Jako D2 jsem prakticky nehrál, ale D3 mi zabil prostě ten obrovský nekontrolovatelný boost všeho a sezony. Vzpomínám, jak tuhle řešili postavy a paragon v nové sezoně po měsíci od začátku - dotyčný někde PL900 tuším, pěknej gear a prohlásil něco ve stylu "A ani to nezabralo moc času, nějakých 160h"

Jako pánové, 160h je standardní měsíční pracovní úvazek, to mi jako málo času nepřijde

Jeden D3 kámoš takhle hraje taky - vlítne na to, po měsíci PL1000+ a pak ho tam dva měsíce nevidím. Já jako casual za ty 3 měsíce sezony nahraju méně než tihle blázni a tudíž jsem furt pozadu, prakticky v klanu bych neměl s kým hrát (či budu do počtu) a hlavně i když neripnu, nikdy nestihnu postavu dokončit a nějak třebas poblbnout vysoké GR do žebříčků, pak konec sezony a zase můžu začínat znova práci kterou jsem ani nedokončil

Sezony prostě pro casualy nejsou a non-season je mrtvé, takže buď to hrát full time a nebo vůbec.
A k tématu "kdo chce vysokou obtížnost, ať hraje vysoké GR" - bohužel nelze, bez otravných bounty a nudné T10 nemůžete fungovat kvůli klíčům a materiálu, a na zpestření si dejte super obtížné Ubery

Kde jsou ty časy, kdy jsme na MP10 měli problém Ubery vůbec upižlat, na softu jsme tam kolikrát všichni lehli a jelo se znova - a bylo to tak správně, ne ta fraška co je dnes nejen u Uberů... D3 mi sice bude chybět i kvůli srandě v klanu, ale hrát to aktuálně prostě nedokážu