Tak jsem se tedy po pláčkách tady kouknul na ty boty a forum k nim.
Za 1. většinou banán dostane ten, který pouští bota 24/7 jak magor. Vedle toho ti co ho pouštěli občas ve stejné vlně stejný typ banán nedostali - většinou.
Za 2. někteří boti využívají k detekci co a jak dál i kurzor myši - ty se dost špatně detekují.
3. Detaily nastavení bota dneska obsahují takových volovin, např. kolik % heal potionů se má posbírat, jak při poison dmg apod. detaily a to si každý může nastavit sám. Každý bot se tak může chovat rozdílně i když je to stejný program.
4. Koukal jsem jak blázen, že se zapne script bota a jde sspát abot si sám spustí diablo, otevře si např. bounties a vysbírá vše a stále dokola. Ani už člověk to Diablo nemusí spouštět a lézt do hry.
5. Pro detekci různě nastavených botů, pokud nejsou spouštěni 24/7, ale porůznu to aby měl snad Blizzard nějakou neuronovou farmu, která by byla větší než výkon Diablo serverů ne?
6. Botteři mastí kapsy vývojářům botů + po občasné vlně dostane Blizzard další money za nový licence zabanovaných botterů. Tak se mi tak zdá, že z toho má vlastně Blizzard víc peněz než bez botů.
7. Nejvíc se skoukám asi cení HC bot či co.
.
.
.
8. Většina přesunů financí na Forexu, komoditách a akciových burzách je dnes z cca 60% řízena algoritmy - boty a tam se točí denně bilióny USD (nikoli miliardy) a točí se to kolem vás a většina o tom neví. Takoví nějací boti kvůli D3 jsou proti tomu jak exkrement Ferdy Brablence vůči výbuchu Hypernovy.