.2012, 20:17 hod.

Duno123 píše:Ludia dam vam tip jebnite cely svoj gear pekne kus 249€ a uvidite ze ty fetaci to kupia :D mne 1vec kupili a som spokojny :D pritom to bol uplny crap nechapem
normalne za 250?:D
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

ReptileSVK
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 18.06.2012, 08:08 hod.

uz len ked predate 10 veci za 4 eura mate 40 eur!!! teda - poplatky

pekti
Quill Rat
BattleTag:Pekti#2415

Příspěvek od pekti » 18.06.2012, 11:50 hod.

Neví někdo jak je to přesně s depositem? Prvních x itemů zdarma a pak ten poplatek 1E pokud jde o zbraň atd.? A ještě jsem zaslechl něco o tom, že budou bývat dny(hodiny) - nevím, kdy by měl být deposit zdarma.

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 18.06.2012, 12:04 hod.

ReptileSVK píše:uz len ked predate 10 veci za 4 eura mate 40 eur!!! teda - poplatky
Si velmi chytrý a bystrý chlapec, není-liž pravda.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 18.06.2012, 12:13 hod.

Jak je to vlastně s převodem peněz z balance do paypalu. Hledal jsem to na bnetu a nepodařilo se mi to najít. Takže když mám prachy v Balance, tak už je na paypal asi nepřevedu, že?
Díky
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:14 hod.

1) Žádný depozit není.
2) Limit na věci je nepřekročitelný (v jednu chvíli - jen 10 aukcí).

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.06.2012, 12:15 hod.

Přesně tak. Jakmile je jednou dáš do BN Balance, už nemáš možnost si je poslat jinam...

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:16 hod.

a na ucet sa odtial nedaju poslat?
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:22 hod.

Z BN balance už je na peníze přímo nepřevedeš.
Ale můžeš z BN balance zase nakoupit na RMAH, nebo s tím nakoupit v obchodu blizzardu něco jiného.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:23 hod.

Tak to potom cely rmah straca zmysel, je to vlastne len jedna velka Blizzard banka. Genialne, das peniaze, ale ziadne nevytiahnes. Goldman sachs sa mozu ucit od nich.

Anarki
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Anarki » 18.06.2012, 12:24 hod.

z battle net balance se prachy nedaj poslat .. proto pouzivam Paypal. na Paypal vam to pošlou za 2 dny po aukci a z Paypalu si to muzete pak poslat na ucet ve vasi bance .. brzo me prijde na ucet prvni litr ..jsem zvedavej kolik si z toho jeste Sporitelna strhne ...
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 18.06.2012, 12:25 hod.

sklb píše:Tak to potom cely rmah straca zmysel, je to vlastne len jedna velka Blizzard banka. Genialne, das peniaze, ale ziadne nevytiahnes. Goldman sachs sa mozu ucit od nich.
myslis,ze by delali neco,na cem by sami nevydelavali? ale notak...oni to maj moc dobre spocitany

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:29 hod.

sklb píše:Tak to potom cely rmah straca zmysel, je to vlastne len jedna velka Blizzard banka. Genialne, das peniaze, ale ziadne nevytiahnes. Goldman sachs sa mozu ucit od nich.
Ale neztrácí, jen seš trubka co to neumí používat.

Po hotovém prodeji máš tyto možnosti:
1) poslat na paypal účet
2) poslat do BN balance

Pošleš do prvního - a máš to.
Pošleš do druhého - seš trubka co neví co dělá.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:30 hod.

Alfajk píše:
myslis,ze by delali neco,na cem by sami nevydelavali? ale notak...oni to maj moc dobre spocitany
Tjn po tomto zisteni milujem tu firmu este viac. :p
Takze som si kupil hru aby som mohol niekomu zarabat (ak nieco zacnem predavat cez rmah a bnet balance), ako nahle nieco predam cez rmah som teda regulernym otrkom blizzardu a potom ked im zarobim trosku viac si mozem kupit napriklad hraci kupon na wowko. Ake uzasne.

No aby som tu len nefilozofoval nad skazenostou dnesneho sveta a korporacii, nemate niekto link kde si mozem zalozit ten 15% strhavajuci paypal?:P

Xkryspin: viem, ze je aj paypal, nevedel som vsak o tom ze bnet ucet je vlastne depozitar blizzardu.
Naposledy upravil(a) sklb dne 18.06.2012, 12:30 hod., celkem upraveno 1 x.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:30 hod.

co třeba www.paypal.com ?
Ale mozky asi došly...

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:31 hod.

Xkryspin píše:co třeba http://www.paypal.com ?
Ale mozky asi došly...
Bez tych dementnych komentarov by to neslo?;p
Nie kazdy sa vyzna v takychto veciach, ale diky za link.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 18.06.2012, 12:31 hod.

Helljovany píše:Přesně tak. Jakmile je jednou dáš do BN Balance, už nemáš možnost si je poslat jinam...
Aj, škoda. Jelikož prodávám za nízké ceny, klidně i za 1E (po odečtění poplatku), tak se mito to nechtělo po jednom euru posílat na paypal..nu nic, nedá se svítit:-)...holt to utratím u blizzu a koupím si za to třeba časem SC2 :idea: . A kdybych náhodou prodával něco dražšího...tak to rovnou kopnu na Paypal.
Díky za odpověď
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:33 hod.

sklb píše:
Ale mozky asi došly...
Nešlo.

1) Nečteš a odklikáváš ...
2) Neumět si najít takovou věc jako je paypal ... to už vyžaduje opravdu déru v hlavě. Nehledě na to, že pokud si na to šel kliknutím na můj link tak seš sebevrah a žádné peníze si nezasloužíš.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 18.06.2012, 12:36 hod.

Xkryspin píše:
sklb píše:
Ale mozky asi došly...
Neumět si najít takovou věc jako je paypal ... to už vyžaduje opravdu déru v hlavě.
Nehledě na to, že pokud si na to šel kliknutím na můj link tak seš sebevrah a žádné peníze si nezasloužíš.
Omfg, viem ze to tu niekto daval a nechcelo sa mi to hladat. Dokazem si najst veci aj sam, ale preco nevyuzit moznost spytat sa niekoho sikovnejsieho v tomto. Ocividne mas problem s tym ked sa niekto slusne nieco spyta, ale potom nechapem na co reagujes.
Ty asi mas tiez mensiu dierku v gebulke ked miesto normalnej rady zacnes cloveka urazat a robit zo seba geroja :p

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 18.06.2012, 12:42 hod.

No tak promiň, já nevěděl, že sem si dovolil panu hloupoučkému říct, že je hloupoučký, místo toho abych mu ukázal cestu na záchod. Kdybych to věděl, tak sem ti tam podsunul link na nějakou jinou stránku, aby ses seznámil s internetem tím těžším způsobem.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“