Příspěvek
od Mlok » 22.01.2015, 08:00 hod.
Nebo můžeš zkusit Monka, tam se ten žebříček také rychle plní na vyšší GR. Prvních 150 míst už má Monk mírně lepších než Wiz. a to jsou komplet nové pokusy, u Wiz. je v prvních 150 pořád ne tak úplně málo nejlepších pokusů ještě z přech patche.
Jinak ale na EU už Wiz. také GR49 na prvním místě. Tedy tak špatné to s ní není. Jen to s Wiz. není tak lehké se dostat vysoko.
Nejhůře na EU je na tom aktuálně WD, Barb a Sader. Sader ale v jiných žebříčkách (season) je lépe (tam má i GR49).
Brum: Videa se mi žádná natáčet nechce. Hlavně by to nebylo moc instruktážní, protože to vůbec nehraju moc dobře (zatím hrozně málo praxe a k tomu zase nijak skvělý hráč na GR nejsem). Na US foru se určitě nějaké najde a to na vyšším GR než jsem dal zatím při zkoušení já. GR43 je aktuálně nic moc výsledek. Je ale pravda, že jsem třeba GR44 nezkoušel ani jednou, ten by ještě určitě šel i když už to nebude napoprvé jako GR43. GR45 si dokážu představit při výrazně větším množství pokusů. Výše už bych musel i zlepšit hru a také časem i bude lepší gear (a k tomu samozřejmě i tak dobrý roll riftu).
V každém případě na GR45+ je to opět o fishingu dobrého riftu. Potřebuješ jak dobrou skladbu mobů, tak dobrou mapu. Já včera jen tak nakouknul do dvou vyšší GR. GR47 jsem zkusil, že jsem měl z trialu tenhle klíč jako nejvyšší. To už bylo dost mimo, více než 8 minut jsem to přetáhnul (ale nebyl ani dobrý roll). A pak jeden GR45, ten jsem vybral dle lvl svojich gemů, abych je navýšil. 4 gemy jsem za ty dva rifty zvednul na 46 (bohužel na GR47 jsem začal 2x fail upgrade, jinak bych jel pořád jeden gem vícekrát když to byl vyšší lvl GR).
A klíči to limitované není. GR47 klíče dávám ve většině pokusů (moc jsem se nesnažil, klíč na GR48 taky občas půjde). Oproti PTR už mám mírně lepší gear, tak to jde snáze (na PTR jsem dával GR47 klíče jen sem tam a jako max).
Edit:
A to máš light imunity amulet, ten pomůže hodně. Thunderstorm mi teď vadí asi nejvíce.
Gear je ale základ, ono se to nezdá, ale máš toho docela dost na změny a bude to opravdu znát:
- rukavice s vit nebo RCR musí být, s IAS určitě ne
- na moje rukavice v profilu nekoukej, ty hraju pouze na T6, kde mi stačí jak tougness, tak s MS buildem nemám problém ani s hatred managementem a je tak jedněch 7% IAS pro MS příjemných (a navíc jsou ancient verze s pěknou dex); na GR mám aktuálně jedny ancient s 8% RCR (i když na ancient nízká dex) a pak druhé obyč verze s vit s pěkným rollem. Více jsem hrát ty s vit, abych nedostával 1-hit kill, ale zkusím i ty s RCR. Možná bude potřeba jít cestou více dmg a méně toungess. Do party pak v každém případě ty s RCR (ale tam chci pořídit časem i variantu s Area dmg)
- Rucksack s CA mám také s RCR, to jen s MS zatím s RCR není (na T6 to ale zase nevadí, tam mám RCR tak akorát kolik potřebuju)
- ramena musí mít RCR (nejlépe dex, RCR, CDR, sentry)
- na zbrani určitě také RCR
RCR ti tedy chybí hodně a jak Priders fall zdaleka nejede pořád na GR, tak o to více to je znát. Ono kromě toho, že nemůžeš tolik střílet CA bez více RCR, tak současně máš i málo Vaultů
A pak mám o něco větší dmg (hlavně za trochu více ChC/ChD).
Edit2: A pak jsem zapomněl na jednu důležitou věc. Vždy hraju s Polar station (tedy akorát do party určitě Spitfire turret). Nejen, že výrazně zlepší procování trapped gemu, ale hodně pomůže s defense na vyšších GR (tedy máš více času na střílení a současně více jede Priders fall).
Asi mi tak vyjde i malinko lépe používat CtW oproti Steady aim na vyšších GR.