Seton - pomoc nováčkům s Goldy
Ahoj.
Pokud se zde najde někdo, kdo je opravdu nováček, nehraje dlouho, nebo prostě neměl stěstí na Goblin Vault a plácá se v řádech milionů goldů (je vůbec ještě někdo takový?? ) tak Vám rád pomůžu získat nějakou tu miliardu .
V době, kdy jsem přečetl první Patch Notes na 2.3, tak jsem začal sbírat a tady je výsledek
Mám v truhle schovaných 11 Puzzle ringů což díky kostce odpovídá 11ti Vaultům . Kdo si chce tento raid užít, nechť napíše sem, nebo do SZ
EDIT:
1. Ideální bude, když půjdem vždy 4p, takže možná občas budu čekat na naplnění stavu !!
2. Pokud se sejdou nováčci, dmg nechte na mě a ve hře upravíme na tuto příležitost skills, aby jste podpořili moje dmg a nenatáli tam brka;).
3. Gear není potřeba žádnej speciální, jen do helmy Emelard a pokud možno s Leoric helmou!!
4. Paragony, všechny co máte, naložit do Gold Find.
5. Pokud někdo dává nejvíc např. T3, u bosse si stoupnete co nejdál od něj a budete se snažit pouze o to, abyste nezemřeli, zbytek nechte na mě
Myslím, že spousta věcí se vyřeší před vstupem, není třeba to nějak moc rozepisovat
Pokud se zde najde někdo, kdo je opravdu nováček, nehraje dlouho, nebo prostě neměl stěstí na Goblin Vault a plácá se v řádech milionů goldů (je vůbec ještě někdo takový?? ) tak Vám rád pomůžu získat nějakou tu miliardu .
V době, kdy jsem přečetl první Patch Notes na 2.3, tak jsem začal sbírat a tady je výsledek
Mám v truhle schovaných 11 Puzzle ringů což díky kostce odpovídá 11ti Vaultům . Kdo si chce tento raid užít, nechť napíše sem, nebo do SZ
EDIT:
1. Ideální bude, když půjdem vždy 4p, takže možná občas budu čekat na naplnění stavu !!
2. Pokud se sejdou nováčci, dmg nechte na mě a ve hře upravíme na tuto příležitost skills, aby jste podpořili moje dmg a nenatáli tam brka;).
3. Gear není potřeba žádnej speciální, jen do helmy Emelard a pokud možno s Leoric helmou!!
4. Paragony, všechny co máte, naložit do Gold Find.
5. Pokud někdo dává nejvíc např. T3, u bosse si stoupnete co nejdál od něj a budete se snažit pouze o to, abyste nezemřeli, zbytek nechte na mě
Myslím, že spousta věcí se vyřeší před vstupem, není třeba to nějak moc rozepisovat
Naposledy upravil(a) Seton dne 25.08.2015, 11:02 hod., celkem upraveno 1 x.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Seton - pomoc nováčkům s Goldy
Ahoj Sete,
nováček nejsem, ale něco mi tu uniká
Po rozbití puzzle ringu se v patch 2.3 otevře Vault nebo jak to myslíš?
Díky za info
nováček nejsem, ale něco mi tu uniká
Po rozbití puzzle ringu se v patch 2.3 otevře Vault nebo jak to myslíš?
Díky za info
Ano, puzzle ring hodíš do Kanai Cube .. dáš transmute a otevře se ti port z města do Vaultu
Podobné je to s kraví polearmou .. pomocí ní můžeš jít z města do Cow lokace.
Podobné je to s kraví polearmou .. pomocí ní můžeš jít z města do Cow lokace.
jeste by bylo dobre nejak upresnit jaky gear by si clovek pred vstupem do vaultu mel oblict, mysleno asi gold find apod. (jestli jeste neco takoveho existuje)...?!?
hustý... a to jsem minulej tejden tak 3 puzzly rozbil btw. kdyby se ti nikdo nepřihlásil, tak já to beru, přecijen tech 800 mega, co mám, není zase tolik, stačí zepár šutrů a je to pryč Ale opravdu jen když bude flek
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LacoPaco#2108
No Setone já jsem o těch Puzzlech četl někdy před 14 dny ale s mojí debilní angličtinou jsem stejně nepochopil o co jde, no a v pátek v alkoholovém opojení při pořádku v bedně, jsem jich asi 8 rozsekal :-) ale oni padají dost často, tak se snad do vaultu podívám později
@Lulinak : Info upřesním, díky za připomínku.
MrMongu: Jasný, budu s tebou počítat .
MrMongu: Jasný, budu s tebou počítat .
já jich rozsekal snad tucet, ale 31 mld mi snad chvilku v patchi stačit bude
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:LacoPaco#2108
snad tam stačí ten Gem Boon of the Hoarder, ale já tam byl jenom jednou bez něj tak nevím jestli to tam funguje jako normálně kdy přes ty goldy není ani vidětjeste by bylo dobre nejak upresnit jaky gear by si clovek pred vstupem do vaultu mel oblict, mysleno asi gold find apod.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Boha jeho .... včera jsem rozbil 4 ....
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
LacoPaco, stačí, a nejlíp ještě zelenej gem v Leoric helmě
Nervy moje, taky jsem je rozsekal a tu kravi sekyru jsem mel jednu a taky je po ni
Skoda, ze nevysel tady na webu extra clanek na tyhle dve chystajici-se specialitky...
Skoda, ze nevysel tady na webu extra clanek na tyhle dve chystajici-se specialitky...
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... a já proč se o něj včera tak vehementně někdo hlásil ... furt jsem na něj koukal a říkal si "dop*dele vždyť je to FS, proč to někdo chce" :-))) ... ale tak mám 5,5 mlrd, tak myslím že goldy problém nebudou nikdy, ale jako pobavilo :-) ....
jojo, bude to pro mě spíš zábava dát si zasebou 11 raidů na Vault, to zní slibně . Z toho by mohly padnout i nějaký nový lege
co se tyce goldu, jestli jeste funguje ten gem na goldy (ze padaj v ultra mnozstvi ze skoro kazdyho moba), tak na co honit vaulty....
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Nooo, on na začátku někdo ten kámen ještě totiž nemá.
Jak píše GE, někdo ten kamen ještě nemá (strašná představa) a ve Vaultu jsou různů druhy gobů, takže i gemy a matroš+ na konci lege....Btw, nic neřešte, prostě kdo chce Goblin raid ať se přidá
Tak goldy je taková surovina, že fakt nevím co s tím, a to jsem na HC ve vaultu byl jednou jedinkrát Blížím se 7mld a furt to přibejvá, a vyššíma GR to ani jinak být nemůže - pořád jen boost boost boost všeho...
Ale s tím ringem je to pro mne novinka, ač nepodstatná
Ale s tím ringem je to pro mne novinka, ač nepodstatná
A musí se ten ring rozložit i s těma surovinama, nebo stačí samotnej?
se surkama....