Tady se nikdo nebaví o tom , jestli je to placené a nebo ne .
Ty sis jejich služby zaplatil tím , že sis koupil JEJICH hru . Věř , už na tom , vydělají takovou částku , kterou s těží vyděláš za 2 životy s průměrným platem . Tím že hru neustále zdokonalují si udržují populaci pro případný další datadisk kterou si opět koupí X milionu lidí takže další prachy pro ně .
Lidi si stěžují protože ta hra je hratelná až po několika měsících . Co si já pamatuji , tak základní D3 na mne působilo jako nějaká demoverze. Blizzardu nevěřím , protože vím že veškerou práci která je momentálně na live serverech nahozená byla dávno připravená , jen prostě čekali na to , aby si dalších X lidí koupilo expansion a ta hra se konečně dala nazvat Diablem . Oni vydělávají prachy už jenom na to , že je to prostě Diablo .
Ty patche jsou sice pěkné , ale řekni mi co mohlo trvat tak "dlouho" na tom , aby v tom patchy vlastně nic nového nepřidali ? Nechtělo se vymýšlet nové itemy protože by to bylo náročné a zdlouhavé tak proto se vymysleli jen "Ancient" itemy které sou jen lepší o základní staty . Opravdu ? Densita mobu v Riftech ? Opravdu ? Tohle trvalo 3 měsíce ? Nediv se že jsou lidi nas*aní když 3 měsíce čekali vlastně na "nic" . To že byl rework DH bylo jasné , nevím jestli sleduješ třeba Diabloprogress.com ale už podle toho si každý udělá obrázek a zjistí , že s DH a Barbarem není všechno úplně v pořádku . Když se bavíme jen GR protože podle ničeho jiného nemůžeš porovnávat sílu class když T6 si farmí snad úplně každej a jde jen o to jak efektivně .
V D3 mi pořád chybí více "hratelných" buildu tak jako tomu bylo v D2 . Bylo úplně jedno jestli hraješ Fire nebo Cold Sorceress , dohrát hru a efektivně farmit si mohl s kterýmkoli stromem a tohle se bohužel zatím o D3 říct nedá . Už teď ale vím , že tohle má blizzard už dávno pořešené a jen se čeká buď na nový datadisk který opět přiláká dalších tisíce hráčů a nebo jednoduše na nějaký další obrovský patch tak jako byl v D2 např patch 1.10 .
Nejsem žádný Diablo hater , hrál sem ho , hraju ho a budu ho hrát , jde jen o to že každý normální člověk který má alespoň 9 tříd základní školy do toho musí alespoň trochu vidět a zhruba ví , jakým směrem se hra bude vyvíjet dál . Jde vlastně jen o přehnaný hype kolem patche který vlastně do hry přidá něco , co už tam dávno mělo být