chvili tu clovek není a hned 3 strany textu? myslim ze se to zvrhlo vice nez je zadouci, proto uz nebudu dále reagovat zadnou sáhodlouhou protiargumentaci, radeji bych to nechal vychladnout, myslim ze asi to nejdulezitejsi padlo a nemá smysl to pitvat.
strucne : pro me umet hru není pravy vyznam "skillu", ja skill vidim v dovednosti, vlastnosti, kterou dany clovek ma a nemusi se ji ucit. Ocividne to ma tady každý jinak, asi nemá smysl resit dal.
ještě ke Quinovi = on sam prohlásil ze celych 365 dni v kuse chce každý den streamovat alespoň 8h denne (pouze D3), většinou dava i dvojnásobek - chce tim vytvorit nejaky rekord, takovy clovek potom opravdu zadny socialni život nemá, pokud je to pro nekoho věc k obdivu, budiz, nepopiram ze bezny clovek něco takove neda uz jen prave kvůli tomu ze nejaky socialni život ma. Osobne mam ale jiné zivotni priority, tudíž pro mne to nic k obdivu není. A neobhajoval jsem ho, pouze poukazoval na fakta která jsem k dane situaci znal, to ze ho nemusim neznamena ze tyto fakta budu schvalne ignorovat a podporovat tak vyssi hate na nepravdivých informacich.
a ještě jedno pouceni (hlavne pro me), nikdy netvrdit na fan strance dane hry něco co by se mohlo dotknout jejich ega, to je cesta do pekel - proto jsem si asi vyslouzil tu přezdívku Satan, hm?

priste se radeji vypsat na redditu