blizzcon 2014
- maslo
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maslo#2503
tak vše není na 100% ale klidně pak dám heslo všem co budou chít se podívat diablo bude určitě na 100% dál se uvidí na co se koukneme Jen jestli tu není nikdo kdo nedá radu jak hodit to heslo na kanál už nevím kde jsem to loni našel (pokud to ještě twitch podporuje )
Re: blizzcon 2014
Pokud nebude vadit a sezene se nastaveni na heslo, tak bych se taky rad podival co se bude dit
- maslo
- Wraith
mám blbé tušení že to twitch odstranil to by byl docela problém protože pak nevím kde je nějaký stream server kde se takhle dá dát heslo
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
maslo: a nejde ten stream nějak skrýt? že by ho nikdo neviděl a nám by si jen hodil odkaz?
A ještě jedna věc, budeš streamovat Metalliku?
A ještě jedna věc, budeš streamovat Metalliku?
Loni bylo víc streamů zdarma na koukání od cízích lidí na D3 a i ostatní channely, takže bych se nebál, že se nebude na co dívat
- maslo
- Wraith
Minulí rok nemohl žádný běžet na Twitch tv jinak uživatel dostal ban jedině pod zaheslovaným kanálem. Jinak Twitch tuto službu zrušil budu se snažit najít jinou alternativu kde je možné stream zaheslovat. Jinak klidně ti tam t umetallica pustím (přinejhorším určitě budou i záznamy)
Loni jsem se díval na Twitch na živej stream z blizzconu, první den mu to zabanovali ale pak to rozjel znovu... A zaheslovaný to nebylo.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
no jo, ale záznam je záznam, já chci s publikem skandovat "die, die" u Creeping Death tak hlasitě, až probudim sousedy
ale jinak díky
ale jinak díky
- maslo
- Wraith
Pánové asi vás zklamu nedaří se mi najít stránky kde se dá streamovat ze zaheslovaným kanálem aby mohli koukat jen ti co znají heslo
Ještě, než to celé začne, tak si dovolím tipnout i já.
U programu "whats next" se budou zaobírat všeobecnýma plkama o hře, možná něco málo naslibují s velmi známou formulkou "soon"
A pak u "evolving ROS" bude něco ve stylu dalšího balancu postav, zase něco pozvednou, aby se hrálo trochu jinak, aby se začaly používat jiné itemy apod
Prostě od toho neočekávám moc, rád bych se ale mýlil
U programu "whats next" se budou zaobírat všeobecnýma plkama o hře, možná něco málo naslibují s velmi známou formulkou "soon"
A pak u "evolving ROS" bude něco ve stylu dalšího balancu postav, zase něco pozvednou, aby se hrálo trochu jinak, aby se začaly používat jiné itemy apod
Prostě od toho neočekávám moc, rád bych se ale mýlil
No to sme na tom stejně, raději nemám žádný očekávání abych nebyl zbytečně zklamanej . Taky tipnu
"whats next" - bude se probírat úprava trials a GR, sliby o patches, které opravý známé chyby, nejpozději soon, nejdříve soon. + Obecný plky
"evolving ROS" - Velice tajemně načnou novou funkcionalitu obyč gemů, balance postav = vyhození Monka ze zdrojového kódu (stejně na něho nemají čas )
a pak nějaký bludy, fans ArtWork, kostýmy a dojemnej filmeček o tom, jak RoS začalo a kam směřuje
"whats next" - bude se probírat úprava trials a GR, sliby o patches, které opravý známé chyby, nejpozději soon, nejdříve soon. + Obecný plky
"evolving ROS" - Velice tajemně načnou novou funkcionalitu obyč gemů, balance postav = vyhození Monka ze zdrojového kódu (stejně na něho nemají čas )
a pak nějaký bludy, fans ArtWork, kostýmy a dojemnej filmeček o tom, jak RoS začalo a kam směřuje
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Jak někdo může zmínit slovo "očekávání" . Když už, tak očekávám oznámení EOL Diabla, čemuž odpovídá situace za poslední měsíc, rozhodně nic nového se nedozvíme, jen plky.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
- maslo
- Wraith
Já vám řeknu co bude hovn.. Poví něco o konci sezony a o nějaké představě na další sezonu a vše natahovat a používat již zmíněné slovíčko
Kdyby rovnou řekli že na Diablo 3 ser... že z toho nemají prachy a tak se jim nevyplácí na tom pracovat a že diablo nechají nějaký ten pátek jak je a že se plně budou soustředit na nový datadisk kde zas dají něco co lidi zabaví jen na X hodin a oni zas budou mít prachy za prodaný datadisk.
Kdyby rovnou řekli že na Diablo 3 ser... že z toho nemají prachy a tak se jim nevyplácí na tom pracovat a že diablo nechají nějaký ten pátek jak je a že se plně budou soustředit na nový datadisk kde zas dají něco co lidi zabaví jen na X hodin a oni zas budou mít prachy za prodaný datadisk.
To by vážně bylo lepší, stejně je to vidět na každém "kroku". Nejsou schopni hotfixnout ani to, že nejde salvage věcí z cachek.
Čistě pro zajímavost, jestli se tu někde vyskytuje člověk, co se podílel na vývoje nějaké hry, jestli by mi mohl vysvětlit, co dělá tým desítek lidí 8 hodin denně po dobu několika měsíců v takové práci, když se navenek nic neděje? Trochu si to nedokážu představit, pokud se musí v práci otáčet jako musí normální lidi u soukromníků v CZ, kde je zdravá konkurence, tak by museli mít hotový 3 datadisky.
Čistě pro zajímavost, jestli se tu někde vyskytuje člověk, co se podílel na vývoje nějaké hry, jestli by mi mohl vysvětlit, co dělá tým desítek lidí 8 hodin denně po dobu několika měsíců v takové práci, když se navenek nic neděje? Trochu si to nedokážu představit, pokud se musí v práci otáčet jako musí normální lidi u soukromníků v CZ, kde je zdravá konkurence, tak by museli mít hotový 3 datadisky.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
No tak "jen na x hodin" nevím jak u tebe no, ale já RoS (D3V) hraju aktivně od toho co vyšel a hraju ho dodnes a furt mě baví. A podle toho co tady čtu, tak to lidi hrahou buď intenzivně, nebo mají plnou hubu keců i přesto, že na to už měsíc nešáhly . Jinak málokterá hra za posledních X let mi nabídla tak vynikající poměr cena/doba zábavy. Kdo očekává každej měsíc jinej obsah,vylepšení,patche,opravy tak ať přesune svůj pařanskej zadek k MMO ;-). Kolik podpory mají ostatní hry ve kterých není palcený obsah nebo měsíční poplatek?? myslím že daleko míň než tady ;-).
Ano, jsou problémy který by měli vyřešit prioritně a hlavně už měly dávno být (lagy atd.) ale co furt chcete víc?
Někteří prostě nikdy nebudou spokojení ani vděční, přineseš jim žrádlo na zlatým podnose a stěžujou si na tvar podnosu....
Dava_C: na vývoji hry ne, ale software ano. Jen u naší aplikace, která je mnohonásobně menší než Diablo se provádí třeba 2 měsíční testy před vydáním nového release nebo opravného patche. U hry, která je takto veliká a má tolik mechanismů a výpočtů si dokážu před vypuštěním nového patche představit klidně 3/4 roku jen testů...nemluvím o vývoji...Změna čísla není jen změna čísla, nikdy nevíš kde tě to "doběhne" a vyzkoušet všechny možný i nemožný kombinace je fakt pakárna (vím o čem mluvím, tohle přesně dělám).
Než mě začnete kamenovat za "omlouvání" Blizzu, tak chci říct že netvrdím, že vše dělají dobře, jsou věci který jsou špatně a vím to, ale je potřeba si uvědomit, že to není "hup na krávu a je tele".
Ano, jsou problémy který by měli vyřešit prioritně a hlavně už měly dávno být (lagy atd.) ale co furt chcete víc?
Někteří prostě nikdy nebudou spokojení ani vděční, přineseš jim žrádlo na zlatým podnose a stěžujou si na tvar podnosu....
Dava_C: na vývoji hry ne, ale software ano. Jen u naší aplikace, která je mnohonásobně menší než Diablo se provádí třeba 2 měsíční testy před vydáním nového release nebo opravného patche. U hry, která je takto veliká a má tolik mechanismů a výpočtů si dokážu před vypuštěním nového patche představit klidně 3/4 roku jen testů...nemluvím o vývoji...Změna čísla není jen změna čísla, nikdy nevíš kde tě to "doběhne" a vyzkoušet všechny možný i nemožný kombinace je fakt pakárna (vím o čem mluvím, tohle přesně dělám).
Než mě začnete kamenovat za "omlouvání" Blizzu, tak chci říct že netvrdím, že vše dělají dobře, jsou věci který jsou špatně a vím to, ale je potřeba si uvědomit, že to není "hup na krávu a je tele".
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Pro mne je nejhorší fakt, že jsem koupil licenci a ne hru. Což moc nechápu, když instaluji 25 GB. Kdybych měl koupenou hru a blizzardí servery byly dole, tak mám pech na multiplayer, ale sám si můžu hrát do alelujá. To, že si mohu zahrát svoje Diablo na cizím compu je mi úplně k prdu. Nehraju to dlouho a současný stav mě zatím jinak plně uspokojuje, i když některé chyby jsou zřejmé.
Ano, nemožnost hrát off-line je poněkud nešťastný řešení, ale nadruhou stranu tím 100% vyřešily pirátský kopie. Ví někdo o případu, že by někdo hrál DIII načerno? z "vypálené kopie" ?
Ale znovu říkám, Ano, off-line možnost by byla lepší pro hráče samozřejmě.
Ale znovu říkám, Ano, off-line možnost by byla lepší pro hráče samozřejmě.
- maslo
- Wraith
Seton: Osobně mám od začátku diabla nahráno přibližně 4000 hodin a nemohu si stěžovat jen mi jde o to že v současném stavu jak je hra mi přijde že je spousta věcí co by se dala snadno opravit vyřešit a vývojáři a vedení D3 se k tomu moc nemá i když offik forum je toho plné a pak je tu druhá věc slovíčko soon to už je snad v každém blue postu.
Osobně nechci od hry pořád něco víc jen jedna věc by mi stačila a to např. nějaký item na který bych se musel nadřít 3 měsíce než bych do mohl sestavit a ještě cesta k němu by byla velice těžká a byl by něco co bude mít jen hrstka hráčů. To bych chtěl
Osobně nechci od hry pořád něco víc jen jedna věc by mi stačila a to např. nějaký item na který bych se musel nadřít 3 měsíce než bych do mohl sestavit a ještě cesta k němu by byla velice těžká a byl by něco co bude mít jen hrstka hráčů. To bych chtěl
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Nejsem tak znalej, ale to by neslo udelat nejak tak, ze by jsi v pripade potreby hral singleplayer off-line a hra by se jednou za cas (denne, tydne ) zaktualizovala s Blizz serverem, udelala by nejakou synchronizaci a mohl by jsi jet zase off-line. Pro HC by to bylo bozi pozehnani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Ono to furt on-line má ještě jednu, docela podstatnou funkci. A tou je cheatování (modifikace, nazvěte si to jak chcete). Pamatujete na ATMA editor? Tak něčemu podobnýmu se snaží Blizz předejít. A v neposlední řaďě je to protipirátská ochrana.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.