Inferno
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Nebo kombinace obojího
Re: Inferno
to je zaujimave ;p ja mam za wizarda 35k a bezne dostavam v 2 akte ik
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Pokud běhá v 1.aktu a má dobrej rezist proč ne ....
samotnej life ti je prd platnej ...
samotnej life ti je prd platnej ...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Jedu dobu jsem zkoušel co největší vit a dex za DH, měl jsem 47K hp a dávali mě one hit. Rezisty a armor jsou důležitější, než max. hp. Kromě toho takové hpčka ani nemáte šanci uhealit...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
blizz sam rekl ze s vysima aktama pro wizard/huntery/wd nema vubec cenu resit resist,protoze ho proste neni dostatek pro preziti
Alfajk: to je blbost, právě že wiz má nejlepší předpoklady mít nejvyšší resist ve hře(možná ještě monk s tou pasivkou) - intel=resist, energy armor +40% resisty. Mám asi 800 ted což je caa 71% redukce a je to sakra znát.
a v ktorom akte si ked sa smiem spytat :p V dvojke neikckuju?:)Quetak píše:Alfajk: to je blbost, právě že wiz má nejlepší předpoklady mít nejvyšší resist ve hře(možná ještě monk s tou pasivkou) - intel=resist, energy armor +40% resisty. Mám asi 800 ted což je caa 71% redukce a je to sakra znát.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
sem před diablem na infernu.
Kdo by tě tam IKčknul? Už nevim přesně ty jména ale: Mawik házel sekery kterejm se dá vyhnou jak nic, Korlick dělal leap attack - no coment a a ten třetí whirlwind...no jestli si schopnej se nechat timhle trefit tak pak chápu že se ti to zdálo těžky.
Kdo by tě tam IKčknul? Už nevim přesně ty jména ale: Mawik házel sekery kterejm se dá vyhnou jak nic, Korlick dělal leap attack - no coment a a ten třetí whirlwind...no jestli si schopnej se nechat timhle trefit tak pak chápu že se ti to zdálo těžky.
skillerům přijdou věci lehčí než průměru..
Farmení actu 1 mi příjde celkem efektivní, pokud jste low jako já Nafarmíte na lepší equip a pak tradá do vyšších aktů.
Abyste úspěšně farmili act 1, tak potřebujete kolem 35k hp a lepší dps...aspon 30k a budete farmit np. Já mám ted dps 44k a chodím leoric, butcher a stihnu to celkem fast s valor buffem 5. Cca mi to trvá tak kolem 20 min Nafarmím pokaždé 2x plný invertář Sice tam padaj ho*na, ale něco se prodat dá.
Abyste úspěšně farmili act 1, tak potřebujete kolem 35k hp a lepší dps...aspon 30k a budete farmit np. Já mám ted dps 44k a chodím leoric, butcher a stihnu to celkem fast s valor buffem 5. Cca mi to trvá tak kolem 20 min Nafarmím pokaždé 2x plný invertář Sice tam padaj ho*na, ale něco se prodat dá.
a class? nejak se nemuzu dostat pres 35000 dps,v aukci nic neni a lepsi itemy nedropujou
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Na akt 1 stačí opravdu celkem low gear který naberete za jeden průchod hellem. Navím mě přijde efektivnější farmit akt 2, ikdyž je o dost těžší a občas nějaké mobky skipnu. Ale v prvním aktu padají opravdu strašné blbosti, které na AH prodáte max za 5k a tolik goldů vám ve druhém aktu vypadne z pár normálních mobek.
mit tak vas equip , ja si ted prochazim inferno (momentalne za worthamem) s total low gear
hp: 24 k
resisty: 550
dmg: 4000
jedine co ma zachranuje je 1000 life on hit a tank monk.
Ale zabijeni je porod - napr king mi trval kolem 10 min
ps: problemem je ze life on hit na zbrani je pro mne dost dulezity a itemy s vyssim dps sou v radu milionu ktere zatim nemam
hp: 24 k
resisty: 550
dmg: 4000
jedine co ma zachranuje je 1000 life on hit a tank monk.
Ale zabijeni je porod - napr king mi trval kolem 10 min
ps: problemem je ze life on hit na zbrani je pro mne dost dulezity a itemy s vyssim dps sou v radu milionu ktere zatim nemam
nějak se mi nezdá že průchod hellem mě vybaví na inferno act 1.. to se mi fakt nezdá
imho vybavi. na aukciu kupis gun so 700dps za 10k a ides
osobne sa mi hellom islo o vela lepsie hned ako som dosiahol lv 60. Do vtedy to bola este celkom zabava, ale od polky tretieho aktu som to uz len dohraval.
osobne sa mi hellom islo o vela lepsie hned ako som dosiahol lv 60. Do vtedy to bola este celkom zabava, ale od polky tretieho aktu som to uz len dohraval.
univerzalny sposob fungovania na inferne http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... ture=share
Už ste s těma slepicema trapní...už to tu bylo několikrát i na oficialním foru.Smash píše:univerzalny sposob fungovania na inferne http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... ture=share
Jinak sem wizzard, ale v tom actu 1 už fakt nic nepadá no ale zas act 3 je dost hc
Nesouhlasím že se nevyplací farmit Act I :-)
Run od zachrany caina po butchera mi trvá s prolezáním hodně míst hlavně dungeonu cca 2 hodiny a 30 minut. Jsem schopný to už běhat s Mf gearem který mám v 112% v základu bez NV.
Za ty 2 a půl hodiny nafarmim čistě něco okolo 250k goldu( i s prodavanim nepotřebných itemu vednorum). Dále mi vypadne jedna a pul celé stránky truhly žlutých itemu, které když všechny nasledně identifikuje tak malokdy se mi stane, že by se tam nenašel jeden jediný který by na AH neměl cenu alespoň 500k.
Dneska jsem dal 2 takovéto Runy a výsledek 3,5 milionu v goldech.
Ale je fakt, že jsem měl štěstí na drop. Normalně to bývá kolem 1 ,5 mega.
Run od zachrany caina po butchera mi trvá s prolezáním hodně míst hlavně dungeonu cca 2 hodiny a 30 minut. Jsem schopný to už běhat s Mf gearem který mám v 112% v základu bez NV.
Za ty 2 a půl hodiny nafarmim čistě něco okolo 250k goldu( i s prodavanim nepotřebných itemu vednorum). Dále mi vypadne jedna a pul celé stránky truhly žlutých itemu, které když všechny nasledně identifikuje tak malokdy se mi stane, že by se tam nenašel jeden jediný který by na AH neměl cenu alespoň 500k.
Dneska jsem dal 2 takovéto Runy a výsledek 3,5 milionu v goldech.
Ale je fakt, že jsem měl štěstí na drop. Normalně to bývá kolem 1 ,5 mega.
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Tak to je pěkná blbost...tolik teda těžko vyděláš s rychlostí jakou se prodává na AH, když lidi ty itemy moc nekupují. V actu 1 padaj jen ho*na a i když nabereš 100 itemů, tak stejně málo který se dá prodat