Zeď nářků
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tvle já mám nápad. Kolikrát maj tady ti dva pravdu, ale už to přesahuje meze.
Navrhuju někde v offtopicu udělat téma 18+ a tam si to můžete vyrikat se vsema oblibenema slovama ne? A všichni budou spokojeni, zbytek se pobaví.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Navrhuju někde v offtopicu udělat téma 18+ a tam si to můžete vyrikat se vsema oblibenema slovama ne? A všichni budou spokojeni, zbytek se pobaví.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: Zeď nářků
s jeho inteligenci to tema nema sanci vubec najit. vsak je to chudak, jestli je zenatej tak mu to dava manzelka pekne sezrat a tady si jen chodi vylejvat srdicko.
a aby to nebyl oftopic: tak od zacatku sezony mi jeste nepadl dobrej neklak kde by bylo alespon 9%+ a 90%+, sem fakt zoufalej
a aby to nebyl oftopic: tak od zacatku sezony mi jeste nepadl dobrej neklak kde by bylo alespon 9%+ a 90%+, sem fakt zoufalej

Fakt vás to baví ohovárať sa navzájom?
Včera GR úplně na ****. S DH naprosto bezva roll, Lacuny skákači v celým patře(úzké chodby) a jejich elite verze pouze ve složení Reflect/Thunder/Jail/Horde...skrz ty úzký chodby to nešlo ani moc dobře vynechat to patro, takže zase pár klíčů 47+ v ****
. Korunu tomu nasadil asi třetí GR46 s mazlíkama typu Morlu a Exorcist....

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Také si pobrečím, solo GR51 na konci na bosse 4:30 (bez pylonu :-) ) a stejně jsem to nedal :-D dostal jsem Agnidoxe a ten blbec neustále na mě házel mortar a fire bally, pořád jsem ležel na zemi :-/
Včera hra stála za nic... Kadala mi dvakrát po sobě dala jen zlutej a modrej trash za 950 shardu... Mám takovy pocit, že A IK rukavice, A WW rukavice a A IK kalhoty jsou pro mě zakleté itemy a nemám je vůbec na droplistu.
Takže to bylo včera zakletý u více lidí koukám
. Zapoměl jsem dodat, že jsem 2x chytnul na konci jako bosse Orlashe...ten z*rd je neuvěřitlelnej!! rozmnožuje se, je rychlej jak fretka a ty paprsky snad mají 4 ruzný elementy nebo nevím.....
No nepřipadal mě před patchem zrovna slabej, jakej byl sakra důvod ho takhle boostnout??? hnus velebnosti, jdu blejt

No nepřipadal mě před patchem zrovna slabej, jakej byl sakra důvod ho takhle boostnout??? hnus velebnosti, jdu blejt

- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To je zase more slzy
Ja tez nejakou prihodim,ikdyz vcera jsem jich par utrel :p ( konecne druhy Unity
).Jenze to nestaci!!!Kde je hergot relikvie na nesmrtelnost a kde je Ackova verze IK 2h
!!!To se mam porad crckat s tou jednou co mi padla
???
Hned mi je lipe
Odpoledne muzu jit s usmevem do prace...

Hned mi je lipe

-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Já s radostí včera v partě poprvé pokořil GR 51 ... a těšil se, že 30% šance na upgrade aspoň jendou vyjde ... A NIC :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Sháním ji od patche, no comment

Seton: Orlash je hroznej po patchi. Ty jeho paprsky se moc nedaj, navíc když použije ty stěny a pak tě s nima zavře, tak moc šancí nemáš. Všichni ostatní bossové mi nepřijdou nějak hrozný, ale Orlash teda jo.
Nedávno jsem na HC rozjel WW barba. Ve Vanille mě strašně bavil a teď mě to chytlo zase a následující dny se budu výhradně točit po place jako čamrda. Ale mám ustavičně problém s fury... Takže se pravidelně sekám v davu potvor a life letí nebezpečně dolů. Modlím se za drop BK mečů a otravuju týden Kadalu, ale zatím velký hnědý...
Pada vam ted setovy prsteny Focus a Restraint? Jakooo pred patchem to byla fakt nepouzitelna vec, takze tuny jsem toho rozvaril a kdyz ve hre vypadl zeleny prstynek tak to bylo vzdy a jeeeee, zase soula. Ted me to vubec nepada a Kadala na me zvysoka se..
Jaky mate zkusenosti vy?

GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
Mě padne každý den aspoň jeden, ale všechno craps... :-) mám jiné problémy co mě nepadá :-D
F/R už mám na 3 postvách použitelný, jednou v A verzi
padají docela dost 

F/R padá jak na běžícím páse, několik v A-provedení jsem jich už sešrotoval, což se o ancient parth. defenders bracerech říct nedá, ty mi prostě nechtěj padat a Kadala je nemá na skladě :-(
Mě vůbec nepadá na sezóně A verze BK mečů. Obyčejné jsem už několikrát sešrotoval ale ancient ani prd.
4 dny se snažím od Kadaly, aby mi dala A shouldery a zatím ani prd .. těch BS, co jsem do ní vrazil už ani nevím kolik bylo 

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
No, občas nyní hraju pet WD. I když se změnil skil FS tak, že lze hrát i jiný elementy s pety než jen physical, tak i při použití zbraně s +% elemntů zjišťuji toto. Physical fetish pet build je asi stejně nejsilnější a hlavně stejně nejvíc boostne ANCIENT KUKRI. Kurnik, já ji chcííííííííí. Ona totiž Ancient jednoručka s lementem je na tom cca stejně jako non ancinet Kukri + BBW. Bych blil být takto závislej u jedný classy na 1 konkrétní vzácné zbrani.
To je náhodička, včera jsem Kukri PET build nahodil a užívám si ho. A zrovna teď sem přemýšlel na těma elementama. Přesunem se pls v diskuzi do WD vlákna, pojdně trošku teorizovat a zamyslet se tam ,ať není OT
.