Úkol do sezóny
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit s tímhle úkolem do sezóny? "Reforge a weapon property to a socket at the mystic"
Mám problém s překladem, nevím co mám udělat abych to splnil
Mám problém s překladem, nevím co mám udělat abych to splnil
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Úkol do sezóny
Reforgni zbraň abys tam měl socket.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
To jsem tak nějak pochopil, ale nevím kde to udělat. Myslím si že pomocí Kanai's cube, u klenotnice jsem nic takového nenašel, ale nejsem si jistý, tak než vyplývám zdroje, tak jsem se chtěl radši zeptat
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
https://d3resource.com/journey/
Když kliknu v Chapter IV na "Reforge socket on weapon", tak se zároveň odfajfkne i v Chapter II "Enchant at Mystic", takže bych řek, že úkolem je u Mystic na zbrani narolovat socket.
Když kliknu v Chapter IV na "Reforge socket on weapon", tak se zároveň odfajfkne i v Chapter II "Enchant at Mystic", takže bych řek, že úkolem je u Mystic na zbrani narolovat socket.
O to jsem se taky snažil, ale nemohl jsem přijít na to jak to udělat.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Přijdeš k Myriam (taková ta prsatá pani), pokecáš, vybereš reforge. Vložíš zbraň do nového okna a zobrazí se ti toto klikneš na jeden ze statů (zde třeba klikneš na +916 Vitality) a dole zmáčkneš Replace. Ten samý postup opakuj tak dlouho, než na zbrani dostaneš socket, nebo ti dojde materiál
Kód: Vybrat vše
http://www.diabloii.net/gallery/data/525/medium/mystic-enchant.jpg
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Super, díky moc, odpoledne jdu na to
Ahoj. Tak dneska jsem to udělal a úspěch je započítán Hned potom jsem udělal Greater Rift lvl 20 solo, ale u toho se mi úspěch nezapočítal. Má na to vliv, jestli zaškrtnu Empowered Rift? Zaškrtnuté jsem to neměl, protože jsem neměl dostatek peněz.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Nemá.MichalCZ píše:Ahoj. Tak dneska jsem to udělal a úspěch je započítán Hned potom jsem udělal Greater Rift lvl 20 solo, ale u toho se mi úspěch nezapočítal. Má na to vliv, jestli zaškrtnu Empowered Rift? Zaškrtnuté jsem to neměl, protože jsem neměl dostatek peněz.
Ten rift musíš zvládnout v čase. Rift Guardian musí padnout dřív než vyprší časový limit, tuším 15 minut.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Musíš GR splnit v časovém limitu, jak píše Glimmer. V pravé části obrazovky máš takový barevný pás. Když jej žlutá barva vyplní dřív, než fialová, nesplnil si časový limit. Fialové barvy dosáhneš nejlépe tak, že budeš sbírat fialové kuličky, které zůstanou po zabití elitních monster. Musíš být "Rychlý jako Jaguár, silný jako Medvěd"
Aha, tak to nevím jestli dám, já myslel že stačí pouze dokončit
Tak jsem to nakonec dal Dneska jsem zabil Malthaela a tím si splnil cíl pro tuto sezónu, kapitola 4 hotová Všem moc děkuji za rady
No a není lepší splnit ještě těch "pár" questů až po conquerora a získat navíc záložku do bedny? ;-)
Podle toho na co se ptal, tak začal nedávno, nech ho vydechnout
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jj to je mi jasný a taky přece víš, že s většinou questu se dá pomoct, takže se to určite stihnout jeste dáSeton píše:Podle toho na co se ptal, tak začal nedávno, nech ho vydechnout
Hru mám od vánoc a moc jsem to nehrál, jenom výroční event a teď kvůli sezóně co se týká bedny, tak nemám ani plnou první záložku, tak ta ještě chvíli počká a kvůli rámečkům se mi to dělat taky nechce. Teď do konce sezóny to budu hrát jak mě to bude bavit a když se zadaří, tak se zadaří
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak konec sezóny je za týden, mezi sezonama trenuj. Dej se do nějakého klanu a 31.3. buď na znackach a jeď 10 sezónu s někým, kdo ti poradí. Uvidíš že to půjde.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Tak asi sem to m*dnu .
Jakej jste zvolili druhej Conquest do S10? Level gemu na 65 je asi "brainless" a předpokldám že ten má každej splněno, ale co druhej? Boss mode? nebo GR se setama? Solo positive? Díky
Jakej jste zvolili druhej Conquest do S10? Level gemu na 65 je asi "brainless" a předpokldám že ten má každej splněno, ale co druhej? Boss mode? nebo GR se setama? Solo positive? Díky
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !