Zeď nářků
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
To ale už kuwa ne tohleto !!! To je pěkná sviňárna od Blizzu, protože na tuhle náhodu prostě nevěřím ... na HC z prvních 5 včerejších GR 3x Perdition? A nebylo to poprvé ... tenhle boss je zcela zřetelně preferován v nastavení spawnutelnosti na HC
P.S. ALE ŽIJU
P.P.S. Po tomhle zážitku jsem si dal kolečko Bounties, kliknu na takovou tu klasickou bonusovou chestu ... a 30s na zabití Perdition fakt nekecám ...
P.S. ALE ŽIJU
P.P.S. Po tomhle zážitku jsem si dal kolečko Bounties, kliknu na takovou tu klasickou bonusovou chestu ... a 30s na zabití Perdition fakt nekecám ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Re: Zeď nářků
Podla mna ide po tebe ako po udenom pokial neripnes
Mě zase dokážou vytočit v GRkách komáři a oštěpaři .. to jsou takové dmg, že by se z toho jeden potentoval a tyto nejdebilnější mobky mám snad pokaždé.
Jojo to je dobre hehe :-D
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
V GR 86 jsem se dostal se solidním náskokem k Bossovi riftu a najednou buch, odpojení ze hry, na chvíli přestal fungovat internet.
Předpokládám že ne na HC, tak si nestěžuj
Já furt nemůžu ulovit solidní ring a amu do setu - dráždím kadalu, kostku (mlíko furt v pr...), asi nezbyde nic jinýho než poběhat super zábavné bounty a otáčet to co mám
Já furt nemůžu ulovit solidní ring a amu do setu - dráždím kadalu, kostku (mlíko furt v pr...), asi nezbyde nic jinýho než poběhat super zábavné bounty a otáčet to co mám
Zanaříkám si trošku z jiného soudku, přijde mi to až k smíchu, když vidím, jak se historie opakuje .
Včera vyšel patch 1.2 na Division a hádejte co mi to jen připomíná .
1. Musíte splnit na mapě všechny střetnutí abyste se dostali k Search and Destroy misím (Bounty )
2. Musíte běhat Search and Destroy mise aby ste dostali Intel token (T10 rifty)
3. Za intel tokeny dostanete přístup k těžším misím s bossem (GR)
A stále dokola po vzoru Diabla (Bounty->T10->GR).
Navíc v patchi zapnuli Loot 2.0 (vše padá víc a lepší....hm....kde já už tohle zažil )
Nemůžu si pomoct, ale vypadá to, že byl někdo na exkurzi u Blizzardu
A k Diablu? Zkusil jsem návrat, ale monotóní stále se dokola opakující opruz se vrátil až nečekaně brzo (cca 2 týdny)
Včera vyšel patch 1.2 na Division a hádejte co mi to jen připomíná .
1. Musíte splnit na mapě všechny střetnutí abyste se dostali k Search and Destroy misím (Bounty )
2. Musíte běhat Search and Destroy mise aby ste dostali Intel token (T10 rifty)
3. Za intel tokeny dostanete přístup k těžším misím s bossem (GR)
A stále dokola po vzoru Diabla (Bounty->T10->GR).
Navíc v patchi zapnuli Loot 2.0 (vše padá víc a lepší....hm....kde já už tohle zažil )
Nemůžu si pomoct, ale vypadá to, že byl někdo na exkurzi u Blizzardu
A k Diablu? Zkusil jsem návrat, ale monotóní stále se dokola opakující opruz se vrátil až nečekaně brzo (cca 2 týdny)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- MARVEL_svk
- Wraith
- BattleTag:MARVEL#22102
Ja som division hral tiez a velmi rychlo aj skoncil,obrovsky hype,ocakavania a po dosiahnuti 30lvl a behani dz ma to velmi rychlo omrzelo...uz to ani nesledujem,ale aspon mam od teba info ...samozrejme.su ludia co ich to bavi ako mna diablo
No včil je trochu živo kolem Overwatche, tam ted trávím nějaký čas, máme partu ... tak to zatím baví. Ale naříkal jsem včera, protože mi přišlo, že jsem z té party pokaždé nejvíc k ničemu, málo co trefím , je to rychlá frenetická akce a moje smysly už nejsou takové, jaké před 15 lety na CS 1.5 atd
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hitacu#2596
já teď odpočívám u total wars warhammer - pecka
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Kdyby jste si říkali, jak jste na tom špatně, tak si vzpomeňte na mne. Já jsem si chtěl včera zafarmit Ravi Lilywhite(potvora co z ní padá Zombi petka). Po 20 runech se mi v The weeping hollow objevila. Chtěl jsem pozvat Raiva a uklikl jsem se a místo invite to party jsem dal join. Ku*va Karle ty jsi ale vůůůl. Tak můžu běhat znovu.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) babacho dne 30.05.2016, 06:51 hod., celkem upraveno 1 x.
Ty jo po 20 runech, to je celkem štěstí
Já do weepingu vlezu pokaždé, co založím novou hru, nebo když chci prostě farmit toho peta a než mi dojde trpělivost .. udělal jsem těch runů tak 100 a stále nic.
Já do weepingu vlezu pokaždé, co založím novou hru, nebo když chci prostě farmit toho peta a než mi dojde trpělivost .. udělal jsem těch runů tak 100 a stále nic.
- babacho
- Burning Soul
Aspoň viďte jakej jsem hňup. A hledáš ji na celé mapě a nebo jenom dole? Já to beru od hřbitova az dolů.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Tak ono není ani špatný weeping hollow proběhnout celý, páč tam je dobrá pravděpodobnost na gobliny. Už jsem tam nachytal pár menageristů a rainbowů.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- babacho
- Burning Soul
No za tu dobu jsem tam viděl asi 5x modryho, dvakrat toho co otevře portál ke konikum, jednou na pety a ten mi dal Buddy peta. Jednou dokonce i shrine na gobliny.
Jezdím to s kuřetem WD .. takže to objedu celou mapku
- babacho
- Burning Soul
Tak jsem si dnes chtěl začít dělat čárky, abych věděl, kolik mi to dá úsilí potkat zase tu potvoru Ravi Lilywhite a ani jsem nestačil udělat 4 a padla mi. :-) Pitchoviny to mi vždy šlo, ale pořádné palice, hůlky itemy to mi nikdy nepadalo.
Karle to byl signál shora že se na to máš vys*at Mně už je zase lépe co se týče střev (zlaté kortikoidy ), ale někde jsem ulovil krásnou rýmu, takže asi ani neuvidím na monitor večer Tudíž nějaký posun v téhle sezoně je zase odsunut na neurčito - gear nic moc, augment nemám jediný, no ono za 32h hraní se toho moc nestihlo no Čím dál tím víc si říkám, že to D3 takhle prostě nemá cenu...