To ze D3 vyzaduje nejakou i sebemensi davku skills je vazne zabavna myslenka a rad v diskusi budu pokracovat, asi budu marne ocekavat ze se zde mezi fanboys only najde nekdo kdo nezaujate zhodnoti muj i vas nazor,takze to bude dost jednostranne, ale ja se vlka nebojim

Postovat btag = to mi pripomina takove postuchovani na ZS kdo ma vetsiho pindika, k tomu se snizovat urcite nemusime panove.
Predne ja o sobe netvrdim ze jsem mistr sveta, tudiz nemam potrebu neco dokazovat, ja pouze poukazuju na fakt, ze tato hra je pouze o case ktere ji venujete, dost mozna i o stesti co vam dropne a jaky se vam vygeneruje rift atd. Pokud tvrdite ze je to jinak pojdme o tom normalne diskutovat a ne jen hazet posmesne poznamky o tom jaky jsem noob a at postnu btag, tedy pokud je zde nekdo alespon nekdo dospely (myslim hlavne dusevne nikoli vekem..) a je toho schopny.
Ja zatim nevidel ze by takto vysoky GR dal nekdo kdo ma v celku prumerny gear a prumerny PL, vzdy se jednalo o naleechovane rychlokvasky ktere potrebuji nalakat ovecky na svuj stream,ale se skillem to nemelo nic spolecneho soude i dle YT videii ktere jsou k dispozici napr. od Quina.
Pokud se mylim budu rad kdyz mi dokazete opak, nejsem zadny zaslepeny fanboy jako vetsina zdejsich, takze nazory ostatnich si rad vyslechnu - dekuji.