preferujete hru v parte alebo solo ? tesite sa na patch ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
mOlOtOw123
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mOlOtOw#2632
preferujete hru v parte alebo solo ? tesite sa na patch ?

Příspěvek od mOlOtOw123 » 29.03.2015, 00:56 hod.

caute gembleri :) chcem sa opytat ci sa vam hra lepsie v parte aleo solo ? lebo hra v parte je omnoho efektivnejsia ale zato mi to pride dost nahlavu, niekedy to vyzera ako by mi chcel vybuchnut monitor od tolkej duhy farieb :D je to fakt dost nahlau :D

tesite sa na patch ?

motherfucker
Gorebelly
BattleTag:tvoje mama

Re: preferujete hru v parte alebo solo ? tesite sa na patch

Příspěvek od motherfucker » 29.03.2015, 08:38 hod.

Na patch se tesim hodne a nebyt lidi v klanu uz asi ani nehraju protoze uz sem od doby co sem se vratil nahral pres 300 para a uz se opet dostavuje pocit monotonosti a toho ze to chce pauzu a nacerpat novou energii takze u mne to zachrani bud to patch nebo opet pauza aspon dva mesice tak to proste mam nedokazu hrat porad dokola jedno a to same treba dva roky v kuse to bych byl zraly na chocholouzka proste Dia neni pro kazdeho a podstatou Dia je nekonecna monotoni farma coz mne sice dokaze zabavit na dost dlouhou dobu ale vim ze pokud pocitim ze potrebuju pauzu tak i prez to se k teto hre zase rad vratim...

Vizharan
Wraith
BattleTag:Vizharan#2979

Příspěvek od Vizharan » 29.03.2015, 10:20 hod.

Ahoj, já to mám tak že občas hraji sám a občas s lidma z klanu. Ona totiž hra solo má své výhody a samozřejmě nevýhody. Jako velkou výhodu beru to že, člověk se nemusí na nikoho vůbec ohlížet a zdržovat se a může klidně po jednom GR jít hned další. Už kolikrát se mě stalo že jsem musel čekat na další tři partáky než si udělají pořádek v invetáři a protočí popřípadně u enchcky různé věci. Ale zase velká výhoda ve skupině je ta že jsou vyšší expy za hru a hlavně i větší zábava ale zase záleží jakou partu máte že. Pro mě je zábava hra solo i v partě, záleží na co je zrovna chuť a hlavně jací lidé jsou online :)

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 29.03.2015, 19:00 hod.

Hravam public + v clane solo nehravam vobec a solo ma to ani nebavi ked je to uz perma online tak hravam s ludmi

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 30.03.2015, 10:02 hod.

hraju temer vyhradne public T6 rifty, samotnyho me to nebavi, a vcera jsem zkusil i public GR a ma to taky neco do sebe.

K D3 se dostanu tak jednou za mesic, vnimam hru uz jako uz davno dohranou, co mi nema moc co nabidnout, cili mezitim je to novy Cities Skylines ("dohrano za pouhe dva dny s mestem pres 100.000 obyvatel a monotonosti), Dying Light ("dohrano" za tejden kdyz uz slo vsechno na jednu ranu), a dneska rozehraju Shadow of Mordor, kdyz konecne vysly poradny patche.

Ale D3 je porad takova sdrcovka kdyz na chvili neni co jinyho hrat, ze by trba padla Furnace apod., a ta padla vcera, jen ji jaxi neni na cem pouzivat.... :)

kaindra
Wraith
BattleTag:Kaindra#2514

Příspěvek od kaindra » 30.03.2015, 11:52 hod.

hraju jak solo, tak jen s kamosem tak taky i na publicu (tam jen T6 speed rifty). Na patch se tesim, obzvlast na sorcku. Jak bylo receno, vse ma svoje vyhody a nevyhody, u hry v parte me furt fascinujou lidi co furt cumej a neco hledaj v truhle a neco si furt varej, TO SI TO ku*va NEMUZOU UDELAT AZ SE DOHRAJE?? :lol: :lol:
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 30.03.2015, 12:01 hod.

Já jím každé 2-3 hodiny a má to vždy přednost před Diablem, lidi to moc nechápou, jedou furt a jídlo maj jen na přežití ráno a před spaním :D. Dost často kvůli tomu ztratím dobrou partu: "nezastavujem, máme spoždění". Já jsem solo hráč, ale hru v dobré partě mám v současnosti hodně rád (speed GR), ono ani nic jiného nezbývá, Blizzard tlačí lidi do team game. Solo má tu výhodu, že člověk, když hraje, tak jede jak fredka jeden za druhým, v partě vždy nějaké zdržení je, ale celkově se to vyplatí jak v zábavnosti tak v efektivitě.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 01.04.2015, 05:18 hod.

Hraji primarne se spoluhraci z klanu mhc. Hrajeme na pohodu, ale snazime se dobyvat co nejvyssi gr. Vyhodou je, ze hranim v parte dostavate vic expu a mate vyssi sanci vyhnout se ripu lagem a dc nez v solo hre. Vzdycky u toho paradne pokecame a odreagujeme se. Nevyhoda? Snad max hra do pozdnich vecernich hodin. Manzelky kluku maji asi nervy z oceli :D

Pak je tu jeste season 2, kde jedu vetsinou public t6 rifty a i gr.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 01.04.2015, 07:06 hod.

SOLO...ale když můžu, tak na split bounties nebo nějaké to GR a riftování se přidám do party, pač je to zábavnější a výhodnější. Bohužel je často D3 nehratelné kvůli mnoha efektům a mému slabšímu compu :)

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 01.04.2015, 07:28 hod.

Já plně rozumím tomu, co píše Dava_C, jen s tím rozdílem, že u mne jde o tekutou formu :-), co se týče hraní je to tak 50/50 i když v poslední době převažují GR speed rifty v partě s lidmi, kteří jsou v tom opravdu dobří a odsejpá to, za to jim patří upřímné dík :-)

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 01.04.2015, 14:27 hod.

v parte s lidma na TSku kdy kecanim o vsem moznym hra pekne plyne a je plno srandy, doba kdy hraju solo je max kdyz delam achivmenty nebo fast a1,3 bounty na publiku. solo hrani je nuda

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 01.04.2015, 15:12 hod.

Bounties public splitfarma, to je jasný. nyní to lidi často už na publicu umí, většinou.
T6 rifty publuic, když jsou v partě lidi nad PL 500, jinak vyskakuji a lezu do nový party, už mám prostě public zkušenost.
GR solo, napublicu je to ztráta času, max v domluvený partě, ale to jsem nikdy ještě GR takto nehrál.

Ještě nějaký dotazy, s výjimkou detailů, které jsou pod nějakou právní ochranou? :green:

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 01.04.2015, 16:58 hod.

loner z 98% svého all time gameplay since 1988 :green: a patchů bylo a bude, není nač se těšit :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Rawmen
Gorebelly
BattleTag:Rawmen#2174

Příspěvek od Rawmen » 02.04.2015, 11:02 hod.

Dava_C píše:Já jím každé 2-3 hodiny .
Hehe, cvičíš co? S jídlem to mám podobně, jinak mi přijde, že hraju spíš s kuřákama, ne že bych mi to vadilo, ale jsem nekuřák, takže to jejich "5 minut afk, jdu na cígo" je pro mě méně pochopitelnější, jak "20-30 minut afk, idem jist"-

Jinak já hraji tak půl na půl, ale GR většinou sám a na publicu T6 farmy riftů, ale přijde mi, že tam je s prominutím dost dementů, co furt čumí do truhly, běhaj od kováře ke kameníkovi a já nevim co. A úplně nejradši mám, když se přijdou do hry a hned odejdou a takhle idealně několik lidí za sebou. >:roll:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 02.04.2015, 11:26 hod.

:D :D ;).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 02.04.2015, 11:32 hod.

Hlavně že jsi každý přijde na to své ne? :-D
Jinak za mě můžu doporučit raději comunita než public...

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 03.04.2015, 17:03 hod.

Rawmen píše:
Dava_C píše:Já jím každé 2-3 hodiny .
Hehe, cvičíš co? S jídlem to mám podobně, jinak mi přijde, že hraju spíš s kuřákama, ne že bych mi to vadilo, ale jsem nekuřák, takže to jejich "5 minut afk, jdu na cígo" je pro mě méně pochopitelnější, jak "20-30 minut afk, idem jist"-

Jinak já hraji tak půl na půl, ale GR většinou sám a na publicu T6 farmy riftů, ale přijde mi, že tam je s prominutím dost dementů, co furt čumí do truhly, běhaj od kováře ke kameníkovi a já nevim co. A úplně nejradši mám, když se přijdou do hry a hned odejdou a takhle idealně několik lidí za sebou. >:roll:

Mně už kuřáci u hry vaděj. Někteří jsou tak s prominutím blbí, že se hoděj afk na cigáro a ani se neobtěžují to říct. To je samozřejmě na kopnutí do cíněnek. Zažil jsem to i na publicu, pak samozřejmě je takový exot vykopnut nebo je asi nějak postiženej, že neznámý lidi na něj budou 10 min čekat. :shock:

Sonic1SVK
Fallen Shaman
BattleTag:Sonic1SVK#2152

Příspěvek od Sonic1SVK » 04.04.2015, 15:23 hod.

Ja prevazne hravam public. No kedze niekedy su tam fakt dementi kedze zabijeme bossa v Rifte a nejaky debil to hned zatvori. Alebo furt je niekto AFK a neide ho kicknut. Teraz hravam povacsine Solo kedze neviem kolko budem mat casu a v Solo si mozem dat pause :)

Rawmen
Gorebelly
BattleTag:Rawmen#2174

Příspěvek od Rawmen » 04.04.2015, 16:48 hod.

Jo public, tam je dementů spousta. Minule jedem rift, narazíme na hromadu goblinů a dement se portne do města a zavře to. To fakt udělá jenom dement.

btw: proto neváhejte a přidej Te si mě, nemám problém se přizpůsobit a hrát tak nějak všechno. Momentálně jedu monka a rozjíždím k tomu wizarda. :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 04.04.2015, 18:20 hod.

A kouříš? :shock:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“