Otázky a Odpovědi
Kadala je jedno kde jsi, dává všude vše ...
Ale dropy z Horadriců jsou pro různé akty jiné .. výpis se dá najít na netu někde ... A1 má svoje speciality, to samé tak má A2 a A3 a A5 .. v A4 ti to dává ze všech aktů .. to je takový univerzální akt.
Ale dropy z Horadriců jsou pro různé akty jiné .. výpis se dá najít na netu někde ... A1 má svoje speciality, to samé tak má A2 a A3 a A5 .. v A4 ti to dává ze všech aktů .. to je takový univerzální akt.
Re: Otázky a Odpovědi
Hezký den všem,
poradí tu prosím někdo naprosto zmatené dívce v nesnázích?
Můj dotaz je vážně hloupý, stydím se za něho a nejspíš jsem jen neudělala (přehlédla) nějakou základní věc, ale jsem už docela zoufalá
Jak mám nainstalovat Reaper of Souls?
Včera jsem si koupila DIII a DIII:RoS. Založila jsem si battlenet účet, aktivovala klíč DIII, stáhla client, nainstalovala DIII a v pohodě všechno jelo. Jenže (teď to důležité ) potom jsem šla zase na svůj battlenet účet, zadala klíč, který mi přišel k reaper of souls a nic... Účet sice hlásí, že mám DIII:RoS, ale doufala jsem, že tam bude nějaký game installer k RoS jako když jsem instalovala základní hru, ale není a nic dalšího se neděje, takže teď nevím co dál
poradí tu prosím někdo naprosto zmatené dívce v nesnázích?
Můj dotaz je vážně hloupý, stydím se za něho a nejspíš jsem jen neudělala (přehlédla) nějakou základní věc, ale jsem už docela zoufalá
Jak mám nainstalovat Reaper of Souls?
Včera jsem si koupila DIII a DIII:RoS. Založila jsem si battlenet účet, aktivovala klíč DIII, stáhla client, nainstalovala DIII a v pohodě všechno jelo. Jenže (teď to důležité ) potom jsem šla zase na svůj battlenet účet, zadala klíč, který mi přišel k reaper of souls a nic... Účet sice hlásí, že mám DIII:RoS, ale doufala jsem, že tam bude nějaký game installer k RoS jako když jsem instalovala základní hru, ale není a nic dalšího se neděje, takže teď nevím co dál
Mas nainstalovanou battlenet aplikaci?
@tabletofon
@tabletofon
Ahoj,
pokud už ho náhodou nemáš tak vyzkoušej Blizzard lancher http://us.battle.net/en/app/
Pro original D3 asi ještě nebyl potřeba, ale pro RoS už ho myslím musíš mít. Launcher by ti měl dát snadný přístup ke všem hrám od Blizzardu na tvém účtu a měl by tyto hry vždy udržovat plně aktualní a hratelné
pokud už ho náhodou nemáš tak vyzkoušej Blizzard lancher http://us.battle.net/en/app/
Pro original D3 asi ještě nebyl potřeba, ale pro RoS už ho myslím musíš mít. Launcher by ti měl dát snadný přístup ke všem hrám od Blizzardu na tvém účtu a měl by tyto hry vždy udržovat plně aktualní a hratelné
Mám. Už i při instalaci D3
Počkat, takže když pustíš Battlenet aplikaci, tak máš nalevo výběr her .. máš tam "DIablo 3" .. klikneš na tu ikonku a vidíš co ? pozadí ROSka ? dole je Region: Europe ? a pod tím Play, nebo Update nebo tak něco ?
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Po 14 dnech jsem se vrátil z dovolené a nějak mi nejde spustit Diablo. Je chyba na mé straně a nebo jsou potíže jinde? Jak jste na tom vy? Díky za odpověď.
Momentálně jsou potíže a to vše asi díky nahození 1. části kampaně do Hearthstonu ... servery jsou v zadeli .. a ze strany Blizzu klasika .. neví, kde je problém a snaží se na to přijít .. a to psali po X hodinách asi před 15 minutama .. takže tak no.
Na Pozadí mám základní D3, Region: Europe a pod tím akorát PlayHELLERcz píše:Počkat, takže když pustíš Battlenet aplikaci, tak máš nalevo výběr her .. máš tam "DIablo 3" .. klikneš na tu ikonku a vidíš co ? pozadí ROSka ? dole je Region: Europe ? a pod tím Play, nebo Update nebo tak něco ?
Jo, tak to je někde chybka u aktivace ROSka ...
Takže si to zopáknem, návod jak aktivovat hru:
- http://eu.battle.net/en/
- nahoře account - lognout se
- já jsem teď v zadku, jelikož jsem v práci a nevím heslo kruci ...
- mělo by tam být někde seznam her, co máš aktivovaných pod svojim účtem, je tam teda i ROSko ?
Takže si to zopáknem, návod jak aktivovat hru:
- http://eu.battle.net/en/
- nahoře account - lognout se
- já jsem teď v zadku, jelikož jsem v práci a nevím heslo kruci ...
- mělo by tam být někde seznam her, co máš aktivovaných pod svojim účtem, je tam teda i ROSko ?
Jojo, přihlásím se a v seznamu her i ROSko
Tak už jsem ve svém Acc ... no po přihlášení jsem v záložce Summary.
Tam mám ty hry, mám na prvním místě i D3:ROS.
Klikni na tu položku a přepne tě to do záložky Games and Codes Diabla 3 .. a tam je ukázaná krabice D3 ... a napravo jsou možnosti. Tam nemáš Install / Re.install game ?
a jinak tam máš:
Account Status
Active
?
Tam mám ty hry, mám na prvním místě i D3:ROS.
Klikni na tu položku a přepne tě to do záložky Games and Codes Diabla 3 .. a tam je ukázaná krabice D3 ... a napravo jsou možnosti. Tam nemáš Install / Re.install game ?
a jinak tam máš:
Account Status
Active
?
Jop, account status active.
A když jdu do Summary tak taky přesně na prvním místě D3:ROS a potom napravo u možností install/ re-install game mám, to mě potom hodí na game client downloads a tam mám game installer D3.
A když jdu do Summary tak taky přesně na prvním místě D3:ROS a potom napravo u možností install/ re-install game mám, to mě potom hodí na game client downloads a tam mám game installer D3.
Blbé je, že si jen matně pamatuju, jak jsem to dělal nebo měl já s tou instalací ROSka :/ třeba někdo poradí, kdo nedávno reinstaloval hru s datadiskem. Já zatím od novoty nic nepřeinstalovával.
Ale tehda si v Battlenet applikaci, co mám v PC u položky Diablo 3 začalo samo předstahovávat obsah datadisku ... pak stačilo jen aktivovat hru a od půlnoci to šlo hrát
Nic extra složitého tam nebylo :/
Ale tehda si v Battlenet applikaci, co mám v PC u položky Diablo 3 začalo samo předstahovávat obsah datadisku ... pak stačilo jen aktivovat hru a od půlnoci to šlo hrát
Nic extra složitého tam nebylo :/
Chjo, tak snad tu někdo bude. Taky jsem doufala, že to bude snazší
Ale moc děkuju aspoň za snahu pomoct )
Ale moc děkuju aspoň za snahu pomoct )
Nainstaluj D3 cely znova, ono si to updatuje az si to najde a je to ne?
To jsem už taky zkoušela
Tak ale oba vime, ze problem nebude ve hre pak uz me jedine napada vyresit pres teamviewer
Já si teda myslím, že pokud na battlenetu na webu je ROSko ACTIVE .. tak v té aplikaci se to musí samo začít updatovat (nebo na upozornění) na ROSko .. zkoušela jsi to i dnes ?
Včera měli nějaké problémy, díky Hearthstonu .. třeba to bylo pokažené dneska by to mohlo jít.
Včera měli nějaké problémy, díky Hearthstonu .. třeba to bylo pokažené dneska by to mohlo jít.
Jojo, zkoušela... Tak já tomu zkusím dát ještě dneska čas, jestli se to nezačne updatovat samo a zeptám se ještě jednoho kamaráda, který by snad mohl vědět. A když ne, tak kdyby tu byl někdo ochotný na ten teamviewer, budu ráda (ale zase nechci být moc otravná ) a asi za to dotyčného pozvu na pivo/kafe/whatever. Kdyžtak můžu napsat ještě na Blizzard support, žejo..