Zeď nářků
Ty ale delas to stejne a taky se upinas pouze na jednu moji vetu
btw: To s tim "by jsi" delas schvalne? Ja to opravdu myslel jako dobrou radu, a ty to hned zas dvakrat pouzijes. Spravny tvar je "bys"!
btw: To s tim "by jsi" delas schvalne? Ja to opravdu myslel jako dobrou radu, a ty to hned zas dvakrat pouzijes. Spravny tvar je "bys"!
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zeď nářků
No ano, a ty se furt bráníš... nevím proč, řekni žes to napsal blbě a je to. Nebo neříkej nic a já to vezmu. A nedělám to schválně v mém věku už některý věci nepřetavíš, tak to ber jako dialekt.
Jestli chceš můžu poslední dvě stránky smazat... Protože se asi nedohodnem...
Jestli chceš můžu poslední dvě stránky smazat... Protože se asi nedohodnem...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Neee, ja to tu chci nechat
A odted uz je tu zas prostor na brekot a narky. Tak lidi do toho
A odted uz je tu zas prostor na brekot a narky. Tak lidi do toho
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Fajn tak teda: nemám čas hrát, učim se fyziku :/
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Dnes to taky moc růžově nevidím snad se tam dostanu alespoň na hoďku....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jak dlouho to hraješ prosim tě? 2dny? nebo je to debilní pokus o trolling? Pokud vážně nevíš, omlouvám se za ty otázky a odpovím, ano.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
chvili tu clovek není a hned 3 strany textu? myslim ze se to zvrhlo vice nez je zadouci, proto uz nebudu dále reagovat zadnou sáhodlouhou protiargumentaci, radeji bych to nechal vychladnout, myslim ze asi to nejdulezitejsi padlo a nemá smysl to pitvat.
strucne : pro me umet hru není pravy vyznam "skillu", ja skill vidim v dovednosti, vlastnosti, kterou dany clovek ma a nemusi se ji ucit. Ocividne to ma tady každý jinak, asi nemá smysl resit dal.
ještě ke Quinovi = on sam prohlásil ze celych 365 dni v kuse chce každý den streamovat alespoň 8h denne (pouze D3), většinou dava i dvojnásobek - chce tim vytvorit nejaky rekord, takovy clovek potom opravdu zadny socialni život nemá, pokud je to pro nekoho věc k obdivu, budiz, nepopiram ze bezny clovek něco takove neda uz jen prave kvůli tomu ze nejaky socialni život ma. Osobne mam ale jiné zivotni priority, tudíž pro mne to nic k obdivu není. A neobhajoval jsem ho, pouze poukazoval na fakta která jsem k dane situaci znal, to ze ho nemusim neznamena ze tyto fakta budu schvalne ignorovat a podporovat tak vyssi hate na nepravdivých informacich.
a ještě jedno pouceni (hlavne pro me), nikdy netvrdit na fan strance dane hry něco co by se mohlo dotknout jejich ega, to je cesta do pekel - proto jsem si asi vyslouzil tu přezdívku Satan, hm? priste se radeji vypsat na redditu
strucne : pro me umet hru není pravy vyznam "skillu", ja skill vidim v dovednosti, vlastnosti, kterou dany clovek ma a nemusi se ji ucit. Ocividne to ma tady každý jinak, asi nemá smysl resit dal.
ještě ke Quinovi = on sam prohlásil ze celych 365 dni v kuse chce každý den streamovat alespoň 8h denne (pouze D3), většinou dava i dvojnásobek - chce tim vytvorit nejaky rekord, takovy clovek potom opravdu zadny socialni život nemá, pokud je to pro nekoho věc k obdivu, budiz, nepopiram ze bezny clovek něco takove neda uz jen prave kvůli tomu ze nejaky socialni život ma. Osobne mam ale jiné zivotni priority, tudíž pro mne to nic k obdivu není. A neobhajoval jsem ho, pouze poukazoval na fakta která jsem k dane situaci znal, to ze ho nemusim neznamena ze tyto fakta budu schvalne ignorovat a podporovat tak vyssi hate na nepravdivých informacich.
a ještě jedno pouceni (hlavne pro me), nikdy netvrdit na fan strance dane hry něco co by se mohlo dotknout jejich ega, to je cesta do pekel - proto jsem si asi vyslouzil tu přezdívku Satan, hm? priste se radeji vypsat na redditu
a nebo na forum o vcelce maji, tam budes za kinga, tady si se znemoznil klausi.......
a zdejsi King jsi zcela nepopiratelne ty tve prispevky by opravdu stalo zato nekde vystavit, je skoda si je nechavat pouze pro toto forum
se o to postarej, muzes byt muj poskok treba, jestli chces?
takovou lukrativni nabidku budu muset s litosti odmitnout, nicmene nemusis se bat, zvladnes to zcela sam pokud budes nadale sirit podobna moudra, dozajista si toho svet drive ci pozdeji vsimne
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nelíbí na Satanovi? Na fóru o Diablu?
hm..... možná tě přejmenuju
hm..... možná tě přejmenuju
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Néééé,furt nechce padnúť anc piercing dart alebo aspoň anc kukri.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Tyčkine, dej mi kontakt na tvýho dealera, bo to co kouříš musí být kvalitní matroš!!!
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
To není o kouření, souhlasím s Tyčkou. Hrály proti sobě dvě naprosto rozdílné kategorie hráčů.