Vas najlepsi Greater Rift vysledok
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BubakBubakov#2325
NS solo GR 48 s DH a N6 takovej kočkopes fire,hraju prakticky jen DH a výsledky odpovídají hlavně mým rukám z olše
Re: Vas najlepsi Greater Rift vysledok
tak prave som dal gr 65 za 10 minut a vdaka tomu mozem ist na 67 uvidime....
edit : tiez pridavam http://i.imgur.com/CXPiWr1.jpg
edit : tiez pridavam http://i.imgur.com/CXPiWr1.jpg
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne 20.10.2015, 21:16 hod., celkem upraveno 1 x.
CG! .
Já edit příspěvku, přidány screeny
Já edit příspěvku, přidány screeny
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Softcore - Season 4 - prvních 30 DH's = 29x Rain of Vengeance, 1x Multishot...takže asi tak.Ksinbad píše:Také trochu hraju za DH - set Unhallowed Essence (myslím, že je to asi zatím top set pro DH nebo se pletu?)
Jak jsi to zjistil, že to je 29 x 1?
Já když si projdu profily prvních 30 DH SC S4, tak cca polovina má oba typy DH. Z druhé poloviny pak lehce převažují ti, co mají pouze jedno DH s UE. To ale stále nic neříká o těch pokusech v GR. Ti co mají jen 1x DH, tak mohou přehazovat gear a skilly, takže se stejně nepozná nic.
Jediné, co vím jistě, tak první místo Wudija je zahrané s Light RoV (k tomu je video volně dostupné).
https://www.youtube.com/watch?v=zLswCl6rOEY
Tím samozřejmě nechci tvrdit, že to tak není. Já to nevím, kdo to s čím zahrál.
Já když si projdu profily prvních 30 DH SC S4, tak cca polovina má oba typy DH. Z druhé poloviny pak lehce převažují ti, co mají pouze jedno DH s UE. To ale stále nic neříká o těch pokusech v GR. Ti co mají jen 1x DH, tak mohou přehazovat gear a skilly, takže se stejně nepozná nic.
Jediné, co vím jistě, tak první místo Wudija je zahrané s Light RoV (k tomu je video volně dostupné).
https://www.youtube.com/watch?v=zLswCl6rOEY
Tím samozřejmě nechci tvrdit, že to tak není. Já to nevím, kdo to s čím zahrál.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ve hře máš leaderboardy a tam vidis kdo s cim hral
Aha, tak tam to jde zcela mimo mě. Jak mám málo času na hraní, tak ve hře jen hraju a neprohlížím ani žebříčky, ani jiné hráče. Tak jsem si ani nevšim takové základní věci.
Jinak z konce článku Wudija o tom buildu:
"To give you a perspective, I'm currently at P1250 and expect to clear 72 with around 100-250 keys. I expect top players to use around 1000-3000 keys (depending on whether it's a botter or not) for their end of season push. Judging from my paragon right now, my maximum in a gg rift with a gg conduit with that amount of keys would be around 74, assuming I never fail a rift because of my own mistake. You can add one tier for every 250-300 paragon and maybe another tier for all the gem levels I'm missing (83 / 81 / 76 vs 92+ / 92+ / 92+)."
A mně už 10 pokusů přijde jako opruz o hledání dobrého rollu GR. Oni samozřejmě musí perfektně zahrát (na videa moc nekoukám, tak jsem viděl jen některá od Wudija a ten umí zahrát opravdu parádně), ale ten fishing dobrého rollu je k tomu už fakt úchylný.
Jinak z konce článku Wudija o tom buildu:
"To give you a perspective, I'm currently at P1250 and expect to clear 72 with around 100-250 keys. I expect top players to use around 1000-3000 keys (depending on whether it's a botter or not) for their end of season push. Judging from my paragon right now, my maximum in a gg rift with a gg conduit with that amount of keys would be around 74, assuming I never fail a rift because of my own mistake. You can add one tier for every 250-300 paragon and maybe another tier for all the gem levels I'm missing (83 / 81 / 76 vs 92+ / 92+ / 92+)."
A mně už 10 pokusů přijde jako opruz o hledání dobrého rollu GR. Oni samozřejmě musí perfektně zahrát (na videa moc nekoukám, tak jsem viděl jen některá od Wudija a ten umí zahrát opravdu parádně), ale ten fishing dobrého rollu je k tomu už fakt úchylný.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mlok: Ve hře když jseš v Leaderboards, klikneš na hráče v žebříčku pravým a dáš View Hero Details, tak se ti zobrazí s jakým přesně equipem, skilly a Cube dané GR vystřílel
A ano...jak vidno, tak nejsilnější kombo pro DH je light RoV.
A ano...jak vidno, tak nejsilnější kombo pro DH je light RoV.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no neviem ci tam ukazuje zrovna tu postavu s ktorou to presiel. Co ked o 2 dni vymeni gear? Myslis, ze stale ukaze tu co dala onen rift level?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ukazuje. Je to proto, kdyby postava ripla nebo si člověk přeházel nebo vyházel equip.
Dám to i sem...Dnes s DH GR 60 (HC).
Dám to i sem...Dnes s DH GR 60 (HC).
Paráda a hned 31. místo. Já bych se s tou výbavou co jsi to hrál na HC asi už neodvážil (s tak nízkou tougness) i když je to s awareness.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Člověk prostě musí obdržet co nejmíň zásahů. Proto jedu Smoke Screen. Nevím, jestli to tam je někde vidět, ale life mám 540k. Kdybych to dal o 10s dřív, tak jsem na 25. pozici...na té 60 je to celkem našlapaný.
CG dost ! Moc pěkný a zvlášť na HC.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jj gratulujem tiez mam HC equip v cheste postavu som zamazal este na 2.2 ale dufam ze sa na HC dostanem aspon na 60 velmi pekne a kphlavne na DH co je hodne krehka postva.
Dark_Deamon: Life vidět moc nebyl, ale koukal jsem se na výbavu s jakou jsi to hrál a tím jsem si udělal přesnou představu oproti tomu co hraju já.
Hraješ prostě lépe, já dělám více chyb. A pak hrajeme úplně jiným stylem, což je ale poměrně logické na SC X HC. SS jedu pořád taky i když jen Vanishing Powder, abych šetřil discipline a mohl současně i hodně vualtovat. Vanishing Powder mi hodně zvedne dmg, protože mi zajistí mnohem větší výtěžnost Convention ringu když má fire. A vaultem dělám větší skupinky mobů, abych zase co nejvíce využil Convention ring.
Dohromady tenhle způsob hry má větší pontenciál než jak to hraješ na HC, ale u mě to zase sráží těch více chyb, které ty neděláš. Sice daleko více riskuju (tedy větší šance dostat se do problému), ale chyby jsou většinou zbytečné.
Hraješ prostě lépe, já dělám více chyb. A pak hrajeme úplně jiným stylem, což je ale poměrně logické na SC X HC. SS jedu pořád taky i když jen Vanishing Powder, abych šetřil discipline a mohl současně i hodně vualtovat. Vanishing Powder mi hodně zvedne dmg, protože mi zajistí mnohem větší výtěžnost Convention ringu když má fire. A vaultem dělám větší skupinky mobů, abych zase co nejvíce využil Convention ring.
Dohromady tenhle způsob hry má větší pontenciál než jak to hraješ na HC, ale u mě to zase sráží těch více chyb, které ty neděláš. Sice daleko více riskuju (tedy větší šance dostat se do problému), ale chyby jsou většinou zbytečné.
Teď mám kolem 60 s barbem (nojo slabota ) ale nejlepší výsledek pro mě byla sezóna 1 gr42 s wizzem
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Většina sem dává 1 číslo, ale uvědommě si, že bychom sem měli dávat 4 čísla. bo diablo 3 hrají 4 skupiny hráčů, resp. ho můžeme ochutnat za 4 typy hraní:
- HC
- HC boti
- SC
- SC boti
Nejvíc se cení samozřejmě rank u HC botů.
Boti jsou, jak tak na to celý koukám dnes již regulérní součást Diabla3, bo je to už komedie.
- HC
- HC boti
- SC
- SC boti
Nejvíc se cení samozřejmě rank u HC botů.
Boti jsou, jak tak na to celý koukám dnes již regulérní součást Diabla3, bo je to už komedie.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 26.10.2015, 20:10 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Tak jedine co blizzard hnalo k likvidacii botov bol RMAH. Teraz nemaju dovod a ani motivaciu.
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
DH - GR62
Crus - GR56
Wizz - GR57
WD - GR67
Barb - GR66
Monk - GR66
2p - GR73
3p - GR75
4p - GR80
Vše NS.
Crus - GR56
Wizz - GR57
WD - GR67
Barb - GR66
Monk - GR66
2p - GR73
3p - GR75
4p - GR80
Vše NS.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead