season 7 jaky char?
Ahoj,
jaky char budete hrat v nadchazejici sezone a proc? Nejak se nemohu rozhodnout
jaky char budete hrat v nadchazejici sezone a proc? Nejak se nemohu rozhodnout
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: season 7 jaky char?
osobně čekám zástupy wd (HT garg)
s7 asi zahraju po toho zombie jednorožce a asi zvolím wd
s7 asi zahraju po toho zombie jednorožce a asi zvolím wd
HT gargu jsem hrál v sezoně 6 a chci zase něco jiného .. taky nevím co .. ještě je čas
Poslední sezóny jsem jel DH, monka a cruse, a chci si trochu zpestřit hru. Wizarda nehraji, tak zkusím WD, s kterým nemám moc zkušeností. Jen ještě nevím, jestli pojedu Jade nebo HT garg build.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Vypadá to na HT garg WD.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Trap DH nikdo? Zas premyslim, ze bych na s7 nastoupil a tohle se mi zda fajn. Testoval to nekdo na PTR nebo na to prcate? stara garda PTR testeru to tady vecne informovat nebude kuci .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Kdyby byly změny větší, tak to rád otestuju, ale tak už se mi nechtělo nechám to osudu
Já pojedu kombinaci charů - léto, olympiáda, venkovní aktivity a když zbyde trochu času, tak možná i PoE s kámošem Někdy v listopadu v sezoně 8 uvidím jak bude hra vypadat včetně mého apetitu
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Já asi WDčko.. líbí se mi spousta možností, jak si ho postavit (jade, garg, zuni, arachyr). Podle všeho bude Wizz odkázán na Firebird set, který se mi zdá trochu divný... cruse jsem hrál v S5 a nebylo to špatné, ale v grupě mě vždy vyhazovali (LoN Bombard). No a monk a DH mě netahnou...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě by lákal crus akhan akorát nevim jestli ted i po bufu to bude k něčemu trny sou opruz Nicméně víc jak 300 para asi o5 nedám a pudu radši zase huntit grál do D2
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
já s největší pravděpodobností (99%) tuhle sezónu vynechám a sem tam si zahraju nonS. snad to bude na podzim časově lepší a sety na startu mě budou víc lákat.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Abraxa#2350
Zkusím wd a jako záloha na sólo, nejspíš crusader a nebo DH, v tom lepším, budu-li mít čas... V opačném případě jen WD.
PL - 1188
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Zdravím ze Skellige a těším se na známé tváře na podzim v S8 :-)
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
na SC asi WD a na HC klasicky DH UE
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Jelikož jedu každou sezonu WD, tak zase WD. Ale doufám, že pekelné zoubky konečně odložím.
Takze blizzu sa podarilo nejak balancnut chary ? a uz neni napr wiz op na solo push ?
Co som pozeral leader tak to bolo viac menej v pohode ci ?
Ale u mna bud monk na lashing alebo enerator alebo lon crus toho som este nehral
Ale u mna bud monk na lashing alebo enerator alebo lon crus toho som este nehral
Nový patch nepřinese téměř žádné změny, takže otázka není jaký char. v sezóně 7, ale jestli má vůbec smysl hrát nějakou sezónu. Nejlepší byla hra v roce 2012, přestože nebyly žádné rifty, GR, baunties nebo sezóny, nebyla žádná nutnost a dominance setů a aukční dům nabídl vzrušující obchodování s předměty. Dnes umožňuje hra, aby hráč za 3 až 7 dní sehnal celý set, který díky svým bonusům přikazuje hráči jak má hru hrát. Zkoušel jsem například hrát za barbara, jehož hlavním skillem by byl weapon throw nebo aspoň trochu slušnou cold wiz - obojí vedlo k trapnému selhání, protože sety prostě něco takového nepodporují a ani s litany a host to prostě nefunguje.
Ještě si pamatuji jak se v roce 2013 vedla diskuze, co se stane, když se zruší aukční dům. No dnes už víme, že pravdivý názor byl ten, že všichni dostanou to co chtějí a čím rychleji to dostanou, tím dříve je hra přestane bavit. Hru defacto drželi nad vodou inovativní patche, které tomu dodávali šťávu a samozřejmě sem patří také datadisk. Jenže patch 2.4.2 nepřináší absolutně nic, když nepočítáme možnost hrát na vyšší obtížnost v riftech. Už jsem to tu někde psal, pokud do konce roku neoznámí Blizzard nový datadisk (nevěřím tomu) nebo nepřijde s nějakým velkým patchem tak je tato hra definitivně odstavena na slepou kolej a ty jejich sezóny si můžou strčit tam, kde slunce nesvítí.
Ještě si pamatuji jak se v roce 2013 vedla diskuze, co se stane, když se zruší aukční dům. No dnes už víme, že pravdivý názor byl ten, že všichni dostanou to co chtějí a čím rychleji to dostanou, tím dříve je hra přestane bavit. Hru defacto drželi nad vodou inovativní patche, které tomu dodávali šťávu a samozřejmě sem patří také datadisk. Jenže patch 2.4.2 nepřináší absolutně nic, když nepočítáme možnost hrát na vyšší obtížnost v riftech. Už jsem to tu někde psal, pokud do konce roku neoznámí Blizzard nový datadisk (nevěřím tomu) nebo nepřijde s nějakým velkým patchem tak je tato hra definitivně odstavena na slepou kolej a ty jejich sezóny si můžou strčit tam, kde slunce nesvítí.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi se díval na výsledky z poslední sezony, tak tam byl Wiz zabugovanej a Blizz s tím během sezony nechtěl nic dělat, takže ty výsledky vypadají tak jak vypadají. Vlastně jsou úplně nevypovídající.Y0G1 píše:Takze blizzu sa podarilo nejak balancnut chary ? a uz neni napr wiz op na solo push ?
Co se týče mě a S7, tak to asi bude první sezona, která mě mine. Změny tu nejsou defacto žádný. Když se to veme kolem a kolem, tak kdyby S5 trvala do teď, tak by se vlastně nic nezměnilo. Posledního třičtvrtě roku je všechno stejný a kdo tvrdí že ne, tak si lže do kapsy.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@ ksinbad ...D3 je už tuším od S5 v modu údržby. Nic velkýho do hry bych nečekal max nějaký bufy nerfy kosmetický kokociny další datáč údajně King of the north nebude. Nicméně je spousta šílenejch teorií Wowko půjde asi na konzole a nová Diablovka bude oznámena na Blizzconu (páč něčím nás Blizz musí nahypovat Owerwatch vyšel o Legionu se ví Starcraft asi ukončen? tak zbývá Diablo moje teorie) podle kostičky 411+141+114= 666
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah