T10 rift pod 2min
Zdarec,
Mate nekdo tip, jak nejlepe dat T10 rift pod 2min? Hadam, ze na to bude potreba skupina..a dal?
Mate nekdo tip, jak nejlepe dat T10 rift pod 2min? Hadam, ze na to bude potreba skupina..a dal?
Re: T10 rift pod 2min
Skupina a chytnout rift s kurevsky dobrou densitou a nejlíp otevřenou mapu , tak sem to dal já . Do skupiny chary, co rozdávájí plošně, PD WD např. nebrat . chce to pár pokusů, my dali asi 4 rifty dost těsně (2:20 a tak) a pak to přišlo, ale tak těsně, že nás podle mě zachránily milisekundy
Edit: elitkama sem se moc nezdržoval, jak nepadla na 2 hity (u mě 2x otočení SSS s Uli monkem) tak sem nechal být, globy z nich jsem sbíral.
Ideální jsou chary s vysokou mobilitou např. (2x Monk- ten má dashing strike a 2x raketový kuře - s Wormwoodem v kostce pro rozdání Locus Swarm-pak to padá za tebou i když běžíš dál). Pokud ti jde o sezónu, tam kuřecí WD mám, tak ti s tím můžu helpnout).
Btw, samozřejmě to chce hráče, kteří se dokážou udržet na uzdě a nevrací se zpět pro každou hvězdičku na mapě .
Edit: elitkama sem se moc nezdržoval, jak nepadla na 2 hity (u mě 2x otočení SSS s Uli monkem) tak sem nechal být, globy z nich jsem sbíral.
Ideální jsou chary s vysokou mobilitou např. (2x Monk- ten má dashing strike a 2x raketový kuře - s Wormwoodem v kostce pro rozdání Locus Swarm-pak to padá za tebou i když běžíš dál). Pokud ti jde o sezónu, tam kuřecí WD mám, tak ti s tím můžu helpnout).
Btw, samozřejmě to chce hráče, kteří se dokážou udržet na uzdě a nevrací se zpět pro každou hvězdičku na mapě .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ok....pridam si te...a nekdy muzeme zkusit, kdyz se ti bude chtit..
tiez sa o to pokusam ale bez uspechu.
Nechem tvrdit ze mam top build ale je to fakt slusne kura ale nedostanem sa pod 2 min vzdy okolo 2:30 ak mam super rift.
Akurat jeden poznatok co mam je chodit partu WD ( for elites) monk (white mob) takto sme dali T10 pod 3 minuty myslim ze tam bol v parte aj seton ako monk.
Ale pod 2 to je zacarovany kruh.
Nechem tvrdit ze mam top build ale je to fakt slusne kura ale nedostanem sa pod 2 min vzdy okolo 2:30 ak mam super rift.
Akurat jeden poznatok co mam je chodit partu WD ( for elites) monk (white mob) takto sme dali T10 pod 3 minuty myslim ze tam bol v parte aj seton ako monk.
Ale pod 2 to je zacarovany kruh.
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Calypso#2635
ještě bych doporučil se domluvit předem kdo se bude - třeba v polovině života RG - vracet do města aby hned po zabití RG rift zavřel.
Na tom se dá taky nějaká sekundička ušetřit Nám to kvůli téhle drobné "hlouposti" stálo asi další tři pokusy než se to konečně podařilo pod 2 min.
Na tom se dá taky nějaká sekundička ušetřit Nám to kvůli téhle drobné "hlouposti" stálo asi další tři pokusy než se to konečně podařilo pod 2 min.
to je dobrej napad to by me nenapadlo...
Calypso: pak si te pridam..a muzeme zkouset..
Calypso: pak si te pridam..a muzeme zkouset..
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Taky bych potřeboval, můžu na SC i HC, spíš po 8 večer. Přidejte si mě, tag je v podpisu, jen mi pošlete SZ tady na foru, ať vás nehodim do ignore =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Jo, port do města okolo půlky life RG je potřeba, na to sem zapoměl! Měl by to být člověk s dobrým PC(SSD disk atd.), kterýmu se tyto přechody nenačítají dlouho. Na T10 RG padne v řádu sekund a kdybych se např. portoval já, byl bych ještě v načítací obrazovce a RG už mrtvej .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
není problém rád pomůžu když bude chvilku klid od dětí navíc se u toho dobře farmí klíče
Dá se to s nějakým charem i solo? Ptám se jen pro zajímavost, achievementy nehoním, takže je mi jedno, že to mít nebudu. S DH solo mám T10 rift nejlepší kolem 2,5 minuty a to se ještě povede jen málokdy. Pod 2 minuty si myslím, že se nepovede nikdy.
napadá mě leda WW barb (možná WW/rend) a nebo nějaký monk ... určitou roli budou hrát i paragony a fishing
Tak fishing hraje určitě velkou roli, ale to je u solo hrůčů zajištěno tím, že stejně je nutné dlouhodobě hrát i T10 rifty kvůli klíčům. Obecně mi také napadají buildy, které jsou rychlé na T10, ale šlo mi právě o to, jestli to u nich je reálné pod ty 2 minuty nebo ne.
s helltooth chicken pravdepodobne ano.
Arachyr je super na T8 ale na T10 je to uz slabe.
ak si poskladas helltooth (acid cloud) a zbran das tu na hex + mojo je to super speed rifting.
solo time mam nieco okolo 2:40 best
parta 2:30
Arachyr je super na T8 ale na T10 je to uz slabe.
ak si poskladas helltooth (acid cloud) a zbran das tu na hex + mojo je to super speed rifting.
solo time mam nieco okolo 2:40 best
parta 2:30
tak co to dnes v 5 zkusit? budete mit nekdo cas? Bude me stacit aji pod 3 min
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
V 8 jsem váš, v 5 jsem ještě v práci.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Tiež by som sa pridal, alebo niekedy skúsil. Aj keď moj Hota barb nieje nič moc na sezone
tak kdyby jste se nekdo chteli pridat(nebo pomoct), tak jsem ve hre a zkousim slozit grupu..
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Cože? Ono je v Season journey close T10R pod 2min. ? Já myslel, že stačí do 3 minut Tak to evidentně ještě nejsem v té poslední kapitole SJ
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
neni...pod 2min je conquest...journey je pod 3min
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Rozumím tomu dobře, že jestli jet na T10 je na pytel kuře od WD, tak je lepší je nikoli s arach. setem, ale používat nekrózu a plivance od Heltooth?
To pak ten arach. set je na pytel. A já truba se hodržel u kuřete jak tydýt.
To pak ten arach. set je na pytel. A já truba se hodržel u kuřete jak tydýt.