Toto je moja rec urcite zaujima aj mna novy akt nova postava/mozno 2 / Tiez by sa mi pacilo neako kompenzovat voci lvl paragonu odmenu .... kde prvych 10 spravite za par minut ale neskor je to porod a odmena zato je smiesna, tak isto by sa mi pacilo poriesit napriklad 3 vlastnost na leg.gem alebo tiez to kompenzovat lvl gemu. A neaka obtiaznost to ma nikdy netocilo....podla mna skor spravia dalsi lvl obtiaznosti....Massacre alebo nieco podobneSeton píše:Spíš by mě zajímalo co bude za Akt a jestlipak bude nová postava
V datáči bych taky uvítal zrušení trialu a víc odměn za paragon...protože +5 do primárky je ve finále prd za ty vypocený XP . Mě by se líbilo třeba přidání +X% do elementu za paragon. Podpořilo by to i rozmanitost buildů, nemusel bych to řešit na věcech a dát místo toho jiný staty
Diablo 3 second expansion ? yes/no
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: Diablo 3 second expansion ? yes/no
Blbnou na kvadrát jak s řešením 2H zbraní jak se proflákli, že tomu prd rozumí.firdecek píše:Trialy podle mě změní už mnohem dřív - teď na tavern talku říkal nějaký developer, že Trialy jsou nyní pod těžkou analýzou, jak se s nimi vypořádat. Až na něco příjdou, tak to oznámí...jsem zvědav na to, jak to upraví, ale je jasné, že Nerf Incomming...
Řešení bylo navrženo. Trialy budou jen pokud chceš vyšší GR key než ketrý jsi už udělal, jinak do maxima v menu vybereš to tvého udělaného maxima jaký GR chceš jet. POkud chceš vyšší vybereš trial pro získání vyšší GR keye. Ale to né to by bylo moc snadný a všem by se ulevilo, ale to se přece nedá takto. Eviodentně trialy tak jak jsou vymyslel v Blizzardu nějakej vyšší dveloper manager, kterýmu nemůžou nyní říct, že je to blbost jak to nyní je a ale musí se mu jako vsugerovat, že s touhle novou změnou přišel vlastně on. A to chvilku trvá, než to spolkne.
Však víme jak to ve velkých firmách chodí.
- vakek
- Quill Rat
- BattleTag:Vakek#2244
No já doufám, že něco oznámí na Blizzconu. Mimochodem co si myslíte na tzv. Cursed Realms na které se přišlo v dataminingu?.Údajně v nich nemáte svůj gear,followery ani nic takového...tak tuším dvě možnosti...buď nějaký druh riftu v budoucím patchi či datadisku nebo možná "PvP" ? Ale kdo ví..jen hádám...co si myslíte vy? :-)
No ja by som uvítal rozdelovanie bodov pomocou "stromu v D2 tak, ako tu už bolo spomenuté.
A určite by som uvítal aj novú postavu, napr. Neromancer?
Prečo nie, že áno ?
Prečo nie, že áno ?
- vakek
- Quill Rat
- BattleTag:Vakek#2244
Ano proč ne. I Amazonka s jawelinama nebo druid a jeho přeměny.... Kdo ví co pro nás chystají :-)
Akože nie romantická postava?hugin píše:No ja by som uvítal rozdelovanie bodov pomocou "stromu v D2 tak, ako tu už bolo spomenuté.
Prečo nie, že áno ?
Já vidím jako nejreálnější nový char druida nebo něco takového co se specializuje na proměny, protože žádná taková postava tam není, navíc je to postava společně s neckrem hráči nejvíc žádaná a necra nahrazuje WD.
Akorát upřesním větu "...Necra nahrazuje WD". To buhužel ne . Stylem hraní jo, ale sílou ani v nejmenším . Necro z D2 by WD natrhnul pr*el až k lopatkám
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !