Hele promiň, ale fakt jseš trošku mimo

sry za offtopic

Že bych nebyl jediný "přesčtyřicátník" ve zdejší komunitě ? :-)Glimmer Man píše:Myslím, že výrazem "pug" je myšleno "public game". Ale já už nejsem úplně nejmladší ročník, takže se těmahle chatovacíma zkratkama mám občas problém... mám raději komunikaci v celých větách.
No to nevím, přesčtyřicátník ještě nejsem, ale 35. už jsem oplakal.pan HU píše:Že bych nebyl jediný "přesčtyřicátník" ve zdejší komunitě ? :-)Glimmer Man píše:Myslím, že výrazem "pug" je myšleno "public game". Ale já už nejsem úplně nejmladší ročník, takže se těmahle chatovacíma zkratkama mám občas problém... mám raději komunikaci v celých větách.
No to si piš a vím o několika dalších z našeho klanupan HU píše:Že bych nebyl jediný "přesčtyřicátník" ve zdejší komunitě ? :-)Glimmer Man píše:Myslím, že výrazem "pug" je myšleno "public game". Ale já už nejsem úplně nejmladší ročník, takže se těmahle chatovacíma zkratkama mám občas problém... mám raději komunikaci v celých větách.
Ano pug je zkratka pro public group , je to z WoW.Glimmer Man píše:Myslím, že výrazem "pug" je myšleno "public game". Ale já už nejsem úplně nejmladší ročník, takže se těmahle chatovacíma zkratkama mám občas problém... mám raději komunikaci v celých větách.
Tak pokud jde o přežití WD před Wiz jednoznačně vede.Y0G1 píše:Zdravim pani rozhodujem sa na sason 8 HC medzi wd a wizardom. Mam zalusk na top 500 viete mi poradit co je vhodnejsie ? Aj co a tyka povedzme survivability ?
Dakujem + WD ma aky top build teraz dakujem pekne za rady
No... ještě tady ze mě udělejte zobáka.minimilian píše:tiez mam po styridsiatke