Tak som si zahral tiez ten novy patch 2.3 a musim povedat, ze pekne zmeny, i ked je to teraz este lahsie ako predtym. Hlavne funkcia kocky, ze zmena z rare na legendary predmet, by mali zrusit. Nie je problem tak vyskladat za chvilku cely set, alebo sa zamerat ne nejaku vec. Minimalne by som podrazil tu funkciu, nech to stoji viac, aspon goldov kebyze, ked uz nie materialu. Bo za 4 hodiny hrania som nazbieral asi 200 mega goldov co je sialenstvo uz. Mal som 4 krat bandit shrine a z jednej ked som pozabijal goblinov, tak sa mi otvoril este aj vault goblin.

som hrabal ako sysel, ani legendarky ma uz pomaly nezaujimali, a to nehovorim srotovanie legendariek ako blb ano chcem, ano chcem, stale potvrdzovat. Mali by pridat aj salvage all a bol by pokoj. Inak rozbiehanie novej postavy, pokial nepocitam sezonu, musi byt komedia od 1 levela k 70 za par minut asik

, teda ak pouzijete dobre kocku a gem na znizenie levelu a popripade hellfire veci. Osobne sa nejak nestazujem, hra ma stale bavi a hram od vydania skoro, ale legendarky su momentalne ako rare itemy. Dalsim patchom budu asi uz na urovni common veci.

Doslova urobili z toho kartovu hru, kde miesto kariet zbierate legendarky a menite si kedy a ako chcete, co by nebolo zle, ale je strasne lahke ich teraz ziskat. Ked mate kopu materialu, tak sa staci hrat s kockou, ani rifty nemusim chodit. Dokonca mam pocit ze v bounty pada viac legend ako v nephalem rifte. Co si o tom myslite vy?