Příspěvek
od Mlok » 04.12.2014, 10:20 hod.
Tak zamrzí, ale ještě to není žádný problém. Když máš na to dát GR na 90% šanci, tak jsi ještě na nízkým lvl gemu. Pokud cíleně leveluješ gemy, tak bys ale nikdy neměl být v situaci 90% šance.
Ideální postup je následující:
- ze začátku vždy cesta 100% šance, tzn. jdeš na GR, který je o 12 lvl vyšší než lvl gemu, abys měl 3x 100% pokus
- jakmile je takový GR už moc vysoký, že bys ho nedával (nebo příliš obtížně), tak přejdeš na 60% šanci (tím poskočíš o dost lvl níže a dáváš ty GR zase rychle) a jedeš GR jen o 2 lvl vyšší než je gem (abys měl zase 3x 60% pokus když náhodou vyjdou všechny pokusy)
- a nakonec už pak zkoušíš jakoukoliv nízkou šanci, když už máš gemy hodně vysoko (jakmile je to GR, který je stejný nebo nižší než jsi schopný sehnat klíče, tak nemá cenu dělat upgrade klíče a vždy je lepší zkusit upgrade gemu ať je šance jakkoliv malá; a takhle to mám vždy, protože jsem schopný nahrát vyšší klíče než dokážu dát GR)
hanacius:
Už jsem zkoušel i 0% šanci a překvapivě to nevyšlo :-)
Nejnižší šance mi jednou prošla 4%.
Bohužel mám nějakou smůlu, kdy zrovna co vyjde:
- na GR44 (moje maximum solo, vyšší nemám klíče) mi nevyšel ani jeden z 15 pokusů na 30% šanci, což je už pěkná smůla (takže nemám žádný gem na lvl 46) a tam to hodně zamrzí, protože mi to už trvá dlouho (jen získat klíče už mi trvá, protože nedám pokaždé 44)
- oproti tomu když jsem zkoušel někdy 30% šanci na nižším lvl gemu (to jsem zkoušel nějaké pokusy kolem lvl 40/41 do žebříčku, že jsem zrovna zkoušel daný lvl GR, při cíleném levelení gemů by se to nestalo, to používám ten výše uvedený postup), tak jsem jednou dal i 3 úspěšné pokusy; tam to zase tak moc nepotěší, protože na takový upgrade jsem mohl ještě snadno dát o lvl GR výše na 60% šanci