blizzcon 2014
Moje smůly s RG byly taky superní .. jestli se to takto chytne i na budoucí hraní jiných itemů .. tak nebudeš sám
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Re: blizzcon 2014
Tak ti co mají nahraných tisíce hodin, tak mají alespoň vysoký paragon. Tam jistou výhodu budou mít vždy .
Tak to zatím vidím asi tak, že si budu vytvářet co nejvíce kamenů s vysokým číslem, tím snad nic nezkazím, když se nebude vrtat do Trialu.
Tak to zatím vidím asi tak, že si budu vytvářet co nejvíce kamenů s vysokým číslem, tím snad nic nezkazím, když se nebude vrtat do Trialu.
ten Blizzard uz znas dela uplny debily..zvednou staty u par setovek a maji zase postarano o stovky hodin hrani...fakt dobra prace...aby se nahodou nepretrhli...
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Snad bys nechtěl každý půlrok něco nového a extra Mě by stačilo něco co mi zabere spoustu času než to budu mít (a tím co udělají s těma legendárkama mě z 30% uspokojili) jinak jsem nepochopil toho goblina na gemy když člověk už má v zásobě 2000 gemu od každého. Spíš bych uvítal něco aby se dali dále využívat.
Zvýšení některých statů je docela rozumná změna. Půjde na to přejít hezky postupně. Tzn. není potřeba zahodit celý gear, ale původní gear bude v pohodě použitelný jen trochu slabší (protože se nezvedá spousta důležitých statů jako ChC, ChD, CDR, RCR a další procentuální staty, tak ten rozdíl nebude zase až tak velký). A bude možné postupně zlepšovat (tedy např. získat jen jeden kousek setu s vyššími staty a bude to fungovat se starým zbytkem setu).
Pro amulet a ringy bude změna nejmenší, tam i více rollů může zůstat pořád nejlepších (rolly bez main statu a vit, kde se nic nezmění; jen se může stát, že ChD/ChC na ringu už nemusí být o tolik lepší než main stat, bude to více vyrovnané po navýšení rozsahu pro main stat).
Demogorgon:
Můj odhad je, že je to ztráta času. Trial sice bude upraven a nedá se vyloučit, že bude pro některou postavu trošku těžší (změnou složení monster), ve výsledku si ale myslím, že všichni budou dávat naopak o něco vyšší lvl. Nejen, že budou tím směrem cílit úpravy, ale ještě tu budou nové itemy.
Blizz. se bude určitě bude snažit poladit vše tak, aby se všichni posunuli v žebříčku mírně výše. Prostě takový nenásilný reset žebříčku i pro non season.
Pro amulet a ringy bude změna nejmenší, tam i více rollů může zůstat pořád nejlepších (rolly bez main statu a vit, kde se nic nezmění; jen se může stát, že ChD/ChC na ringu už nemusí být o tolik lepší než main stat, bude to více vyrovnané po navýšení rozsahu pro main stat).
Demogorgon:
Můj odhad je, že je to ztráta času. Trial sice bude upraven a nedá se vyloučit, že bude pro některou postavu trošku těžší (změnou složení monster), ve výsledku si ale myslím, že všichni budou dávat naopak o něco vyšší lvl. Nejen, že budou tím směrem cílit úpravy, ale ještě tu budou nové itemy.
Blizz. se bude určitě bude snažit poladit vše tak, aby se všichni posunuli v žebříčku mírně výše. Prostě takový nenásilný reset žebříčku i pro non season.
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
další otázkou bude co z T6 když budu mít už nějaké ty kousky lepšího gearu ? to už budu běhat a vše zabíjet na IK nu to pak ta obtížnost trochu ztrácí význam.
O tomhle jsem neviděl žádnou zmínku, odhaduji, že T6 zůstane maximum a žádná změna nebude. Z toho co zatím Bliz. vypustil se zdá, že se budou spíše snažit více lákat na hraní GR.
Na T6 už nečekám žádné velké zrychlení (pro ty co mají už teď poladění char). Odhaduju, že navýšení dmg může být cca 20%. To nebude mít na celkové časy na T6 žádný extra vliv. Poladěná postava už teď není moc limitována dmg.
Nečekám větší než 5% zrychlení na T6.
Jsou to ale vše jen odhady, realita se teprve uvidí dle toho jak to opravdu Bliz. vše udělá.
Na T6 už nečekám žádné velké zrychlení (pro ty co mají už teď poladění char). Odhaduju, že navýšení dmg může být cca 20%. To nebude mít na celkové časy na T6 žádný extra vliv. Poladěná postava už teď není moc limitována dmg.
Nečekám větší než 5% zrychlení na T6.
Jsou to ale vše jen odhady, realita se teprve uvidí dle toho jak to opravdu Bliz. vše udělá.
T6 uz je ted dost easy....takze potom to bude uz fakt prochazka...
Procházka je to i teď. T6 je pro slušně vybavenou postavu prostě oddechovka u které se nemusí ani trochu snažit a soustředit. Příjemná změna oproti vyšším GR. Jsem teď trochu hrál vyšší GR s DH a pak to zase byla příjemná změna jít relaxovat na T6 (hlavně nemuset se držet mimo dosah jaileru, frozen a thunderstormu, což je dost obtížné, když dosah je dost velký).
beru to z pohledu HC..ale i tamto je easy jak pisu..ale nekdy se do prekerni situace clovek dostane...
Nebude mit mc vliv to zvyseni dmg jak uz si psal..ale spis ta vitka atd...
Nebude mit mc vliv to zvyseni dmg jak uz si psal..ale spis ta vitka atd...
Reve: dobrá práce to bude ! Vždyť nám přichystají novou lokaci Ruins of Sescheron, přibude Yetti a novej Krysák guardian ... a pak další drobnosti, které třeba až tak ve výsledku jako celek nebudou až tak špatné.
Opraví nám i A1, že nemusíme daleko chodit k jewelerovi .. víš kolik je to práce
Opraví nám i A1, že nemusíme daleko chodit k jewelerovi .. víš kolik je to práce
tak ja mluvil ciste o itemizaci, kterou stale resi zmenou itemu..u legendarek co jsou k nicemu to bylo dobry,ale jen navysovat staty u setovek?...to nikam nevede...to bud at nedelaji vubec a nebo at to zvysi i u tech co uz droply...
timhle, delaji z hracu fakt akorat blbecky co budou farmit zase mesice stejny itemy co maji vic zakladniho statu + opet to clovek zbytecne syslil v bedne...
jj stim aktem jedna se nadreli...dobra prace...kdyby radsi opravili lagy v zabugovanych lokaci..to by myslim lidi ocenili vic nez, ze nemusi behat k JW tak daleko...
timhle, delaji z hracu fakt akorat blbecky co budou farmit zase mesice stejny itemy co maji vic zakladniho statu + opet to clovek zbytecne syslil v bedne...
jj stim aktem jedna se nadreli...dobra prace...kdyby radsi opravili lagy v zabugovanych lokaci..to by myslim lidi ocenili vic nez, ze nemusi behat k JW tak daleko...
Rychlejší je jít do jiného aktu.HELLERcz píše:Opraví nám i A1, že nemusíme daleko chodit k jewelerovi .. víš kolik je to práce
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Mlok:
tak já to myslel tak, že pokud bude s vyšším GR růst šance na drop Ancientu, tak ať mám zásobu a hned po vydání začnu farmit . Teoreticky teď stejně váhám co hrát. Možná normální bounties a získat lepší RoRG (s gemem a bez AS). Na jednu stranu teď moc Kadalu nezneužívám, tak by to mohla být jedna cesta. Ale je to krutě dlouhá cesta. Už jsem měl RoRG mnoho a vždy drop bez díry .
HELLERcz:
no to mi povídej. Já raději přejdu do jiného města, než abych šel takovou štreku za Jewelerem .
tak já to myslel tak, že pokud bude s vyšším GR růst šance na drop Ancientu, tak ať mám zásobu a hned po vydání začnu farmit . Teoreticky teď stejně váhám co hrát. Možná normální bounties a získat lepší RoRG (s gemem a bez AS). Na jednu stranu teď moc Kadalu nezneužívám, tak by to mohla být jedna cesta. Ale je to krutě dlouhá cesta. Už jsem měl RoRG mnoho a vždy drop bez díry .
HELLERcz:
no to mi povídej. Já raději přejdu do jiného města, než abych šel takovou štreku za Jewelerem .
Změny se mi líbí takhle na papíře, uvidíme no
Jediný co mě ale fakt vytáčí je neustálý zpětný šahání na předměty... Většinu setů a lege, který jsou momentálně k ničemu jsem rozložil, protože udržet místo v truhle s 5 aktivníma charama se prostě a jednoduše nedá, když byste chtěly navíc jestě schovávat bordel . A teď zas nějaký zpětný změny . A člověk se bude mlátit do hlavy proč te set rozložil
Jediný co mě ale fakt vytáčí je neustálý zpětný šahání na předměty... Většinu setů a lege, který jsou momentálně k ničemu jsem rozložil, protože udržet místo v truhle s 5 aktivníma charama se prostě a jednoduše nedá, když byste chtěly navíc jestě schovávat bordel . A teď zas nějaký zpětný změny . A člověk se bude mlátit do hlavy proč te set rozložil
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
njn, ohledně zabugovaných lokací tady furt si stěžuju, to mě štve hodně. Oni to schválně přehlíží, nebo já nevím. Psát jim ani nebudu, to nemá cenu. Mi napíšou, ať si aktualizuju drivery ke GPU nebo ať vyměním procesor
Mlok: já chodím do A2 :-) řeším to tak no ... pak po ukončení riftu se portnu a zůstávám v A2 a je to ...
ono totiž vyřeší A1 možná, ale A3 je taky bída .. tam lozím kilometry, než si vše vysalgavuju a prodám
A to šťourání do předmětů, to je dost subjektivní no. Z mého pohledu, jak už hru tolik nehraju a nehrotím, tak mě to tak nevadí protože nemám tak vše nafarmené a nasbírané v truhle.
Mlok: já chodím do A2 :-) řeším to tak no ... pak po ukončení riftu se portnu a zůstávám v A2 a je to ...
ono totiž vyřeší A1 možná, ale A3 je taky bída .. tam lozím kilometry, než si vše vysalgavuju a prodám
A to šťourání do předmětů, to je dost subjektivní no. Z mého pohledu, jak už hru tolik nehraju a nehrotím, tak mě to tak nevadí protože nemám tak vše nafarmené a nasbírané v truhle.
Ono je vsetko v cajku zatial ... neake tie nove legendy sa objavia prerabaju sa stare ... tie nove ancient leg set by som privital viac epicke nie 30% navisit core staty spravit ich viac epicke a drop im dal minimalny naozaj ze ked padne tak spravis voho teraz to padne a este musis mat dobry roll aby boli k niecomu.
Novi goblini super. Nove lokacie upravy NR a GR super.
Mozno by som spravil este nieco s kamenmi mozno ich pouzit pri levelovani gemoch napr 10ks by zvysilo sancu o neake %
mimo temu stale cakam ze nam blizzard naserviruje nieco na sposob runovych slov s D2lod to bol asi najviac super napad tam ked sa podarilo nieco poskladat bolo super. Alebo spravit tie ancient nazozaj ancient legendy
Novi goblini super. Nove lokacie upravy NR a GR super.
Mozno by som spravil este nieco s kamenmi mozno ich pouzit pri levelovani gemoch napr 10ks by zvysilo sancu o neake %
mimo temu stale cakam ze nam blizzard naserviruje nieco na sposob runovych slov s D2lod to bol asi najviac super napad tam ked sa podarilo nieco poskladat bolo super. Alebo spravit tie ancient nazozaj ancient legendy
No ja si zasa neviem pomoct ale najviac sa mi paci 1akt celkovo ci mesto alebo bountis 4nechodim skoro vobec . Mna skor stve to ze si skocim do mojho oblubeneho 1 aktu a po skonceni GR ma to portne do 5 alebo 4 len nie do 1ho.Mlok píše:Rychlejší je jít do jiného aktu.HELLERcz píše:Opraví nám i A1, že nemusíme daleko chodit k jewelerovi .. víš kolik je to práce
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
ohledně toho sekání,. pustí 64 bit klienta, takže by už mohl dělat procesor co má.
Seton:
kvůli místu sem smazal veškeré postavy a nechal si jen 1 DH a 1 monka abych měl místo a nemusel se právě mlátit do hlavy, už sem toho měl dost, pořád sem měl jen nervy. Nevěděl sem co smazat a když už sem to smazal a pak šel hrát za tu postavu tak to chybělo.,
Seton:
kvůli místu sem smazal veškeré postavy a nechal si jen 1 DH a 1 monka abych měl místo a nemusel se právě mlátit do hlavy, už sem toho měl dost, pořád sem měl jen nervy. Nevěděl sem co smazat a když už sem to smazal a pak šel hrát za tu postavu tak to chybělo.,
Klienta, jakože se bude pouštět Diablo.exe i v 64 bit jo ? a kdýý ? soon nebo very soon