Ale štve mi že nemůžu pořádně poskládat WD firebats, od začátku sezóny se o to snažím (na non-season

In-geom byl první ancient 1h sword, kterej mi padnul. Za kariéru kouzelnice jsem tři další nechal rozbít.Demogorgon píše:Taky me sere kostka.. mrcha jedna mi né a né dát In-geom, který chci zkusit na HC Wizarda T10, farmení klíčů. Nedostatek klíčů je velký. Expy za T10 jsou ubohé oproti GR55. Za stejný, odehraný čas mám dva nesrovnatelné progresy.
No mimo S5 HC jsem jej měl taky všude a plno. Pravda, ani jsem jej jinde nežádalGlimmer Man píše: In-geom byl první ancient 1h sword, kterej mi padnul. Za kariéru kouzelnice jsem tři další nechal rozbít.
Moje zkušenosti: ta hra prostě ví... musíš ho přestat chtít a budeš jich mít plno.
V pohode ja vic než měsíc shánel anci barcers of the 1st spider. Dal jsem si 2 týdny pauzu a včera jsem je dostal. Tak možná dám ještě WD šanci v tomhle patchi. Už chybí jen anci kočka, MoJ a TnTSeton píše:Jo to je ono, tak mi to taky připadá :/.
Jinak Tyckine, co máš z toho, já už měsíc lovím anci-kočku. Chápeš?? taková kravina, banalita, žádná a-kukri nebo podobně, pouze prašivá kočka...nic... :/
Asi DCed.Dark_Deamon píše:Já zas nedávno zažil, že po vymlácení Riftu se zjevil RG (Cold Snap) a nešel zabít. Ani se nehýbal. Když se na něj ukázalo myší, tak to nenabídlo jeho jméno + health bar. Rift pak pochopitelně nešel zavřít a hra se musela levnout.