Zeď radosti
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Tak TX nam musi sakra neco soupnout,panove.Kostku pripadne daruji.Mam jeste jednu a tu pouziju az do Ackove DoD.Kurde to je zas natesenost Jen v praci vydrzet
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Radost sic asi jedinej co fučí opičáka ale co už fukit
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Teda vám zavidim, přihlásil jsem se do hry a všichni jsou na T6+, takže mě nezbývá než se sudlit sám na T1. Naštěstí se ke mne připojil iPetr, tak jsem si trochu zahrál. Pak mi naštěstí padly meteor botky, tak jsem se kouknul i na tu T3.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Člověče to máš říct, v partě se schováš jako nic, někam se vždycky nacpi, stačí neumřít Já když běhám se třema monkama (pročpak to teď každej hraje asi ), tak jsem tam jen na sběr dropu a výrobu čuníčků
Já myslel že nějaký T4+ už nemáš problém a že se někam vrtneš Dneska nejsem, v úterý už budu, s T6 už není problém - ještě Focus, Kukri a frčíme
Včera úspěšně Restraint, Mask of Jeram (hurá) a k závěru ještě pěknej Mara amulet, takže reflect a poison obecně už nebolí
Já myslel že nějaký T4+ už nemáš problém a že se někam vrtneš Dneska nejsem, v úterý už budu, s T6 už není problém - ještě Focus, Kukri a frčíme
Včera úspěšně Restraint, Mask of Jeram (hurá) a k závěru ještě pěknej Mara amulet, takže reflect a poison obecně už nebolí
Taaak jsem si udelal taky radost a uz vsechny chary maji u me na solo minimalne GR50 splneno, takze magicka hranice prekonana
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
No dnes dopoledne jsem dělal ocáska Jakubovi na T7čce a šlo to pěkně nahoru a i něco popadalo.
Tak konecne neco pouzitelneho na sezone
Achievements: 7400 (92%)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Babacho však kam spěchat sezona pofučí dlouho mě osobně ocáskování nebaví a to mi to furt někdo nabízel (všem i mimoklanovým děkuji za nabídky)...1 sem se svezl a fukit není to ono
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Aj ja sem niečo pridám, obe fisty za dnešný deň, vlemi potešilo
S4 Monk 1100+
- skyrim1988
- The Butcher
Dobre ranko vsem ,
Vcera very nice game v nasem obvyklem slozeni Ja.Seton.PanHu.Yarek.Zlepseni padalo z kazde strany.Toz jsem oblikl par ackovych hadriku + jsem vykraftil 1. A DoD.Bohuzel s Vitalitou I tak potesila.Jinak opet se musim opakovat.Tahle particka je vic nez pohodova.Nikam se nehonime,delame pauzy a obcas i nejaky ten vtipek prohodime viz. uryvek ze vcera.
Seton : Priznejte se,komu jsem chybel a kdo brecel?
Strecha : A kdo ze to odesel ?
To jen tak pro zasmani Hezky den vsem.
Vcera very nice game v nasem obvyklem slozeni Ja.Seton.PanHu.Yarek.Zlepseni padalo z kazde strany.Toz jsem oblikl par ackovych hadriku + jsem vykraftil 1. A DoD.Bohuzel s Vitalitou I tak potesila.Jinak opet se musim opakovat.Tahle particka je vic nez pohodova.Nikam se nehonime,delame pauzy a obcas i nejaky ten vtipek prohodime viz. uryvek ze vcera.
Seton : Priznejte se,komu jsem chybel a kdo brecel?
Strecha : A kdo ze to odesel ?
To jen tak pro zasmani Hezky den vsem.
@Ryliah: Ty dobytku jeden tohle přesně potřebuju!!!! tohle přesně
@Střechys: Tak určitě
@Střechys: Tak určitě
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No není to sice radost, protože už mi jich padlo 5 + 1 áčková, ale taková zajímavost s Barbarem v GR 54 že padla Kukrína
O té Kukrině si to doufám přečte Střecha, ho klepne Jen doufám že na sezóně nedopadnu jako on až do nedávné doby
- skyrim1988
- The Butcher
Taky si preju,aby mi padla.Tim kraftem to neni ono ikdyz je to vlastne uz jedno.Proste ju mam a mozna casem ju ziskam i dropem
Tyckine budu drzet v podvedomi vsecky palce Na Sezone je to vse tak nejak rychle no...
Tyckine budu drzet v podvedomi vsecky palce Na Sezone je to vse tak nejak rychle no...
Jdu spát s dobrým pocitem, GR 73 pokořeno v 4mans, jak jsem psal včera, PD vládne.
Buchis je death, ať žije herdek
gratulace, to já měl včera úplně opačné pocity
to bylo az jsem odesel k jine grupe, jak sem te psal.
A jinak ano, mel sem i ja Tve pocity.
Jsem jim rikal "kolik je hodin, a odpoved byla pondeli"
Sem mel chut to zabalit uz po hodce hrani.
A jinak ano, mel sem i ja Tve pocity.
Jsem jim rikal "kolik je hodin, a odpoved byla pondeli"
Sem mel chut to zabalit uz po hodce hrani.
Buchis je death, ať žije herdek
konecne jsem ziskal ten guardian noliferskej portret ted se mi bude dobre spat
- skyrim1988
- The Butcher
Zdar bando
Vcera zase spousta radosti Se svym blijicim HT WD jsem si jen tak dal 55 GR.Nemam to jeste v ruce a obcas jsem zarval.Silu to ma,ale neskutecnou Pak jsme si dali se synkama,fajne trochu rychlejsi GR 50tky.Na to jsem uz vzal radsi PD WD a sniperoval jednu elitu za druhou.Co se tyce dropu?Lootl jsem tu tycku na medvedy v Anc verzi Sehnat ted musim kostku a hura na ne
To je tak vse.Vecer nastup a jede se znova!!!Jo a mam radost i za Setona.Dal dohromady toho SSS MONKA a je to vazne sila Az to ten chlap cele slozi,tak to budem teprv triskat ty GRka...
Vcera zase spousta radosti Se svym blijicim HT WD jsem si jen tak dal 55 GR.Nemam to jeste v ruce a obcas jsem zarval.Silu to ma,ale neskutecnou Pak jsme si dali se synkama,fajne trochu rychlejsi GR 50tky.Na to jsem uz vzal radsi PD WD a sniperoval jednu elitu za druhou.Co se tyce dropu?Lootl jsem tu tycku na medvedy v Anc verzi Sehnat ted musim kostku a hura na ne
To je tak vse.Vecer nastup a jede se znova!!!Jo a mam radost i za Setona.Dal dohromady toho SSS MONKA a je to vazne sila Az to ten chlap cele slozi,tak to budem teprv triskat ty GRka...