Nefunkční downloader
Zdarec lidi. Nevíte prosím vás co s nefunkčním battle.net launcherem? Spustím a nejede. Přinstaloval jsem kvůli tomu i Windows a nic. Launcer stále inicializuje, ale nakonec to hodí chybu. Mám čistý PC bez předešlích dat, cache taky smazané, Launcher se instaluje do čistého. A NEJDE! Hru mám koupenou, před třemi měsíci normálně jela. Nevíte co s tím?
Re: Nefunkční downloader
stahnout launcher znovu a spustit jako spravce
Zkoušel jsem, nejde.
stahujes pres battlenet aplikaci? ...a nebo zkus napsat na support,at to daji dokupy,je to jejich bordel
Ano stahuji. Taky mě napadlo, že tam napíšu. Vážně mě tohle nebaví. Ale byl bych raději za řešení kdo ne
Reinstalovat kvůli tomuhlr Winy? Omg, to by radši přestal hrát cokoliv od blizzu ^^
Já měl podobný problém, launcher neházel chybu ale když jsem stahoval nějáký patch tak to pořád stálo na 0% a sem tam to stahovalo max 10kb/s, ukázalo se že bylo třeba něco přenastavit v IE, i když jsem ho tady na tomhle compu snad ani nikdy neotevřel.
edit: jinak pokud to háže nějáký error tak ten má svoje ID, tak zkus pogooglit podle toho
Já měl podobný problém, launcher neházel chybu ale když jsem stahoval nějáký patch tak to pořád stálo na 0% a sem tam to stahovalo max 10kb/s, ukázalo se že bylo třeba něco přenastavit v IE, i když jsem ho tady na tomhle compu snad ani nikdy neotevřel.
edit: jinak pokud to háže nějáký error tak ten má svoje ID, tak zkus pogooglit podle toho
R.I.P. 27.3.2014
zajimavy,ze na steamu vzdycky vsechno funguje,ale ostatni aplikace jako uplay nebo origin a ted i battlenet jsou rozesrany v jednom kuse,zkratka radost ten jejich produkt pouzivat...
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Steam je rozsekanej co chvili.....
to nevim co s nim delas,ale me se jeste nestalo,ze by na nem neco nefungovalo nebo ze by me z nej nesla nainstalovat hra
Tak pořád nic