Pojďte hrát Diablo bez aukcí
Jeste ten equip.
http://ruzne.blbosti.sweb.cz/equ.jpg
A build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... VbX!cccccb
Proti Slajmonovi ten equip neni nic prevratneho.
http://ruzne.blbosti.sweb.cz/equ.jpg
A build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... VbX!cccccb
Proti Slajmonovi ten equip neni nic prevratneho.
Re: Pojďte hrát Diablo bez aukcí
Slajmon do toho equipu dal 59 milionu nebo kolem 50 milionu goldu aby to dohrál
ta dmg je drsna no, to muselo trvat neskutocne dlho kym si nieco umlatil, klobuk dole pred trpezlivostou, ja by som na to nervy nemal
inak dve otazky...
1. preco maniac vo frenzy pri tak nizkej dmg? to ti pridalo pri plnom stacku kolko, tak 1,5k dmg?
2. ta IiB runa pri Ignore Pain teda funguje na full 20%?
inak dve otazky...
1. preco maniac vo frenzy pri tak nizkej dmg? to ti pridalo pri plnom stacku kolko, tak 1,5k dmg?
no tak jestli jsi s timhle prošel act 3 a 4 a zabil všechno tak klobouček. Ja si to nedovedu představit.
Ta dmg neni tak dulezita, kdyz je primarni cil prezit.Punky píše:ta dmg je drsna no, to muselo trvat neskutocne dlho kym si nieco umlatil, klobuk dole pred trpezlivostou, ja by som na to nervy nemal
inak dve otazky...
Dulezite to je akorat u Beliala ve 3. fazi, ale tam to de resit, ze si vymenis nektere pasivky, overpower za berserk s insanity runou a behem toho co si jej zapnes, tak zaroven sundas stit + 1h a vezmes si dvojrucku a nahodis ten ignore pain, takze i kdyz chytnes nejakou facku od bosse, tak to zas dohealujes zpet.
Co se tyce butchera, tak v tomhle equipu muzes v klidu stat v tom ohni a mlatit do nej, protoze to tim life on hit to v klidu zvladas dolecovat.
Jinak jeste jeden takovy tip a to je sice pasivka relentless co pridava redukci fury cost o 75% a redukci dmg o 50%, tak s nejakym primerenym equipem, velkym heath poolem a slusnym life regenem coz se da prave diky tomu velkemu mnozstvi life zvednou pres inspiring presence, ktera pridava heal % dle max life to ma tez neco do sebe.
U toho frenzy moc jinych run nemas co pouzit, protoze hlavni zdroj dmg mas stejne z revenge a tim frenzy si to aspon trosku buffnes.
Ta runa u ignore pain funguje divne co se tyce poctu, protoze to vychazi mezi tema 10-20% dle te dmg jak skacou posleze ty zelene cisilka za heal. Urcite to neni ale redukovane o 80% jak treba life steal z equipu.
Uplne vsechno sem nezabijel a nejake elity a rare sem skipoval, protoze by to bylo na dlouho to zabijet. Ono neni problem to prezit ani pres enrage, ale jednoduse je to proste zdrzovacka to tam treba 20 minut zabijet, kdyz to sou treba takovi ti andele v act 4 co si nahazuji bublinu, davaji charge a jeste ruzne poletuji kolem, kteri kdyz maji jeste jako affix shielded, tak to je proste nuda je porad nekde chytat.limu píše:no tak jestli jsi s timhle prošel act 3 a 4 a zabil všechno tak klobouček. Ja si to nedovedu představit.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
diablo 2 sa na hell dalo prejst v pohode pokial ste si nedovrzali skill tree. Predmety sa dali lahko farmit z bossov. Da sa povedat ze legendary padali takmer po kazdom rune.
Diablo 3. skill tree neexistuje, kazda postava je uplne rovna. lisi sa len equipom. Po nerfoch sa da inferno prejst bez AH velmi obtiazne...skor vobec. Itemy na AH su od tych co zneuzili chyby v hre v prvych dnoch a dali inferno do 5 dni od vydania. By som este rad videl ako by ste davali inferno, keby stale nepadali v prvom akte item level 62 a 63 t.j. ako pred patchom 1.0.3. Z tymi item 61 by ste si tak mohli šuchať nohami.
Diablo 3. skill tree neexistuje, kazda postava je uplne rovna. lisi sa len equipom. Po nerfoch sa da inferno prejst bez AH velmi obtiazne...skor vobec. Itemy na AH su od tych co zneuzili chyby v hre v prvych dnoch a dali inferno do 5 dni od vydania. By som este rad videl ako by ste davali inferno, keby stale nepadali v prvom akte item level 62 a 63 t.j. ako pred patchom 1.0.3. Z tymi item 61 by ste si tak mohli šuchať nohami.
Item lvl 60 muze byt potencionalne lepsi nez item lvl 63, protoze to zalezi jak ma vygenerovane affixy, ale dal jsi mi namet na softcore.
Zkusim udelat char, ktery to vycisti cele na infeno a bude mit na sobe maximalne ilvl 62.
Proc item lvl 62?
Protoze itemy lvl 62 se daji craftit.
Samozrejme ze ringy a necky,ktere craftit nejdou budou max ten ilvl61.
Zkusim udelat char, ktery to vycisti cele na infeno a bude mit na sobe maximalne ilvl 62.
Proc item lvl 62?
Protoze itemy lvl 62 se daji craftit.
Samozrejme ze ringy a necky,ktere craftit nejdou budou max ten ilvl61.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já jedu od začátku bez AH(sem tam něco prodám) všech 5 postav monk farmí pro zbytek:) každopádně na infernu 1 akt v pohodě ale 2 moc nedávam
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ahoj,
řekl jsem si že nejnovějšímu Diablu dám ještě šanci, dokončil jsem se svým no AH demon hunterem 3. a 4. akt hell a jsem v prvním aktu inferno
build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!ccbYbZ
jedná se můj vlastní build, mám defensive demon huntera
27K hp a all res zatim 250
To inferno se mi zdá nějak moc lehké... narazil jsem na asi 25 elite monster a všechny bez problémů... ztíží se to potom nějak rapidně?
řekl jsem si že nejnovějšímu Diablu dám ještě šanci, dokončil jsem se svým no AH demon hunterem 3. a 4. akt hell a jsem v prvním aktu inferno
build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... bge!ccbYbZ
jedná se můj vlastní build, mám defensive demon huntera
27K hp a all res zatim 250
To inferno se mi zdá nějak moc lehké... narazil jsem na asi 25 elite monster a všechny bez problémů... ztíží se to potom nějak rapidně?
Trochu jsem to tu pročetl a stejně jsem nepochopil proč někdo někoho vyzývá k tomu aby hrál bez AH. Jako z důvodu aby to bylo těžší?
jsem jeden z hráčů kteří hráli D2 i D1 v době vzniku (tzn. dnes již delší dobu pracující - ačkoli za dospělého se nepokládám ) a myslím že v komunitě je takových víc. Vzhledem k tomu že za Barba mám 200hod odehraných z toho 70 farmení 1. a 2. act a na sobě mám jen dvě věci které mi droply, nedovedu si představit jak bych progressoval v actu 3 bez AH.
a už vůbec nerozumím tomu proč bych si měl situaci stěžovat odmítáním jistých principů hry když ji chci hrát pro zábavu a ne proto abych dokázal že se to dá hrát bez AH - a to bych navíc dokazoval pouze a jen sám sobě, protože by mi to stejně nikdo nevěřil
mohli by zastánci uvést jednoznačný důvod proč by se neměla aukce využívat? HRA=HRÁT=BAVIT SE........... ne se s tou hrou xRÁT, no ne?
jsem jeden z hráčů kteří hráli D2 i D1 v době vzniku (tzn. dnes již delší dobu pracující - ačkoli za dospělého se nepokládám ) a myslím že v komunitě je takových víc. Vzhledem k tomu že za Barba mám 200hod odehraných z toho 70 farmení 1. a 2. act a na sobě mám jen dvě věci které mi droply, nedovedu si představit jak bych progressoval v actu 3 bez AH.
a už vůbec nerozumím tomu proč bych si měl situaci stěžovat odmítáním jistých principů hry když ji chci hrát pro zábavu a ne proto abych dokázal že se to dá hrát bez AH - a to bych navíc dokazoval pouze a jen sám sobě, protože by mi to stejně nikdo nevěřil
mohli by zastánci uvést jednoznačný důvod proč by se neměla aukce využívat? HRA=HRÁT=BAVIT SE........... ne se s tou hrou xRÁT, no ne?
Chápu že tohle není pro každého a toto téma nemá přesvědčit všechny hráče aby aukci nepoužívali, protože to je nemožné...
Slouží k tomu, aby se zamysleli, jestli je to nebude bavit víc bez aukce, a ti co to zkouší tak aby se pochlubili se svými úspěchy
Ale abych napsal za sebe...
Můj postoj pro tebe bude lépe k pochopení než pro jiné hráče, protože jak jsi napsal hrál jsi D1 i D2... a v těchto hrách šlo hlavně o farmení equipu
Ale D3? Pokud používáš aukci tak ti jde primárně o goldy a farmení equipu je až na druhém místě...
Někomu může farmení goldů vyhovovat, ale mě pak přijde že nehraju Diablo...
Taky by sis měl uvědomit co od hry chceš... dohrát inferno? Inferno bylo Blizzardem zamýšlené jako téměř nemožné dohrát a tento nápad se mi líbí...
Nejsem totiž jako někteří že můj cíl v Diablu 3 je dohrát inferno co nejrychleji... já prostě nemám kam spěchat, do vydání Diabla 4 budu mít beztak cca 10 roků
Už jenom dohrání hellu u sebe považuju za úspěch, protože místy byl hell hodně obtížný pro mého Demon Huntera, ale za těch 100 hodin se mi podařilo prokopat až do Inferna...
Pokud tedy budeš používat aukci tak předpokládám, že inferno dohraješ do cca 50 hodin... a potom co?
Jasně, máš ještě k dispozici 4 charaktery, ale jde o to, že se svým skill systémem nemá Diablo 3 vysokou znovuhratelnost... tudíž přemýšlím těch 10 let napřed
Taky se mi líbí, když se mi někam podaří dostat sám... nemám totiž zrovna rád multiplayer a D1 i D2 jsem si vždy užíval nejvíc když jsem hrál sám
Jestli budeš nebo nebudeš používat aukci je jenom na tobě
Slouží k tomu, aby se zamysleli, jestli je to nebude bavit víc bez aukce, a ti co to zkouší tak aby se pochlubili se svými úspěchy
Můj postoj pro tebe bude lépe k pochopení než pro jiné hráče, protože jak jsi napsal hrál jsi D1 i D2... a v těchto hrách šlo hlavně o farmení equipu
Ale D3? Pokud používáš aukci tak ti jde primárně o goldy a farmení equipu je až na druhém místě...
Někomu může farmení goldů vyhovovat, ale mě pak přijde že nehraju Diablo...
Taky by sis měl uvědomit co od hry chceš... dohrát inferno? Inferno bylo Blizzardem zamýšlené jako téměř nemožné dohrát a tento nápad se mi líbí...
Nejsem totiž jako někteří že můj cíl v Diablu 3 je dohrát inferno co nejrychleji... já prostě nemám kam spěchat, do vydání Diabla 4 budu mít beztak cca 10 roků
Už jenom dohrání hellu u sebe považuju za úspěch, protože místy byl hell hodně obtížný pro mého Demon Huntera, ale za těch 100 hodin se mi podařilo prokopat až do Inferna...
Pokud tedy budeš používat aukci tak předpokládám, že inferno dohraješ do cca 50 hodin... a potom co?
Jasně, máš ještě k dispozici 4 charaktery, ale jde o to, že se svým skill systémem nemá Diablo 3 vysokou znovuhratelnost... tudíž přemýšlím těch 10 let napřed
Taky se mi líbí, když se mi někam podaří dostat sám... nemám totiž zrovna rád multiplayer a D1 i D2 jsem si vždy užíval nejvíc když jsem hrál sám
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
No za mě, AH používám, nahráno mám 90h času a progresuju A3 (s barbarem) a myslím, že se současným gearem, +-1 jeden nový lepší kousek, jsem schopen A3 dokončit. Někdo by řekl že v A3 za 90h - to je rychlé, ale chtěl by zmínit, že jako pracující člověk nemám moc času a těch 90h jsem nahrál od prvního dne vydání Diabla (jinou hru jsme po cleou dobu nezapnul) - takže pro mě je to vcelku slušná výzva. Jelikož jsme hrál od počátku, podařilo se mi prodat i pár věcí na RMAH a za prodané věci jsem koupil itemy nebo goldy a to mě boostlo samozřejmě dál. Bez toho bych dnes byl dejme tomu v A1 na farmě tipuju?...A to bych toho už asi nechal, protože když moje herní session je většinou 2 hoďky, max 3 a to hraji 3x, max 4x do týdne, tak mi mnohdy slušně prodatelnej(aspoň 100k) item padně sotva jednou týdně. Lepší věci se mi v prvním měsíci podařilo prodat v RMAH za cca 25E a ty jsme investoval zpět do gearu. Díky tomu se dle mého 2,5 měsíčního výhledu poměrně pomalu posunuji. Tím jsem oklikou došel k tématu:ZOMB píše:Chápu že tohle není pro každého a toto téma nemá přesvědčit všechny hráče aby aukci nepoužívali, protože to je nemožné...
kráceno
NoAH bych hrál ve chvíli kdy nebudu pracovat více než 45h týdně, nebudu mít stálou partnerku, žádné povinosti okolo bytu/domu atd. a ještě se k tomu nebudu snažit studovat. Pak nebudu mít problém nahrát 300-500 h za těch 2,5 měsíce a mít pocit progresu. Takže jistě fandím lidem, kteří jedou bez AH, jsou jistě dobří hráči a zvolili si těžší cestu k dohrání D3 a pokud to zvládnou, skláním kloubouk. Zároveň podotýkám, že je potřeba na to mít čas. Ten nemám a děkuji blizzu, že i takové lamce, co nemá moc času na paření, dovolí D3 dohrát třeba za 3-4 měsíce. Víc nepotřebuji a tak mi to vyhovuje. A pak hurá na HC:-)...a taky na nové patche,...a až to doběhně, tak mě čeká Max Payne 3 a možná konečně SC2 .
Takže jak píše ZOMB, těším se na "chlubení" lidí co dají Inferno bez použití AH, rád uvidím jejich statistiku a pogratuluji ji jim, protože je to jistě pařansky hodnotný výkon.
PS: ten koláč je fakt nářez ZOMBe
Mám to stejně jako ZOMB. Navíc mám normální práci i normální přítelkyni takže nahráno mam cca 150hod a jsem na začátku 2. actu Inferna. Ten je sice pro mě teď nehratelný, takže farmím první akt nebo přes goldy boostuju gemy, ale nikam nepospíchám. Naopak, já bych zas nedokázal hrát s AH, prostě ten pocit, když idnetifikuju ilvl63 a ono to nakonec vyjde mi za to stojí, mě by AH požitek ze hry zcela zničil. Na druhou stranu nikomu nenutím svůj názor ani styl hraní. Jen tak mimochodem moje DPS v základu je 6000 (barbar), takže si umíte představit jak vypadají moje souboje na Infernu
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
V tom případě jsi mnohem větší pařan než já, páč já bych prostě čas na odehrání 150 nikde nesehnal. Přesto všechna čest za Tvoji volbu a držím palce.smurfiik píše:Mám to stejně jako ZOMB. Navíc mám normální práci i normální přítelkyni takže nahráno mam cca 150hod a jsem na začátku 2. actu Inferna. Ten je sice pro mě teď nehratelný, takže farmím první akt nebo přes goldy boostuju gemy, ale nikam nepospíchám. Naopak, já bych zas nedokázal hrát s AH, prostě ten pocit, když idnetifikuju ilvl63 a ono to nakonec vyjde mi za to stojí, mě by AH požitek ze hry zcela zničil. Na druhou stranu nikomu nenutím svůj názor ani styl hraní. Jen tak mimochodem moje DPS v základu je 6000 (barbar), takže si umíte představit jak vypadají moje souboje na Infernu
Jen tak jako odpověď na Tvoje staty, já mám 28k dps, 500 All ress,45k hp, 5,5k armor, 38% crit, 200% crit bonus. Staty jsou cca a unbuffed (bez inpunity a bonusu z frenzy).
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
No, jediné co mám ve stats o něco lepší než ty je armor
Jako nic proti ,ale polovinu lidí nechápu já si myslím ,že je to každého věc co používá a co ne takže nechápu proč se tu polovina lidí hádá jako k*etén
Chodím do práce a hraju bez AH, protože AH mi přijde jako cheat, prostě nemám na to, tak si koupím progres... A je to o tom, kdo kolik utratí za equip a ne o tom, jak se na to kdo nadře a jak si to zaslouží. Je to každého věc, ale vadí mi, že spousta lidí vykřikuje jak teď je inferno jednoduché a přitom si nikdy nezkusili Act II (jsem za půlkou) nebo vyšší s 13k dps, 300 res a 20k HP.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
cela hra je jen o equipu a je uplne jedno jak se k nemu dostanes,na to se nikdo ptat nebude...aukce ve hre nemela nikdy bejt a bylo by po problemu,jenze to by potom nebyla dojna krava blizzarduDava_C píše:Chodím do práce a hraju bez AH, protože AH mi přijde jako cheat, prostě nemám na to, tak si koupím progres... A je to o tom, kdo kolik utratí za equip a ne o tom, jak se na to kdo nadře a jak si to zaslouží. Je to každého věc, ale vadí mi, že spousta lidí vykřikuje jak teď je inferno jednoduché a přitom si nikdy nezkusili Act II (jsem za půlkou) nebo vyšší s 13k dps, 300 res a 20k HP.
a to ze mas 13k dps a 300 resil v A2 je jako neco super zavidenihodnyho ? spis si tak muzem poklepat na celo,ze se tam ser3s s takovym equipem
Ale já to nikomu nenutím, jen jsem přidal můj názor k tématu do diskuse, je to styl hraní, jaký jsem si vybral. Když se inferno hraje poctivě, tak je to inferno, o kterém blizzard mluvil, rozhodně není jednoduché (rozuměj elity), jak někteří vykřikujou. Bez AH by lidí, co to dohráli trochu ubylo a bylo by to tak, jak to bylo asi původně zamýšlené - nadstavba pro ty nejlepší (mezi které se rozhodně neřadím!) a nejvytrvalejší, která bude téměř nedohratelná.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔