A když to nepomůže, tak potřebuji zvýšit výtežnost na IB účtu na 30% měsíčně. Temní a světlí už vědí.

keby bol AH tak si ho kupis, aj ramalandi giftVizharan píše: A teď jelikož je toto zeď nářků tak jdu teďka brečetza 220 plv mi nepadl ani jednou darklight a to mě tak vytáčí až mě to štve
a mohl bych s dalšíma věcma pokračovat dále
U RORG jsem čekal taky dlouho a jak padl jsem byl nesmírně štastny ale pak jsem zjistil že má špatný roll a zas od té doby žádný
Ale je pravda kdyby to vše padalo jak chceme tak by nás to asi přestalo bavit...
Hh, to čtu na notebooku (dost zaprášený display) a čtu: "za 220 piv mi nepadl..." si říkám WTFVizharan píše: A teď jelikož je toto zeď nářků tak jdu teďka brečetza 220 plv mi nepadl ani jednou darklight
Pridavam se, na WD sem potah dvoje (obe kadala za +-10k shardu), ovsem DH je proste asi mit nebude nebo nevim, uz sem pro ne utopil +-35k shardu a zatim prd (dokonce uz sem dostal 3x frostburny ktere sou ve stejnej "suplicku cennosti")iki píše:Funguje jeste breceni? jestli ano, moc bych si pral TaT. Nejsem moc narocny, hraju HC, takze o ne urcite brzy prijdu, ale rad bych si je aspon vyzkousel na mem DH. Kadala proste neda a na drop ve hre neverim
+1Dava_C píše:S první částí věty s Reptilem souhlasím (LOL), ale v druhé už ne, žádné další Tormenty PLS. Pěkně se s tím maže na tu T6.
Je pravda, že v takovém případě by se měl zamyslet, co dělá blbě, že mu to trvá tak dlouho :-)Psychotoxic píše:zabije modrý pack behom 8 sekúnd na T6