Kanai´s Cube
T je jako dead breths? :-D nebo jak se to píše :-)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: Kanai´s Cube
Jo, prostě to cucání pro kojence nebo starce co padá z elitek.
Včera mě jich zůstalo 5:-D ale mám build na jejich farmu tak budu farmit
-
- Zhar the Mad
Hoď jsem odkaz na itemy z toho buildu nebo názvy stačí. Vím, že je na to i nějaká legendárka - několikrát jsem ji rozbil. ale nepamatuji si co to vlastně bylo.
Snad se to dalo i vycraftovat u kováře. hmmm.
Snad se to dalo i vycraftovat u kováře. hmmm.
Co vím tak je jen sada, která umožnuje že místo jedné láhve ti padnou dvě. O jiném zlepšní dropu nevím
Odkaz na postavu se kterým to jedu. Na některé věci se nekoukej, nehraji to dlouho a nemam štěstí na drop
https://eu.battle.net/d3/en/profile/McT ... o/62154959
Odkaz na postavu se kterým to jedu. Na některé věci se nekoukej, nehraji to dlouho a nemam štěstí na drop
https://eu.battle.net/d3/en/profile/McT ... o/62154959
-
- Zhar the Mad
JJ, to je craft set na mlíko. Už vím.
Protože na PTR jedu úplně od začátku, tak díky nastaveným spotřebám enchantingu mám teď zase nedostatek žlutýho odpadu, kterýho mám na live tuny bez užitku.
Jinak jsem drobet poslouchal a četl děj k té kostce ve hře a Zoltán tam říká, že kanálová kostka je původní mocná věc, který se horadrimové tak báli, že ji schovali a místo ní vyrobli slabší horadrickou kostku, kterou pak normálně používali. Tedy kanálová kostka je silnější předchůdce horadrický kostky.
Protože na PTR jedu úplně od začátku, tak díky nastaveným spotřebám enchantingu mám teď zase nedostatek žlutýho odpadu, kterýho mám na live tuny bez užitku.
Jinak jsem drobet poslouchal a četl děj k té kostce ve hře a Zoltán tam říká, že kanálová kostka je původní mocná věc, který se horadrimové tak báli, že ji schovali a místo ní vyrobli slabší horadrickou kostku, kterou pak normálně používali. Tedy kanálová kostka je silnější předchůdce horadrický kostky.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
No...když si vemu, co všechno se dalo dělat s Horadric Cube, tak mi oproti ní přijde Kanai's Cube jako pouťovej balónek.
neboj blizz to dava vzdy do prvej verzii ako beta rovnako to bolo z riftamy a GR urcite pribudnu recepty moznosti atd.... treba si pockat.
No jo nakoniec bude k tej kocke treba 50 stranový manuál :o)
Minimálne su v kanálnej kocke recepty v hre a netreba ich hľadať po internete ako pri horadrickej. Už tímto ju prekonáva.
-
- Zhar the Mad
Kanalová kostka neumí extrahovat některé unikátní vlastnosti - z oslepující helmy, z Ashbringeru a bůh ví z čeho ještě - sere mě co s prominutím.
A to je bug, alebo zámer, že neextrahuje z ashbringeru?
-
- Zhar the Mad
TO nevím, ale meumí víc legendárek. Udělal jsem post na ofíko fóru Blizzadru a lidi mi tam za chvíli naházeli další unikáty, které nejdou. Pak ten svůj první post v tom tématu upgrajdnu.
Podle mě to neumí to kde mají problém s implementací nebo je to bug. Třeba ale AShbringer není v seznamu kostky namalovanej - ani tam nemá ikonku.
Podle mě to neumí to kde mají problém s implementací nebo je to bug. Třeba ale AShbringer není v seznamu kostky namalovanej - ani tam nemá ikonku.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ashbringer nevim, ale Blindovaci helma to ma jako secondary, ne orange text, takze tam to bug urcite neni.
-
- Zhar the Mad
JJ, taky už ji nepočítám.
nemam nacteno jak presne to bude fungovat a zajima me konkretni item - umi to vzit afix z rorgu na redukci poctu setovek? pokud ano, tak v podstate zadnej jinej neck/ring afix neni dulezitej...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
tak to umozni vzniknout hodne zajimavejm kombinacim....a celkem teda pujdou prebrat 3 "vlastnosti" itemu z kazdy skupiny jeden - zbran / armor / sperky ?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1981421 ... 2015#kanaiAlfajk píše:tak to umozni vzniknout hodne zajimavejm kombinacim....a celkem teda pujdou prebrat 3 "vlastnosti" itemu z kazdy skupiny jeden - zbran / armor / sperky ?
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1980233 ... 2015#kanai
-
- Zhar the Mad
Odzkoušených komb přes kanál kostku, která budou účinná zase tolik nebude. Množství komb by se zvýšilo, kdyby ke každý části brnění umožnili používat nikoli 1, ale 2-3 vlastnosti, to by bylo kombinací a typů, že bychom se z toho s Blizzardem opupínkovali. My bychom zkoušeli komba jak cvoci a Blizzard by to ladil 100 let.
Ovšem by to vyžadovalo potom zvýšit více obtížnost vyšších GR a riftů. Hra by se tak v tomto přiblížila zábavě kombinaci skillů u konkurenční hry.
Recepty do kostky asi časem přibudou, základ se testuje a pak není problém přidat další i třeba v možném datadisku nebo dále.
Třeba u barbara stejně skončíte u 2 hlavních účinných typů - WW physical a WW light na vyšší GR, physical s hexing paints a furnace a royalem a lighting s bleskorodeem palicí + hexing + royal. Zase tolik komb 1 možnost pro část gearu nedává.
Ovšem by to vyžadovalo potom zvýšit více obtížnost vyšších GR a riftů. Hra by se tak v tomto přiblížila zábavě kombinaci skillů u konkurenční hry.
Recepty do kostky asi časem přibudou, základ se testuje a pak není problém přidat další i třeba v možném datadisku nebo dále.
Třeba u barbara stejně skončíte u 2 hlavních účinných typů - WW physical a WW light na vyšší GR, physical s hexing paints a furnace a royalem a lighting s bleskorodeem palicí + hexing + royal. Zase tolik komb 1 možnost pro část gearu nedává.