Ten build z odkazu sice funguje, ale musí být perfektně poladěný + vysoký paragon + nejlépe i slušný augment.
Já ho postavený mám, paragon tak vysoký nemám, áčkové jsem měl v tom buildu úplně vše kromě HF amuletu (tedy mám i docela slušné áčkové oba ringy). A bez augmentu jsem byl pořád pomalejší než s poladěným UE (včetně slušného augmentu), i když rozdíl byl na rychlost poměrně malý.
Kromě toho, že s UE jsem o malinko rychlejší, tak mám současně ještě 3x větší tougness (i po augmentu bych měl s UE více než 2x větší tougness).
Takže augment už jsem ani nedělal a vykašlal se na to. Asi jsem čekal od toho buildu příliš moc.
S UE je to mnohem snažší. UE nemusí být tak perfektně poladěný a už bude velmi rychlý taky. S UE jsem dal pod 2 minuty těsně po startu patche 2.4.
Teď s poladěným UE už atakuju hranici 1 minuty na GR45 (na TX sbírám materiál a neměřím čas, takže nevím jestli jsem se k 1 minutě už někdy dostal nebo ne). Nejlepší čas na GR45 mám 1:03. A průměrný čas na GR45 už mám někde kolem 1:40.
Pod 2 minuty jsem dal zatím nevýše GR56.
A pár rad pro speed TX s UE, které jsem už psal i v jiném vláknu:
- Warzechiany >> Nemesis bracers (Nemesis zase tak moc nepomohou, to bývá jen cca 3-5 elitek navíc, která se navíc objeví ne na zrovna ideálním místě, takže trvá třeba o 0,5s více než elitka na kterou střílíš z ideální pozice)
- nepoužívám Nemesis vůbec, ani do kostky (na sobě vždy Warzechiany pro speed TX až minimálně někam do GR58), v kostce je lepší použít Gloves of Worship, samozřejmě za předpokladu, že se jede více TX v kuse, pak to při nastřádání více shrines je paráda (tedy pomůže hlavně Fleeting a Empowered, Frenzied pak už jen pro slabší gear, jinak je dmg až až i bez toho)
- u pasivek používám pouze TA, Hot Pursuit je možné použít, ta o malinko ještě zrychlý blbé rolly (ale už opravdu jen minimálně), ale pro dobré rolly s otevřenou mapou naopak spomalí (protože ubere dmg za chybající dmg pasivku) a protože v kombinaci TA + Warzechiany + speed bonus za rozbité objekty + fleeting shrina která je s Gloves of Worship v podstatě pořád (+ sem tam ještě speed pylon) je to už extra rychlé, tak Hot Pursuit už nepoužívám
Hot Pursuit ale nepoužívám ani na speed low GR (kde nejsou Gloves of Worship a tedy perma Frenzied shrina), při testech více GR jsem s nimi byl v průměru mírně pomalejší.
- na TX nepoužívám CoE, protože se tam vůbec nevyužije, vše padá hned i bez bonusu CoE, takže používám většinou unity nebo Elusive ring pro pohodové hraní (tougness je dost ale i bez unity/Elusive, takže lze použít cokoliv, třeba Avarice - ten ale také není nutný, protože pickup radius už mám skoro vždy s fleeting shrine 30 yardů).
Build můžeš kouknou ke mě do profilu. Aktuálně tam i občas mám speed TX build. Oproti speed GR65 se ale tak moc neliší. Jen na TX v podstatě to výše popsané. A ještě můžeš dát Wolfa místo Boar (já nechvám Boar skoro pořád jak hraju s helmou s MS rollem bez vit.). Na TX je to každopádně jedno při poladěném buildu jestli tam Wolf bude nebo ne, dmg je dost i bez něho a tougness je na TX spousta i s ním.
Edit:
Teď zrovna v profilu na webu mám vidět TX speed build, ale nemusí tam vydržet jak to střídám a také jak je to zpožděné, takže netuším kdy se to vždy zpětně změní.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mlok ... o/50467406