Deef píše: davam tomu este rok a vzorec vyjde na povrch.
asi jako ve wow
Deef píše: davam tomu este rok a vzorec vyjde na povrch.
to rozhodne neni jedno,docela me udivuje,ze si klidne nechate s*at na hlavu a jeste podekujete,ale taky to tak podle toho vypada i ve skutecnym sveteSeton píše: osuhlasím s Arnoldem,ale už se tomu vážně začínám smát . Co způsobí tabulky, to snad ani není možný . Pro ty co nadávají. Zlepší se vaše situace ve hře,když budete moct napsat "tabulka mě nedropla" namísto "RNG mi nedroplo" ? Není to jedno?
Jenze pravdivost tech tabulek nikdo nedokazal (ja se tu od tebe marne ten dukaz snazim ziskat a ty nic). Tudiz nemuseji vubec existovat a v tom pripade ani nic nevyvraceji.Alfajk píše:to rozhodne neni jedno,docela me udivuje,ze si klidne nechate s*at na hlavu a jeste podekujete,ale taky to tak podle toho vypada i ve skutecnym sveteSeton píše: osuhlasím s Arnoldem,ale už se tomu vážně začínám smát . Co způsobí tabulky, to snad ani není možný . Pro ty co nadávají. Zlepší se vaše situace ve hře,když budete moct napsat "tabulka mě nedropla" namísto "RNG mi nedroplo" ? Není to jedno?
blue post nedavno potvrdil,ze RNG je RNG,a ze neni zadny predem definovany vzorec,podle ktereho to nekomu pada a nebo nepada a ze to neni mozny nijak ovlivnit - co dropne,se rozhoduje az ve chvili,kdy umre mob a rolluje se "sance" na drop legendarky,jenze tyhle tabulky to naprosto vyvraceji,ve vetsine topicu na bnet foru se vzdycky nejakej blue k podobnejm vecem vyjadril,topic v kterym se tohle resi ma snad 50 stranek a blue se mu vyhejbaji jako cert krizi,opet zase ta "nahoda" ,ze ho zrovna prehlidli?
Však ani ta tabulka neříká, že někomu padá a někomu nepadá! Pokud by to bylo podle těch tabulek, tak máme VŠICHNI šanci na dobře nebo špatně nalosovanou hru! všichni a néé,že někomu padá a něokmu ne ;-). Pokud se někomu nalosovala 500x za sebou špatná hra(což je z milionů hráčů,kterí za den založí X her naprostý PRD!),tak je prostě smolař,ale určitě né obět Blizz intrik .Alfajk píše:to rozhodne neni jedno,docela me udivuje,ze si klidne nechate s*at na hlavu a jeste podekujete,ale taky to tak podle toho vypada i ve skutecnym sveteSeton píše: osuhlasím s Arnoldem,ale už se tomu vážně začínám smát . Co způsobí tabulky, to snad ani není možný . Pro ty co nadávají. Zlepší se vaše situace ve hře,když budete moct napsat "tabulka mě nedropla" namísto "RNG mi nedroplo" ? Není to jedno?
blue post nedavno potvrdil,ze RNG je RNG,a ze neni zadny predem definovany vzorec,podle ktereho to nekomu pada a nebo nepada a ze to neni mozny nijak ovlivnit - co dropne,se rozhoduje az ve chvili,kdy umre mob a rolluje se "sance" na drop legendarky,jenze tyhle tabulky to naprosto vyvraceji,ve vetsine topicu na bnet foru se vzdycky nejakej blue k podobnejm vecem vyjadril,topic v kterym se tohle resi ma snad 50 stranek a blue se mu vyhejbaji jako cert krizi,opet zase ta "nahoda" ,ze ho zrovna prehlidli?
Vsak o tom presne je nahoda. Ze z velkeho poctu lidi se vzdy najde nekdo, komu to proste nepada a nekdo komu to proste pada. Nevim, co na tom nechapes. I kdyby ty tabulky existovaly, tak se generuji nahodne. Takze i celkovy drop je nahodny. Pokud soucasne veris v ty tabulky a zaroven v to, ze veci nepadaji nahodne, tak si to odporuje.Alfajk píše:pisu,ze je tu SANCE,ze to nekomu pada a nekomu ne,navic pokud to nekomu nepada a hru nerelogne,tak mu to proste ten den padat nebude,kdyz zustane v jedny hre a navic vam ocividne celou dobu uchazi kompletni pointa toho,co je na tom spatne,takze si dal delejte babovicky na svym pisecku,verte si cemu chcete a tenhle topic ignorujte
OMG už prestaňte, je to BLBOSŤ. To NEJDE vypočítať. Sú len dve možnosti:realDamonek píše:korejci si dali tu práci a vypočítali šance na drop konkrétních legendárek.
pro ne-torment
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... amp-Gamble
a pro torment+
http://diablo.incgamers.com/forums/show ... rment-Drop