Šťastný to život noliferův

Weakzard dostal to kladivo teda větší a navíc nepoužitelný gameplay u našich setů. BéThis is the first of five viable specs I re-visited for testing post-nerf.
patch za patchem je hra horší a horší, ale to co mě trápí nejvíc - nedostatek místa v truhle - se pořád neřešíQuetak píše:patch za patchem je hra lepší a lepší, ale to co mě trápí nejvíc - nedostatek místa v truhle - se pořád neřešíAktuální truhla je objemem tak pro jeden char a to ještě člověk musí přemýšlet co nechat a co rozložit. Pro 2+ charů je místa žalostně málo a to teď ještě přibude ranec použitelných itemů/setů který si budu chtít taky schovat pro případný jiný buildy... Dám klidně 20E za dalších 10 tabů do truhly, jen chci tu možnost.
tohle že je po nerfu ?
Ano zatím to spouští pokusně v Asii, protože tam jsou jiné zákony než u nás či USA. Podle mě to ale časem spustí v té či oné podobě všude na světě. Protože jinak by si hráči založili prostě novou season postavu v Asian regionu a je to. Očekávám, že to nasadí cca po měsíci od Asia releasu. Je jasné, že lidi budou ty křídla, truhlu a hlavně exp boost kupovat jako blbíQuetak píše: Ty mikrotransakce budou zatím jen na asii ne? To než se dostane do eu tak moje truhla z kafrového dřeva praskne ve švech...a nepomůže ani spálit vojáčky![]()
Asi tak, nejvíce to shrnuje příspěvek mnou uznávanýho úspěšnýho wizarda:Demogorgon píše:Sem z Wizarda zklamaný. Asi můj FB set bude zahnívat stejnou rychlostí, jako má postava. A tak jsem se na začátku na ten patch těšil.
This all started off so well. Active communication with the devs, great things to work with, lots of potential and possibilities.
And then it just did a 180 and went straight back to the usual, feedback being ignored, nerfs/buffs completely disconnected from testing reality, and hammer solutions for delicate design ideas.
This is not doing much for my confidence as a consumer.