hledám spoluhráče :)
Jee cus blus pavlasi :-) tebe jsem nevidel dlouho. Te myslim nemam ani ve friendlistu :-(
Aktualne hraju T6 rifty v sezone :-)
@tabletofon
Aktualne hraju T6 rifty v sezone :-)
@tabletofon
Re: hledám spoluhráče :)
Chvilku jsem pauzoval, jak píšu, ale teďka jsem se zase rozjel Přidávám.
Začal jsem zase drážit HC, další do party uvítám - prozatím s klukama honíme max. T3.
Čekám na Kukri
Možná si upravím brzo nick z Tyčkin na NeKukrista
Čekám na Kukri
Možná si upravím brzo nick z Tyčkin na NeKukrista
S kamaradem hledame nejlepe 2 lidi na T6 Rifty
Ja wizz on DH T6 pro nas neni problem ale chceme hrat ve vice lidech:)
Cejda#2934
Ja wizz on DH T6 pro nas neni problem ale chceme hrat ve vice lidech:)
Cejda#2934
CZMFT - HC klan pro nepokročilé :-)
Je nás tam sice pět a půl, ale kdo na HC začíná, nebude bokem, nehrotíme to, ochotně běháme nižší tormenty, nejsme banda co už má top gear i paragony a nejde pod T6 a GR30 Nonseason, nové členy vítám já i ostatní
Je nás tam sice pět a půl, ale kdo na HC začíná, nebude bokem, nehrotíme to, ochotně běháme nižší tormenty, nejsme banda co už má top gear i paragony a nejde pod T6 a GR30 Nonseason, nové členy vítám já i ostatní
Nazdar všem ! Hledám spoluhráče pro HC hru, SC hra už omrzela. Mám DH paragon 96. Teď expím crusadera lvl 29. Klidně bych šel i do klanu. Hunto#2301
Hľadám niekoho na HC čo by mi polevelil gemy, dlho som na public nenašiel GR partiu...
Odoslané ťapkami z PC. Klávasnica Chicony.
Odoslané ťapkami z PC. Klávasnica Chicony.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
klidně si mě přidejte hrávám hlavně večer dle možností, stále je co levelit, nabídnu všechny postavy a k tomu support cruse kdyby někdo chtěl jít vejš
iAmTehLaw#2891 - si mne klidně přidej, pár stabilních friendů už mám (a malý klan taky máme ), levelení gemů není problém - v sobotu už budu online
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tyckin: Jak vám to včera jelo? Já jsem nakonec zaparkoval po několika pokusech na publicu v partě na SC, ale strašně mi to cukalo. Tak jsem byl rád, že jsem nejel to HC. To by bylo o hubu.
Rád bych taky s někým hrál, už dlouho sem s nikym nehrál Diablo III nikoho to nikdy nenašlo. Prosím kdyžbude mít někdo zájem napište na Battle.net: MekbolCZ#2314
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mekb ... o/34024308
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mekb ... o/34024308
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
To NegrulaCZ: Nediv se nemáš ještě 70lvl a těžko ti to někoho na publicu najde. Jakmile uděláš s nějakou postavou lvl 70 tak určitě ti to někoho najde
WD PL380 hlada Sezonneho hraca SC moze byt aj fajciar a pijan nevadi, hlavne nech si somnou zahra
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Tak se tady taky přidám. Hledám SC hráče (hraju nejraději ve full partě, má to své vyhody ) na nephalem, GR rifty nebo bounties i Keywardeny. Prostě na hraní všeho na co bude chuť... Hraju většinou k večeru a to od 16h. Záleží podle směn a podobně takže se do hry někdy i podívám v dopoledních hodinách. Kdo by měl zájem si občas semnou zahrát tak můj battleTag: Vizharan#2979. Budu se na vás těšit ve hře
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Ahoj najde se někdo kdo by se mnou lítal Bounties a následně i Riftíky ?:) V clanu jsem jedinej aktivní a pitomci z publicu buď slackuji a nebo se doslova v riftu couraji.Lege,sety dávám darem FS mám jak hnoje , nechávám si jen to co mě boostne (takže nic ) KARGATH #2439
A proč si nenajdeš jiný klan? :-D
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Pač drtivou většinu z kluků znám osobně , spolužáci (kdysi) a kluci z okolí ale chci si zahrát a nic jiného mi asi nezbejvá
Tak si je ulož do friend listu a jdi jinam :-)
Tož pojď k nám pokud splňuješ podmínky
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... ta#p273239
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... ta#p273239