PTR 2.1 Online

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259
Re: PTR 2.1 Online

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 09:47 hod.

Tak změny u pet gemu už znám, viz má odpověď ve vláknu pro witchdoctory/pejskaře. Dal jsem tam i screenshoty, jak se mi pet gem na stejném ranku 4 změnil.

Za to může jistě Dava_C, že nám pet gem nerfli, furt tady brečí na Wizardama versus WD. Určitě na Blizzard fóru furt brečel a nadávalm na WD! Kde je abych mu vyčinil! :twisted:

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 06.08.2014, 09:53 hod.

Někdo pustil Wizardy z vodítek a náhubků? :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 06.08.2014, 10:05 hod.

Se nediv, WD je prostě insane na live. Jinak na BN nepíšu, tam to za mě vzal aw3s0m0, kterej spustil kampaň - obrázky, videa, posty atd.

Za ty 2 roky nepamatuju takovou aféru ohledně nějaké classy jako teď s wizardem. Wizard v 2.1 tak nějak po kručkách směřuje k lepším zítřkům, ale furt nám nedali něco vyloženě OP a je problém s defense, nicméně díky věčným majoritním bugům zatím neni nic pořádně otestovaný.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 10:21 hod.

Já stejně pořád nechápu, proč to tak řešíte? že je něco nebo není OP, když je to přeci fuk :) Je jedno, jakou máš dmg, když jdeš v partě a vše se sundá...loot ti přeci taky padne...neřeknu, kdyby opravili asi hlavní mechaniku hry a to udílenou dmg do elitek, mobků a bossů. Bez toho je to stejně bezduchá mlátička, u který člověk nemusí ani přemýšlet.
Už sem to někde psal, ale ve WoWku, když jsme chodili raidy, byl tam dmg meter a po každým bossovi se postnulo do chatu, jak na tom kdo byl. Jednak to bylo motivující, každý se snažil a jednak bylo i vidět, kdo tomu moc nedal a třeba svačil, nebo u toho čuměl na telku, když neudělil dostatečnou dmg. Kdyby takový metr pro porovnání dali i do diabla, tak by hra v partě měla hned jiný náboj, než ted...do chatu se napíše jen, kdo udělali elitkám nebo bossovi poslední ránu a to je trága...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 06.08.2014, 10:26 hod.

Mě by fakt zajímalo, co furt některé individua chcou. A je to jedno, jestli je to na CZ SK nebo na EN foru. Furt ty lidi pláčou a naříkají.

Tak to doprčic nehraju a mám klid ne ? Dyt stejně není co řešit ...

Panejo, casual mě dohání v paragonu ! Mě, nejvíc nolifera, budu to muset řešit, musím napsat Blizzu, aby mi dal nějakej buff XP :D a začít hrát zase.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 06.08.2014, 10:31 hod.

Nemohli by udelat seznam co se bude měnit zpetne za itemy a co ne?

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Dava_C
Ancient

Příspěvek od Dava_C » 06.08.2014, 10:39 hod.

Shadou píše:Já stejně pořád nechápu, proč to tak řešíte? že je něco nebo není OP, když je to přeci fuk :) Je jedno, jakou máš dmg, když jdeš v partě a vše se sundá...loot ti přeci taky padne...neřeknu, kdyby opravili asi hlavní mechaniku hry a to udílenou dmg do elitek, mobků a bossů. Bez toho je to stejně bezduchá mlátička, u který člověk nemusí ani přemýšlet.
Už sem to někde psal, ale ve WoWku, když jsme chodili raidy, byl tam dmg meter a po každým bossovi se postnulo do chatu, jak na tom kdo byl. Jednak to bylo motivující, každý se snažil a jednak bylo i vidět, kdo tomu moc nedal a třeba svačil, nebo u toho čuměl na telku, když neudělil dostatečnou dmg. Kdyby takový metr pro porovnání dali i do diabla, tak by hra v partě měla hned jiný náboj, než ted...do chatu se napíše jen, kdo udělali elitkám nebo bossovi poslední ránu a to je trága...
Udílená damage je právě problém (a to že ve většině buildů musíš facetankovat elity a WD ne), pokud by byl dps meter a zvalo se do hry podle toho, tak by nikdo wiznu do party nechtěl ještě více než je tomu teď (dobré party kickují z pubu a ve "firstmove" groupách taky není pro wize místo. Pokud jdeš s monkem T6 rift, tak se prostě posouváš po 1-3s od elity (skupinky) k další, pokud tam monk není a je tam WD, tak dáte RG do 10s, elity do 5s, pokud z party odejde WD, tak se damage sníží partě na jednu třetinu, to neni normální, rozdíl mezi classama je tak absurdní, že to není možné. Nikdy nebudou classy 100% vyrovnané, ale mělo by to být alespoň na 90% s tím, že každá bude mít nějakou výhodu, přínos pro partu. Dneska každej hraje za WD/sadera, protože to je s nimi nejlehčí a po týdnu farmí PL 100 postava 5x rychleji než já po 500 hodinách s top gearem, lidí co jsou věrný svým main charům moc není už, každej jede OP.
Naposledy upravil(a) Dava_C dne 06.08.2014, 10:43 hod., celkem upraveno 1 x.

PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔

DoctorFish
Wraith
BattleTag:DoctorFish#2128

Příspěvek od DoctorFish » 06.08.2014, 10:43 hod.

S tím gemem pro pety to nebude zas tak špatně. Sice už nebudou nesmrtelní, ale budou mít o 25% dmg navíc a po dosažení ranku budou dostavat o 30% dmg, což zní zajímavě :-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904

We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 06.08.2014, 10:49 hod.

Na tom něco bude Dave. Naštěstí nejsem utečenec :). Main charu jsem zůstal věrnej a jedu ho 50/50 s WD (ale WD sem měl už taky před RoS)
Nerf gemu pro pety vítám. To co bylo prvotně je prostě nesmysl.
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 10:52 hod.

Dava_C píše:
Shadou píše:Já stejně pořád nechápu, proč to tak řešíte? že je něco nebo není OP, když je to přeci fuk :) Je jedno, jakou máš dmg, když jdeš v partě a vše se sundá...loot ti přeci taky padne...neřeknu, kdyby opravili asi hlavní mechaniku hry a to udílenou dmg do elitek, mobků a bossů. Bez toho je to stejně bezduchá mlátička, u který člověk nemusí ani přemýšlet.
Udílená damage je právě problém (a to že ve většině buildů musíš facetankovat elity a WD ne), pokud by byl dps meter a zvalo se do hry podle toho, tak by nikdo wiznu do party nechtěl ještě více než je tomu teď (dobré party kickují z pubu a ve "firstmove" groupách taky není pro wize místo. Pokud jdeš s monkem T6 rift, tak se prostě posouváš po 1-3s od elity (skupinky) k další, pokud tam monk není a je tam WD, tak dáte RG do 10s, elity do 5s, pokud z party odejde WD, tak se damage sníží partě na jednu třetinu, to neni normální, rozdíl mezi classama je tak absurdní, že to není možné. Nikdy nebudou classy 100% vyrovnané, ale mělo by to být alespoň na 90% s tím, že každá bude mít nějakou výhodu, přínos pro partu. Dneska každej hraje za WD/sadera, protože to je s nimi nejlehčí a po týdnu farmí PL 100 postava 5x rychleji než já po 500 hodinách s top gearem, lidí co jsou věrný svým main charům moc není už, každej jede OP.
proč by se mělo zvát do hry podle dmg metru? Nevím jak to je na publicu, pač ho nechodím, mám dost aktivních lidí ve FL a když nechci zrovna jet solo, tak se do party vždy někdo najde a jaká je to klasa je i fuk, prostě skočíme na co je nálada a no stres.
Mě by se ten dmg metr líbil hlavně v případě, že jdu v partě třeba s dvouma dalšíma sobě rovnýma a zajímalo by mě, kdo dává větší pecky...víc v tom není...ale že bych nechtěl jít třeba s wizem do riftu, to by mě ani nenapadalo :D To sis vymyslel ne? že tě někdo kickoval z party...

Jinak já hraju WD už od vanily, mám na něm nahráno dobrých 85% času a nehraju ho protože je oupí, ale protože mě baví a nejvíc se podobá nekroušovi z dvojky. Kdyby měl dmg na houby tak ho hraju stejně a tu určitě nebulím a chodím třeba jen T1 a stejně mi ta hra dá ten požitek :)

to Seton: no jestli to je jak myslím, tak to moc nerf toho gemu není, ale to o víkendu pořádně vyzkouším na PTR až si tam nahraju zpět chíplou postavu :) psal sem tu teorii v naší sekci pejskaři...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 06.08.2014, 11:01 hod.

Jojo, četl jsem. jako nerf to považuju hlavně z hlediska odstranění nesmrtelnosti. dmg už je tak parádní teď, že je asi jedno, jestli to bude +dmg nebo +crit :D
Obrázek

Dava_C
Ancient

Příspěvek od Dava_C » 06.08.2014, 11:06 hod.

Shadou píše:
proč by se mělo zvát do hry podle dmg metru? Nevím jak to je na publicu, pač ho nechodím, mám dost aktivních lidí ve FL a když nechci zrovna jet solo, tak se do party vždy někdo najde a jaká je to klasa je i fuk, prostě skočíme na co je nálada a no stres.
Mě by se ten dmg metr líbil hlavně v případě, že jdu v partě třeba s dvouma dalšíma sobě rovnýma a zajímalo by mě, kdo dává větší pecky...víc v tom není...ale že bych nechtěl jít třeba s wizem do riftu, to by mě ani nenapadalo :D To sis vymyslel ne? že tě někdo kickoval z party...

Jinak já hraju WD už od vanily, mám na něm nahráno dobrých 85% času a nehraju ho protože je oupí, ale protože mě baví a nejvíc se podobá nekroušovi z dvojky. Kdyby měl dmg na houby tak ho hraju stejně a tu určitě nebulím a chodím třeba jen T1 a stejně mi ta hra dá ten požitek :)
Já public nechodím, ale několikrát jsem to četl, navíc tomu věřím, protože, když někdo napíše, abych šel T6, tak se ptám, kdo tam je, pokud tam není zdps monk nebo WD, nebo aspoň sader, tak tam nelezu, protože dostanem čočku v A4/5 riftech a neodsejpá to. Navíc mi řekni argument, proč bych měl chodit s wiznou/no zdps monkem T3, když s WD/saderem můžu stejně rychle chodit T6, proč se ti to zdá správné? :)

PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 06.08.2014, 11:12 hod.

nevíte jak to bude s wizzem s TR setem - jestli ty meteory co procuji každých 8s budou mit vlastnosti ze skilu? mam namysli napr. runu star pack - Each point of extra Arcane Power spent increased the damage of Meteor by 20%, tzn. že mi to každých 8s vycucne AP na 0?:))

Dava_C
Ancient

Příspěvek od Dava_C » 06.08.2014, 11:14 hod.

Co jsem čet ráno na foru, tak Tal meteory fungují jako ty ze skillu a tudíž Star pact ti hodí meteor podle tvojí AP ale žádnou AP ti to nevezme.

PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 06.08.2014, 11:19 hod.

hmm tak to bude slušný boost :) díky

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.08.2014, 11:21 hod.

Dava_C píše:
Shadou píše:

Já public nechodím, ale několikrát jsem to četl, navíc tomu věřím, protože, když někdo napíše, abych šel T6, tak se ptám, kdo tam je, pokud tam není zdps monk nebo WD, nebo aspoň sader, tak tam nelezu, protože dostanem čočku v A4/5 riftech a neodsejpá to. Navíc mi řekni argument, proč bych měl chodit s wiznou/no zdps monkem T3, když s WD/saderem můžu stejně rychle chodit T6, proč se ti to zdá správné? :)
no vidíš, nevyzkoušel jsi, víš oni na forku si lidi trošku věci přibarvují, setkal a přesvědčil sem se o tom už mockrát, nesmíš všemu bezmezně věřit :) Jinak ti doporučím, abys přešel na HC, tam když si vlezeš na T4, tak máš jistotu, že ti lidi co tam jsou na T4 opravdu mějí, někteří i na T5 nehledě na klasu a tudíž ta hra odsejpá. Na HC se nestane, že by čerstvě doexpená sedmdesátka bez equipu vlezla do party na public na T4-5(s čímž sem se setkal kdysi na SC, když sem ho ještě hrál), kde byla co pack mobků mrtvá, protože na HC se jedna smrt = konci :) Takže tam když vlezeš na jakoukoliv obtížnost, tak to určitě odsejpat bude, to ti garantuju ;)
A argument proč bys měl chodit s no dps monkem T3? Protože tě ta hra baví??? Ono záleží kvůli čemu hraješ, jestli hraješ kvůli expům, abys měl co největšího e-dyka, tak to je pak pro tebe T3 v prdeli a potřebuješ T6 kde tě jak píšeš nechtějí, nebo se to krájí pomalu a tudíž je to pro tebe zase nevýhodný...kdybys upustil od nějakého virtuálního penisu a oprostil se od honění se za paragony, které stejně jsou k ničemu, tak si užiješ hru stejně tak na T1 jako na T6, tot můj názor a zároveň arugument ;)

Jediné co hýbe světem diabla je dosažený equip a GOLDY!! :D Paragon určitě neee
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dava_C
Ancient

Příspěvek od Dava_C » 06.08.2014, 11:33 hod.

Shadou píše: A argument proč bys měl chodit s no dps monkem T3? Protože tě ta hra baví??? Ono záleží kvůli čemu hraješ, jestli hraješ kvůli expům, abys měl co největšího e-dyka, tak to je pak pro tebe T3 v prdeli a potřebuješ T6 kde tě jak píšeš nechtějí, nebo se to krájí pomalu a tudíž je to pro tebe zase nevýhodný...kdybys upustil od nějakého virtuálního penisu a oprostil se od honění se za paragony, které stejně jsou k ničemu, tak si užiješ hru stejně tak na T1 jako na T6, tot můj názor a zároveň arugument ;)
Kdyby mě hra nebavila, tak jí nehraju, radši si zajdu T4/5 solo než se tlačit na T6 bez některé z OP postav, abych se tam trápil, proto věřím povídačkám o kickování z pubu, protože já sám si vybírám s kým budu hrát a s kým ne, i když mám ve friendlistu fakt friendy, ale prostě to musí být dobře mixlá parta, jinak to nemá cenu. Ale tvůj argument mi nestačí, pořád neni důvod k tomu, aby jedna classa mohla chodit T3 jako jiná classa na T6.

PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔

noxxxx
Fallen Shaman
BattleTag:Gambáč#2929

Příspěvek od noxxxx » 06.08.2014, 11:39 hod.

Co se týče toho gemu na pety tak u mně maximální spokojenost. Jinak WD jako postava co jsem tu víše četl je i podle mně nejvíc OP. Hraju jí chvíli a T6 sní chodím s prstem v nose oproti jiným charům. Jinak ještě moje připomínka k G.Riftům :-x taky se vám stává, že v nich máte málo elitek a mobů ? Kolikrát se mi tam stává že musim doslova hledat moby a do toho ten neúprosnej čas jak letí tak to mě pak dohání k šílenství když přestanu stíhat tím že nemám v riftu moby :-|
Jinak máte teď taky lagy na PTR ? Furt mně to hází do čekací fronty na založení hry... asi se vtom zas hrabou...
Optimismus je způsoben nedostatkem informací...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gamb ... o/27483715

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 06.08.2014, 11:44 hod.

1. Protože je jasně vidět dle PTR a bety jak to v Blizzardu neuváženě matlaj, tak jsem přešel na způsob, že mám všechny charaktery připravený a ten co zrovna udělají OP, tak ten hraju, jinak bych se z nich už posr.... Jsem třeba dříve hrál hodně Barbara ( po těch nerfech, kdy ho pohřbili, a zase ho teď obnovují si už ťukám na čelo) a Wizarda, pak kvůli jedný hezký dvouručce Křižáka a pak, když se konečně zmátořil WD (dřív jeho peti byly akorát na pikaču - malej dmg a chcípání), tak nyní WD. Naštěstí mě baví změny i hraní za různé charaktery, takže to snáším OK.

2. Poznatky kolem upgrade gemů a keystone u Urshi v aktuálním patchi PTR jsem dal sem k pejskařům níže na stránku. Neumí tady v tomhle fótu udělat odkaz na konkrétní příspěvek ve fóru. http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... &start=540
Hlavně ten sníženej % upgrade gemu, když nestihnete GNR mně teda nakrknul. :OXO
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 06.08.2014, 11:55 hod., celkem upraveno 1 x.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 06.08.2014, 11:52 hod.

shadou +1
Hrál jsem v D2 wize, ve vanile na SC wize, ve vanile na HC wize, v ROS hraju na SC i na HC wize. Důvod? Wiz mě baví. Obtížnost mám u řiti. Chodíme v partě 2xDH a já s wizem T1 nebo T2. Baví nás to, zkoušíme různý věci, farmíme gear, kecáme na TS....Prostě zábava. Nechápu některý ufňukánky. Je to jako když malýmu děcku seberete hračku.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“