meruna píše:Nemas pravdu. Kdyz mas zbran s dirou, tak ji muzes zmenit na jakej stat chces a potom teprve udelat diru.
Jistě, ale já myslel, v době, když's ještě ramaladins gift neměl a dropla Ti zbraň už s dírou a 3 hl. staty, mluvím o době těsně před 2.1...
Mě na Crusadera dropl Scourge(docela povedený), měl už díru na soket + 3 staty: +xxx-xxxx dmg, str, a tuším byla tam vita asi, kterou sem obětoval na +10% dmg(bez ní by byl horší než ten meč co jsme měl), takže teď už ramaladins na ten meč nejde použít a se soketem se prostě nedá hnout, protože už odstranit nejde, právě na tohle jsem narážel ne na zbraň která Ti dropne, má soket, ty ten soket odstraníš a předěláš na něco jiného + použiješ ramaladins a máš zbraň se 4 hlavními staty + soket a 1-2 secondary stat, máš tak vlastně navíc 1 stat, ale to je jedno, jen tu narážím na jeden menší nedodělek.
Tyckin píše:R-Gift tak nelze použít na vše, resp. ne na některé dříve nalezené zbraně - jako WD jsem měl pěknej "krumpáč" co padnul už s dírou a já si tam přetočil něco na attack speed - v tomto případě R-Gift použít nemůžu, páč se socketu nezbavím

Přesně jak uvádíš, proto jsou některé zbraně, co dropnou teď, daleko více zvýhodněnější než ty před 2.1.