64bit lagy ... alespoň u mě je odstranil minipatch (tuším předevčírem), včera důkladně otestováno v solo hře i v partě ;-) ... vzhledem k počasí bych se nedivil kdyby za část lagů a problémů s latencí mohlo internetové připojení hlavně u lidí co jedou přes nějaký bezdrát ... včera to bylo vidět i u některých hráčů z klanu, pokud někoho slyším trhaně i na TSku, tak je jasný, že za to asi Blizz nemůže
Takže 64bit klient u mě běží dobře, sice mám o trošku menší FPS asi díky lepšímu antialiasingu (teď zkouším 4x high ... a propad FPS je podle scény cca 20-30 snímků za vteřinu, ale většinou se držím i tak nad 75FPS (pouze v hodně hustejch bitvách v partě to padá i pod 40 FPS) ... každopádně je 64bit verze hezčí, takže jsem rád, že ty lagy jsou vyřešeny
... jediná věc co mi nefuguje (už od začátku) je nová volba "large cursor" (64bit only) po aktivaci je cursor neviditelnej, tak jsem včera vyzkoušel prográmek YOLOMOUSE a doporučuju všem komu nevyhovuje defaultní cursor v diablu ať už velikostí, barvou nebo tvarem ... občas v hodně hustejch bitvách hlavně ve full partě jsem měl problém najít cursor na obrazovce, teď s YOLOMOUSE už to nehrozí