Příspěvek
od Glimmer Man » 24.10.2016, 06:27 hod.
Tak TOUR DE 70 byla super jízda. Mělo to spád a něco málo po 22 hod. už jsme to měli. Pak dodělali první části season journey a shrábli set.
V sobotu se mi podařilo relativně rychle zkompletovat Helltooth set, dropl mi hodně dobrej meč, takže základní výbavu na "svůj build" jsem měl. A tak si říkám, že zkusím jet sólo kam až to půjde. Dostal jsem se na GR 68 a ikonicky mi to hodilo asi 68 místo v žebříčku. Takže jsem se probojoval do TOP 100, což je hezký. Sice jenom na chvilku, ale i tak.
Blbý je, že pak už bylo všechno proti mě. Zvládl bych to do TOP 50 a možná i výš. Ale bylo už hodně pozdě a druhý den jsem měl nabitý program, takže jsem nemohl jet do rána. A neměl jsem v zásobě klíče. Tři klíče z toho mála jsem neavíc blbě ztratil. Jednou blbej chcípací bug, kdy jsem měl GR krásně rozjetý, ale po chcípnutí jsem jen civěl na hrob a nešlo se oživit. A pak jsem chytnul tak blbou mapu, jakou jsem už dlouho neviděl. Totální Sukubinec. A podruhý zase samej Bogan. Takže jsem tyhle dva GR proválel v hlíně.
Škoda, mít víc klíčů a dvě hodinky času navíc, tak jsem si možná přičuchnul do TOP 10.
Trocha volného času byla i v neděli, tak jsem poběhal pár klíčů, našel normální Tasker and Theo rukavice. Tak jsem se jal sehnat ten prsten z bounties na redukci setu. Šel kol bounties na publicu a pořád ho nemám. Ale alespoň mám matroš na reforge hadů.