Otázky a Odpovědi
Re: Otázky a Odpovědi
Hellerovi never, ten jen zas dostal ban, proto mu to nejde
Zdravím chtěl bych se zeptat. Při hraní HC se mi kousl komp a musel sem restartovat. Po restartu byla má postava mrtvá. Jde s tím něco udělat nebo musím hrát znovu?
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
No to je takovej blbej RIP. Budeš muset odznova :-(
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Nevíte, jak na DP zmizet neexistující postavy? Mám tam smazaný postavy ještě z EU, kde jsem nehrál dva roky.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Pri rucni aktualizaci profilu nezmizej?
Ne. Ani když updatuju celej profil, ani když updatuju po najetí do těch neexistujících postav.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Zdravím,
prosím o radu:
Mám nainstalované diablo 3 a chci nainstalovat datadisk. Předpokládal jsem, že se instalace sama spustí po vložení DVD do mechaniky, ale nestalo se tak. Jak mám tedy nainstalovat datadisk?
Děkuji za odpověď
prosím o radu:
Mám nainstalované diablo 3 a chci nainstalovat datadisk. Předpokládal jsem, že se instalace sama spustí po vložení DVD do mechaniky, ale nestalo se tak. Jak mám tedy nainstalovat datadisk?
Děkuji za odpověď
A mas ho aktivovane na battlenetu? Pokud jo, tak ti ho battlenet launcher stahne sam, nebo mas pripojeni z praveku a potrebujes to pres to dvd? Na nem bude nejaka instalacka, kterou spustis, jako u kazdy jiny hry, ale nevim nekoukal jsem na nej nikdy, co tam vubec je
Včera jsem musel přeinstalovat Dibalo 3 (takže by mělo být vše aktuální i upgrady), instalace mi trvala přes 12 hodin. Na battlenetu je možnost přidat výrobní klíč (zatím jsem nezkoušel), takže zatím tam mám jen Diablo 3. A proto jsem očekával, že se instalace po vložení datadisku spustí sama. Ještě mě napadlo, jestli už obsah datadisku za ten rok od vydání není předmětem upgradů a tudíž by byl zbytečný (ale to doufám, že ne).
Jestli mas v battlenetu aktivni RoS poznas jednoduse, u D3 je launcher do cervena, u RoS do sediva
12 hodin? To jsi u toho dělal ještě defragmentaci disku ne? :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Třeba má ještě 56 modem. :&
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ahojte chcem vedieť,či pri critical hit chance 32proc je lepšie na ancient prsteni dať radšej+50proc crit damage či damage od 105 do 210.Ďakujem.
Je niekde zoznam, ktoré staty možu mať ancient verzie silnejšie od leg?
Je niekde zoznam, ktoré staty možu mať ancient verzie silnejšie od leg?
Ahoj.
S takovým dotazem ti nikdo nepomůže, protože chybí základní info .
Takže k rollu prstenu: HC nebo SC?? postava? build? tvoje CritCh a CritDmg hodnoty?? co je to za prsten?
S takovým dotazem ti nikdo nepomůže, protože chybí základní info .
Takže k rollu prstenu: HC nebo SC?? postava? build? tvoje CritCh a CritDmg hodnoty?? co je to za prsten?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ahoj tak: flame blades,disintegrate(fire),teleport wormhole,energy armor pinpoint barier,magic force weapon,blizzard apocalypse.Pasiv:astral presence,conflagration,unstable anomaly,elemental expositure.Teraz crit chance41,crit damage 271,ring ancient wailing host.Hram sice sc,ale nechci chcipat, ked char zdechne,tak mazem a hram znovu,niektory chalani z klanu ma zdravia okrem cau,ahoj a pod tiež:kolko postav si dnes vymazal?Ďakujem za rady.
to je dobrej pozdrav . Takže, kolik jsi jich vymazal včera?
No tak to se omluvuju, ale Wizze jsem za celé diablo hrál asi půl hodiny . Takže to přenechám jiným, ale info určitě nebylo zbytečný, oni to taky budou potřebovat . Obecně bych to viděl na CritCh, ale jak píšu, Wizz a já si nerozumíme
No tak to se omluvuju, ale Wizze jsem za celé diablo hrál asi půl hodiny . Takže to přenechám jiným, ale info určitě nebylo zbytečný, oni to taky budou potřebovat . Obecně bych to viděl na CritCh, ale jak píšu, Wizz a já si nerozumíme
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
zdar,sa rozhodujem medzi +50proc crit damage či damage od 105 do 210.Char som mazal len 1.Dúfam, že vtedy bolo čo najmenej susedov doma Intenzita mojho hlasu a forma slov bola dosť nepočuvaťeľná
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dal bych chd a na zbytku gearu nahonil víc crit šance (32 je krutě málo) - předpokládám že na tom ringu je cc když ji nenabízíš jako volbu na rerol
jinak u áčkovejch itemů jsou vyšší základní staty jako int vit, allres a i sekundární rezisty třeba, a hlavně DMG u zbraní tam je rozdíl obrovskej
cc chd a ats rcr cdr jsou myslím stejný maxima jako u non A itemů
jinak u áčkovejch itemů jsou vyšší základní staty jako int vit, allres a i sekundární rezisty třeba, a hlavně DMG u zbraní tam je rozdíl obrovskej
cc chd a ats rcr cdr jsou myslím stejný maxima jako u non A itemů
Zdar všem, rozhodl jsem se pořídit novou mašinu, abych si mohl konečně zahrát D3 a potřeboval bych pár rad.
1. Jakou grafickou kartu? Pročetl jsem tady kde co, ale moc moudrej z toho nejsem. A nerad bych si koupil nějakou co není podporovaná.
2. Jakou zvukovku?
Jinak počítám s tímto:
CPU - 4jádro i5 – 4590 3.30 GHz 6MB L3
RAM - 2x DIMM DDR3 4GB 1600MHz CL11 SR x8
Disk - ADATA SSD 128GB Premier Pro SP600 2,5 SATA III 6Gb/s 7mm
Za pomoc díky.
1. Jakou grafickou kartu? Pročetl jsem tady kde co, ale moc moudrej z toho nejsem. A nerad bych si koupil nějakou co není podporovaná.
2. Jakou zvukovku?
Jinak počítám s tímto:
CPU - 4jádro i5 – 4590 3.30 GHz 6MB L3
RAM - 2x DIMM DDR3 4GB 1600MHz CL11 SR x8
Disk - ADATA SSD 128GB Premier Pro SP600 2,5 SATA III 6Gb/s 7mm
Za pomoc díky.